פתיל הודעות ומודעות

arifell

New member
מצטער על הבורות, אבל...

ידוע לי שמנהל הפורום מסומן בכחול, אבל שמתי לב שבפורום הזה יש הרבה יותר מכחול אחד, אפשר לקבל הסבר, בבקשה?

אליאשד

New member
שדים ממימדים אחרים

-1918 פירסם המחזאי ש. אנסקי את המחזה המפורסם ´´הדיבוק´´ על הוצאת רוח מת מגוף נערה. בתרגומו של ביאליק מחזה זה הפך למחזה המפורסם ביותר בכל הזמנים של תיאטרון ´´הבימה´´. ב-1970 כתב פיטר בלאטי את הספר ´´מגרש השדים´´ על הוצאת שד רע מגופה של נערה , ספר שהפך לסרט שובר קופות. לפני זמן לא רב טען הרב בצרי שהוציא דיבוק מגופה של אישה , אותה אישה טענה אחר כך שהיא המציאה את הכל בהשפעת סרטים הודיים בהם הייתה צופה. ושוב חזרה בה וטענה שהכל אמת. מחר ביום רביעי בשעה 8 וחצי יוקרן במסגרת התוכנית ´´חשיפה ´´ של חנן עזרן בערוץ הראשון , תחקיר שלי על טקס הוצאת שדים רעים מבית מזיק ומקולל אי שם ביפו שבו יש מעבר למימד אחר. דמיון או מציאות ? אתם תשפטו , אל תחמיצו ! ( אם לא יהיה פיגוע כמובן )

alond

New member
off topic לחלוטין אבל....

מי שרוצה למות מצחוק (אני משתין במכנסיים) שילך לפורום חופש! היסטרי. יש שם איזה *מצונזר* אחד שעושה רעש ובין המשתיקים מטיף שלנו. הוא ענק. צחוקים מפה עד להודעה חדשה (תרתי משמע).

tsahee

New member
תא המד"ב החיפאי\טכניוני ההרצאה

תא המד"ב החיפאי, הידוע גם בכינויו: "התא החיפאי למד"ב ופנטסיה" השלים זה עתה פרוייקט ארוך טווח תחת שם הצופן "השתלטות עויינת על תא המד"ב הטכניוני". המבצע כלל, בעיקר, הליך של השתלטות עוינת על תא המד"ב הטכניוני.ולכן, כמתנת יום הולדת שנה לתא החיפאי- הוא משנה את שמו (אם כי ימשיך להיות פעיל בתור סנוביה בתא הטכניוני) התא מת - יחי התא!!! ועכשיו, כשהגב של הטכניון, מבניו וחשוב מכל מעט מתקציבו בידינו אנחנו גאים להכריז על הפעילות הראשונה של התא הטכניוני!!!
חיזרים
הרצאתו של דוקטור אמנון סטופ על חיזרים במדע הבדיוני. מקום: טכניון, מועדון נעלי הבית זמן: 18.3, 20:00 כיאה וכיאות, בסיום ההרצאה תתקיים תחרות טריוויה. לפרטים: [email protected]

הייזל

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gifפתיל הודעות../images/Emo36.gif../images/Emo153.gif

כן, עוד אחד. תשרשרו!

הקרפיון

New member
פנטזיה 2000 - לאן נעלם הפרויקט

היו היה, לפני שנים רבות, פרויקט סריקה והצלה של יצירת האומנות החד פעמית "פנטזיה 2000". ארבע או חמש גליונות נסרקו, ואז קול דממה דקה מילא את החלל... יש פה מי שיודע מה קרה ולאן זה נעלם? דרך אגב, בספריה הלאומית יש את כל החוברות (אבל לא להשאלה).

ספרים רבותי, ספרים....

מישהו קרא את Marrow by Robert Reed ? ספר מד"ב,ספר טוב,לא כבד וטכני,אלא רק במידה. מסוג הספרים שאין להם פואנטה, הם פשוט נגמרים.... אני אשמח לשמוע מאנשים שקראו את הספר או ספרים אחרים.

קוונטום ליפ (*ספוילר*)

זוכרים את הפרק האחרון של הסדרה? אותכם הוא איכזב כמו שאותי הוא איכזב? אני שונא סופים לא טובים.

אנטרפרייז ישראל- האתר הישראלי לסדרה

שלום אתר אנטרפרייז ישראל חודש ועתה הוא כולל חומרים חדשים ועיצוב חדש ומדליק. בקרוב נבצע התאמה לאופרה ומוזילה. אתם מוזמנים לשוטט! חוץ מזה- יש 15 פרקים ראשונים להורדה- פרטים באתר (תחת הורדות)

alond

New member
מנהל הפורום הוא המפלצת הדו ראשית

כאשר ראש אחד זה הייזל והשני בוג´י.

../images/Emo153.gif../images/Emo153.gifחשוב מאד../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

כמה דברים חשובים: 1. שימו לב ישנן הודעות רבות בלוח המודעות(ואין לנו בעיה עם זה להיפך). אם מישהו שפרסם הודעה הגיע למסקנה שהיא כבר לא רלוונטית להודיע לנו ואנחנו נוריד אותה מהלוח. 2. בקרוב תהיה לפורום כתובת מקוצרת. תמשיכו לכייף

דרגורן

New member
הממ, קיבלתי את הספר לפני שבוע...

אבל עוד לא קראתי אותו. יש לי ערמה של ספרים שמחכה להקרא... האם להזיז אותו קרוב יותר לראש הערמה?

זה היה פרק מעניין אבל בהחלט לא ממצה

כשסיימתי לראות אותו הרגשתי הרגשה של פספוס, הוא היה מאד מאד לא ממצה כפרק סיום.

הקרפיון

New member
כן, אבל הם בתרדמת עמוקה

הממוצע שלהם מתקרב לחוברת לשנה. המארגנים של הפרויקט ההוא כאן?

hazgul

New member
המממפפף..

יש בספריית בית ספרי הקט שלושה ספרים מלאים בחוברות של פנטסיה 2000. אז אני יכול לעזור בפרוייקט. אבל... הספרניות די מחורפנות עלי, לאחר שאיחרתי בהחזרת שני ספרים (וספגתי קנס של חצי שקל...).

G.O.D

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif"מסע בין כוכבים"../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן כן, זו אינה טעות, נפתח פורום מסע בין כוכבים כןלכם מוזמנים לבא, לכתוב להגיב ולהוסיף! מחכה לכם, G.O.D לפורום

Sparks

New member
לגבי פנטסי - קון - מכיוון שהאתר שלו

מניח שכולם יודעים הכל מראש....
לפחות ממה שאני הצלחתי למצוא (וכישורי החיפוש שלי הם לא משהו) מישהו יודע האם ניתן להזמין כרטיסים מראש ואם צריך בכלל?

למעלה