|חמוס| שירשור חיובי

RoCKeR121

New member
יאללה שירשור חיובי

בד"כ אני לא אוהב להגיב פה כי זה מראה לי כמה זמן יהיה עד שאני אראה את חברה שלי אבל השבוע זה שונה:) ראשון-מבחן בצרפתית לא קשה במיוחד ויום ארוך ארוך...סיימתי בשש ואח"כ הלכתי לחזרה של הלהקה שלי לשעבר לדבר קצת עם המנהל...היה כיף התגעגעתי לכולם ודיברתי הרבה עם גדי המנהל השקסי שלנו שני יום קצר(עד 12) ואח"כ ב4 שיעור באס ראשון ומגניב שלישי יום מסריח בבצפר אבל מתחיל כרגיל ב10 וחצי אח"כ ב5 שיעור גיטרה עם מורתי האהובה מאוד וב6 וחצי אני בטח אהיה על הרכבת לת"א לחברה שלי המהימה שלי שאני הולך לישון אצלה רביעי יום מגניב- תל השומר ביתן חיל הים מיונים לחובלים/צוללות ואח"כ כנראה עם חברה שלי עד הערב חמישי יום מסריח כרגיל אבל כנראה מסיימים ב2וחצי במקום 3וחצי שישי יום קצר חרגיל(עד 10) שעתיים מגעילות של מתמטיקה...אח"כ כל מיני סידורים וב2וחצי על הרכבת האחרונה לת"א לחברה שלי לישון אצלה ואולי לעשות משהו בערב שבת לקום מאוחר אחרי לילה נחמד ביותר וללכת ממנה או ב8וחצי בערב או אולי בצהריים אם יהיו לה כל מיני דברים לעשות(עוד לא דיברנו על זה...)

mory89

New member
יש לי היום אסיפת הורים!

תתפללו בשבילי, אבל חזק!! אה, והחזירו לי את הפלאפונים. אין, המורה לשנהיגה שלי פשוט מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eladi88

New member
חחחחחחח

ראיתי את אמא שלך שהיא הלכה לשם... חחחחחח מוריה תברחי שהיא לא תרביץ לך

mory89

New member
כן, היא אמרה לי שהיא ראתה אותך.

דונט בי וורי, סידרתי את העיניינים..

למעלה