פתיל הודעות ומודעות

אין צורך להזמין כרטיסים מראש

אפשר להגיע לקופה של מופת ביום הכנס ולקנות שם כרטיסים לכל הכנס. כמובן שמי שרוצה שיהיו לו כרטיסים לבאפי או לאגדת הריינג´רים - כדאי שיגיע מוקדם.

tsahee

New member
למי שמתעניין: הלך מצויין!!!

למרות חשש ראשוני בהרצאה נכחו בערך 35 איש! אמנון הוכיח את עצמו כיופי של מרצה (ומעבר לזה ככלי עולם כשהפגין התמצאות בכל ספר ודוגמא שהקהל ניסה להתקיל אותו בעזרתה), הוקרנו ארבעה טריילרים לפי מיטב המסורת, הצגנו בפני החברים והישנים את התאים החדש והישן, ובחידון הטריויה, כך הבנתי, שלומקו קרע לכולם את האמא (מחויבות אחרת מנעה ממני להיות נוכח). היה יופי. פירוט נוסף, אולי, מתישהו, אם יבוא לי.

Boojie

New member
יש רק שתי כחולות בפורום.

אנוכי והייזל. הנהלת הפורומים זה הנהלה כללית של כל מערכת הפורומים, ולכן ההודעות שלהם תמיד מסומנות בכחול.

Boojie

New member
../images/Emo153.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo153.gif

לפתיל זה ישורשרו מודעות שונות והודעות עם מעט תגובות.

alond

New member
כן!!!!!!!!!!!

about freakin´ time מצחיק שיש תאריך בו יודיעו על התאריך, לא? מקווה שבאמת יהיה כמו שחושבים (חושבים שיפרסמו ביום רביעי!!)

alond

New member
היי, אני מקווה שיצא מחר... אבל...

היה מעניין אותי לדעת את מערכת האילוצים ברקע. כלומר הסופרת שרוצה לכתוב ספר טוב ולכן רוצה זמן, כל מיני אנשים שלוחצים להקדים וכו.

Tomji

New member
"הגלקסיה" חוגגת יומולדת שנה!!! ../images/Emo13.gif

היי! אני שמחה לבשר שאתר "הגלקסיה" חוגג שנה לעלייתו לרשת! מזל טוב! לכבוד היומולדת החגיגי - עידכונים בכל האתר, עיצוב מחודש לעמוד "חדשות", "גלריה", עידכוני חדשות, תמונות ממסיבת פורים, לוח שידורים עדכני (קבוע), עמוד חדש בגלריה עם דסקטופים להורדה ועוד... תחרות עיצוב דסקטופים! שלחו אליי עיצובים שלכם (JPG בלבד!) - עיצובים נבחרים יפורסמו! (פרטים נוספים באתר) http://www.netspell.com/galaxy גלישה נעימה, תומג´י

Boojie

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif

שנה לאתר משובח ומושקע. כן ירבו!

ביגור 2 - סרטי מד"ב ופנטזיה

שלום. ב-24 עד ה-26 לחודש מרץ (עוד כשבוע) יערך כנס בן כשלושה ימים בכפר בתיה אשר ברעננה. בין שאר האירועים, יוקרנו בכנס מגוון סרטים בנושאי פנטזיה ומד"ב, והקהל הרחב מוזמן. למידע נוסף פנו לקישור הבא: http://roleplay.org.il/bigor2/sf-f.html תודה, אסף (שהוא חלק מצוות הכנס האמור).

alond

New member
יש קישורים למכירת ספרים באנגלית

למעלה איפשהו. תעשי שם חיפושים. אני משוכנע שתמצאי משהו.

גיא ע

New member
מישהו יודע מה עם מכושפות?

נגמרה העונה ביום חמישי שעבר תודה גיא ע

גיא ע

New member
מכושפות זה לא טוב?

בסה"כ סידרה נחמדה אם לא לוקחים אותה ברצינות (בתור לקוח של יס זה תחליף חלש לבאפי...) גיא

למעלה