איש בגשם - סיפורה של סופרת הפנטסיה והאימה אסתר מ. פריזנר, פורסם אתמול ב"בלי פאניקה". הסיפור מסופר מנקודת מבטו של לוחם לשעבר שנרדף בזקנתו על-ידי רוחות חבריו מהצבא, ועל-ידי צרות הרבה יותר חדשות. תהנו
ניתקלתי במשפט הבא "but so successful was this venture that magrathea itself soon became the richest planet of all time and the rest of the galaxy was reduced to abject poverty" מה אומר המשפט , במיוחד החלק האחרון ???
בערוץ AXN האחת: מיוטנט אקס, או בעברית, פרויקט אקס, משהו בסגנון של האקס מן. רק אמיתי. עם ויקטוריה פראט, לשעבר מ"זינה" ומ"קליאופטרה". ועונה חדשה של אנדרומדה, ממש ממש בקרוב. אני לא מדברת בדרך כלל על פרויקטים בהכנה אבל... אני חרוג מהכלל הזה הפעם. אנדרומדה היא הבייבי פרוג´קט שלי בעבודה כרגע. סוזן
יניב לך כמה וכמה. למרבה הצער, חלק מההוצאות החזיקו את האתרים שלהן באתר דיבוק, ומשום מה אף אחד מהלינקים לאתרים האלה לא פועל יותר - אני לא יודעת אם האתרים שהתארחו בדיבוק נסגרו או הועברו לכתובת חדשה בתוך האתר בלי הפנייה (סביר יותר בעיני שהם פשוט נסגרו). אבל להרבה הוצאות יש אתר.
רוב האתרים לא נוחים לחיפוש , מציאת ספרים כולל מציאת הערות על הספרים כמו אלה שהזכרתי למעלה לצערי (אני מניחה שאתר הממסד האפל הוא לא האתר הרשמי של הוצאה מסוימת) אז קיוייתי שאולי יש עוד אתרים בסגנון
יש אתר שימושי מאד בשם "קריאה לקריאה", שמרכז כל מיני דברים שנוגעים לספרים, ובין השאר בצד הימני יש פס ארוך של לינקים רלוונטיים מסודרים לפי נושאים. בין השאר יש שם רשימת לינקים של "ספרים, הוצאות".
המדריך? בקיצור: "היוזמה הזו הצליחה כל כך שבתוך זמן קצר מגרתיאה הפכה לכוכב הלכת העשיר ביותר בכל הזמנים ושאר הגלקסיה הדרדרה לעוני מחפיר". (תרגום חופשי כי אני לא מוצאת את העותק שלי של הספר בעברית). היוזמה היא כמובן יוזמת מגרתיאה לייצר כוכבי לכת לפי הזמנה.