|חמוס| שירשור חיובי

חיובי? לא ברור |:

ראשון- סיימתי ב-3 עכשיו שנ"צ.. שני- לא לומדים כל היום.. יום על פולין משהו.. שלישי- יום ארוך ואירובי. רביעי- יום ארוך ויומולדת לתומ
ועבודה וספינינג. חמישי- מבחן במתמטיקה ועבודה אה ואולי אלך להופעה. שישי- עבודה בגן והשלמת שעות שינה מכל השבוע, בערב תלאביב בטח. שבת- עבודה בלעעע |: אז כניראה שלא כזה חיובי... נראה לאן יתפתח :] שיהייה שבוע מלא באור...

מסה שזה יהיה חיבוי כמה שיותר../images/Emo9.gif

יום ראשון- התחיל במבחן שהלך לי ג=ר=ו=ע ביותר... אחרי זה היום היה סבבה לגמרי
יום שני- היה לנו איזה סרט של שלוש שעות... אז הפסדנו שעתיים מת' ושעה אנגלית
, אחרי זה הלכתי לראות סרט אצל חברה שלי עם עוד איזה 3 ילדים... היה ממש ממש כיף
יום שלישי- כל ימי שלישי יש לנו ימיה (שיעורים בים... סירות מפרש, סירות מנוע, סירת משוטים, קייאקים וכו'..) והיה היום כיף מהרגיל... שטנו בסנונית (אני בטוחה שממש מעט יודעים מה זה
) ועשינו כזאתי "חפל'ה"(נקרא לזה ככה
) כל אחד הביא משהו טעים לאכול(
) ואכלנו באמצע הים חח.. יום רביעי- לא זכור לי משהו שעשיתי... (הזכרן שלי
, תסלחו לו
) יום חמישי- היה לי יום מעולה... היה לנו מבחן בגיאוגרפיה והלך לי מעולה... (המורה מ'זה מוזרה... חחח פעם ראשונה שאני רואה מורה כזאת... בכל השנה יש לנו מבחן אחד במקצוע
) אחרי זה היתה לנו איזושהי פעילות בבי"ס... הברזתי עם חברים והיה ממש כיף חח.. יום שישי- יום הולדת לבן דוד שלי(
בן 3
) אכלתי הרבה
... חחחח היה סבבה לגמרי
יום שבת- הקדשתי אותו ללימודים... כי היה לי היום (ראשון) עוד מבחן בביולוגיה.. ככה שלא עשיתי משהו מיוחד ביום שבת...

eladi88

New member
עכשיו שמתי לב...

כתבת את הדברים שקרו לך שבוע שעבר אמממ בפינה הזאת את אמורה לכתוב את הדברים שהולכים לקרות לך השבוע... שבוע טוב

hadarisan

New member
עדןןןן והפינה הגיזעית!

קודם אני חייבת לציין שהסופ"ש שלי היה פשוט נפלאאאאאאאאאאא ולשבוע הזה: יום ראשון- הייתה לנו הצגה ביידיש על השואה משהו משהו מאוד נהנתי ורק שתדעו שחבר שלי מקסים- הדר מזו ההשתפכות הזאת תתביישי לך! מיאווו ויש מועצה עירונית בערב! יום שני- וואלה עוד יום שצריך ללמוד בו למבחני השבוע יום שלישי- מבחן בסיפרות...בטח יהיו צחוקים לומדים עד 5 וחצי בעעע יום רביעי- מבחן במתמטיקה לומדים 3 שעות והביתה ואווווו יום חמישי- מבחן בפיסיקה שייגמר כברררר שישבת- בע"ה שנגיע אליו בשמחה! בטח נלך לראות סרט או כבר נצלארגן על משהו שיהייה לכולם שבוע מקסים!!!!!!!!

זוהרים

New member
המ, אני

יום ראשון כ יום שני ר יום שלישי ג י יום רביעי ל יום חמישי - הופעה של עברי בצוותא

סוקהלעך

New member
נקווה לטוב:)

ראשון עד רביעי - לעבוד כרגיל חמישי - תל אביב!!! :) חבל שיש לי מה לעשות היום ודפקו אותי לעבוד לילה

talba3

New member
שבוע על הפנים

יום ראשון- נשאר עד 4 ועוד צריך ללמוד למבחן בהיסטוריה יום אחריי אבל כנראה שאני לא יעשה אותו עקב מחלה יום שני- כנראה נשאר בבית והולך לרופא ובלילה אח שלי עוזב לחודש וחצי לקולומביה עם חברה שלו אז אנחנו נוסעים איתו לשדה תעופה (והוא לא היחידי) יום שלישי- מתגעגע לאח שלי וגם יום יחסית קצר בביצפר יום רביעי- ריצת 5 דקות בביצפר יום חמישי- עכשיו אחות שלי עוזבת ל4 חודשים למזרח נוסע איתה בלילה לשדה תעופה (כולם עוזבים את הבית) יום שישי- כנראה מסיבה בקיוג'ה\ מנזר עוד לא סגור על עצמי שבת- נח אז זה השבוע העצוב שלי להתראות

mory89

New member
יש דברים מבאסים יותר..

ואתה יודע על מה אני מדברת.. בכל מקרה, סלב.. יהיה טוב
מבטיחה!!

Lovley bla bla

New member
איזה חיובי.......

שבוע מאפן ביותר... כולי בבאסה שנגמר הטיול כי באמת שוב..חח זה היה אחד הדברים המדהימים!! ולחזור לשיגרה אחרי דבר כל כך שונה זה מגעיל... וישר חוזרים למחבנים והכל... וזהו בסיכום..כי אני מכחישה את השבוע הזה אז לא בא לי לפרט..חח סורי אבל שיהיה לכולכם שבוע טוב!!!

InFecTeD LOVER

New member
../images/Emo3.gif

יום ראשון - פעולת שכבה עם המדריך החתיך
יום שני - אצלו בבית
יום שלישי- פעולה עם חניכים. יום רביעי- אצלי בבית
יום חמישי- איף מבחן בספרות. אופס, חיובי, אממ כלום. יום שישי- פעולה עם חניכים, ערב עם חברים. שומדבר מיוחד. כמו כל השבועות
(חדשה)

למעלה