פתיל הודעות ומודעות

תודה !

ולשאלתך למה אני לא בודק בגירסה העברית , פשוט אין לי אותה , אני מחפש להשיג אותה משומשת (דרך אגב ,איפה מוכרים בחיפה ספרי מדע בדיוני בעברית משומשים ? ) נראה לי די משוגע לקנות את זה חדש ב70 ש"ח . ושוב תודה לכל המתרגמים

Boojie

New member
רשימת חנויות ספרים

ואפילו מסווגת לפי ערים, נמצאת ב"בלי פאניקה" (מגזין פורום המד"ב של אורט).

St0rmrider

New member
זה לא מה שאני מחפש...../images/Emo10.gif

יש למשהו קישורים טובים? בבקשה כבר שבועות אני מחפש משהו יפה ולא מוצא כלום או אתרים עם מלא בעיות

fbop

New member
ב- Elfwood יש הכול......./images/Emo127.gif

יש שם מאגר עצום של תמונות, תחפש שם חמש דקות.

sagivm

New member
קבל עזרה (אני מקווה)

גם לי הייתה תקופה של חיפוש תמונות פנטזיה .. אחרי גלישה מרובה ומאומצת מצאתי אתר עם גלריה מעולה (לדעתי) מקווה שיעזור לך :)

הייזל

New member
תנסה את טום הולט

הוא לא תורגם מעולם וגם את רוברט רנקין. שני הסופרים האלו הומוריסטיים למדי.

hazgul

New member
המממם...

יש את ניל "האליל" גיימן, סופר טוב, מזכיר קצת את פראצ´ט אבל בכל זאת שונה ממנו. יש להם גם ספר אחד ביחד "בשורות טובות". יש גם את "האבא של האבולוציה (ואיך אכלנו אותו)" ספר מצחיק בטירוף של רוי לואיס שמסתכל על הקדמה מנקודת מבט שונה. לספר יש גם הקדמה מאת פראצ´ט וזו גם סיבה טובה לקרוא אותו. יכול להיות שאני אכתוב עליו גם ביקורת מתישהו...

Boojie

New member
../images/Emo153.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo153.gif

להודעה זו ישורשרו מודעות שונות והודעות עם מספר תגובות קטן. כיפה אדומה שולתת!!!!1 (סתם רציתי לראות אם יש מישהו בכלל שקורא את ההודעה הזו...)

alond

New member
כיפה אדומה זה פנטזיה?

זה לא מד"ב. יש מאבק בין הטוב לרע. הטוב מנצח. כולם חיו באושר עד עצם היום הזה.

maslul

New member
לילו של יורי

ביום שישי הבא 12.4.02 בטכניון בבית הסטודנט יחגג לילו של יורי (הטיסה המאוישת הראשונה בחלל) בתוכנית : 20:00,קולנוע בית הלר-האלמנט החמישי (כניסה חינם) 22:00-23:00,בפאב פלורנטין: 20 אחוז הנחה (הנחת סטודנט) לכל הבאים ואומרים שהם באו למסלול,טאקילות ב3 שקל. 23:00,קולנוע בית הלר-ספייס קאובויס. נשמח לראות את כולכם,לפרטים נוספים אי מייל: [email protected]

Dorfl

New member
טאקילות בשלוש שקל?

במקרה הזה - בוא נהפוך כל לילה ללילה של יורי!!!!!

alond

New member
סתם משהו טיפשי ששעשע אותי

זה ספר של אנטרפרייז הדור הבא. שימו לב בתמונה לפיקארד
אף פעם לא ראיתי אותו עם שער.

Boojie

New member
ח-מודי! ../images/Emo13.gif

אני תוהה כמה אתרי מעריצים יש שיש בהם תמונות של פטריק סטיוארט בצעירותו, עם שיער והכל, ואולי אפילו (שומו שמיים) בלי הבעה נפוחה על הפרצוף...

למעלה