פתיל הודעות ומודעות

SaberTooth

New member
../images/Emo26.gif שאלה חשובה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

יש לי שאלה חשובה מאוד, מישהו קורא את סידרת הספרים "רשומות רומח הדרקון" או "אגדות רומח הדרקון" או "סיפורי רומח הדרקון" או "רומח הדרקון - מילחמת הנשמות", אם כן בבקשה להשאיר תגובה להודעה הזאת

preacher

New member
מה כל כך חשוב בזה?

זה יותר חשוב מ...הכלכלה למשל? בבקשה להשאיר תגובות בפתיל אחר לגמרי

דרגורן

New member
גם אני קראתי את סידרת הספרים

"רשומות רומח הדרקון" ו- "אגדות רומח הדרקון" ו- "סיפורי רומח הדרקון" ו- "רומח הדרקון - מילחמת הנשמות". ואם אנחנו כבר בנושא אז קראתי גם את סידרות הספרים הבאות: אנדר עולם הדיסק Wheel of time (לא בעברית!) מחזור פריודין ורד הנביא נרניה Alien (אפילו לא דומה לסרטים...) Incarnations of immortality איי הקסם עלילות חרב האופל ועוד רבים שכבר אין לי כוח לזכור או לרשום... מה שלומך חוץ מזה?

strahd

New member
כדי להימנע מסקילה בטרם עת

כדאי להיכנס לפורום רומח הדרקון. הרבה אנשים פה בפורום לה מי יודע מה אוהבים את רומח הדרקון (הם מעדיפים את שר הטבעות (Go Figure). כנס ישירות לפורום של רומח הדרקון, או אפילו בקר באתר שמכיל את הפורום.

hazgul

New member
אין לזה קשר למה שאנו חושבים

על רומח הדרקון, או כל סידרה/ספר אחר/אחרת/whatever.

הייזל

New member
בדיוק

אנחנו מעדיפים שאנשים יקראו את כללי הפורום לפני שהם פותחים הודעה כזו. במיוחד שהיו כבר כמה דיונים נוקבים למדי על הסדרה הזאת וכדי למצוא אותם כל מה שצריך זה חיפוש פשוט.

strahd

New member
כן זה אני

כשיש לי זמן, אני גם פה, אבל הנושאים פה לא מי יודע נותנים לי להגיב, אני פשוט לא רואה סטארגייט, מה שמונע ממני להשתתף בדיונים ואני קורא ספרים בשביל הכיף, לא בשביל הדיונים הפוליטיים, למרות שלעיתים כיף לקרוא מה אחרים חושבים.

arifell

New member
אתה עושה צרות לאח שלי שם

(הוא john smith, או רייסטלין (איך שהוא מציג את עצמו))
יישר כוח, המשך כך

La Gamba

New member
טעות בזיהוי

אני לא JOHN SMITH! ואני לא (לפחות לא בפורומים) רייסטלין. אני הוא.... LA GAMBA!!! ואין לאח שלי מושג על מה הוא מדבר! אז תתעלם ממנו. ואם הוא אומר משהו נוסף תתעלם כי אין לו מושג בשום דבר!

arifell

New member
אני אחטוף איתו שיחה,

בינתיים, אני ממליץ שתתעלמו ממה שאנחנו אומרים אחד על השני...

strahd

New member
חבר´ה לא לריב!!

תיכנסו עכשיו לפורום, יש חידון מס´ 16, לא פשוט ומאוד מעניין!!

La Gamba

New member
זה מה שאתה חושב?!

מי התעקש לא להשאיל לי ספרים מהספרייה כשקראתי את בלגאראת הקוסם ורציתי להתחיל עם חייל הנבואה הה? ומי סירב לתת לי לקרוא את דרקוני חורף מהספרייה הציבורית, ושנה אחר כך הספרייה נרקה לפח?

arifell

New member
הי...

כשהספרייה נזרקה,
, אתה עוד לא התחלת בקטע של הפנטזיה, ואני כן השגתי לך את הספרים מהספרייה, אבל מאחר שהייתי יכול לקחת רק ספר אחד בכל פעם, רציתי קודם לקחת ספרים אחרים שלא קראתי. מה, מוגזם? מה דעתכם?

למעלה