פתיל הודעות ומודעות

Rogue 7

New member
יש אותו מדי פעם בMGM

אני הקלטתי אותו משם. אם את גרה באיזור המרכז אולי יש דרך להעביר לך עותק.

avibliz

New member
אישה נושאת ברחמה ילד משובט

ד"ר אנטינורי, הרופא האיטלקי השנוי במחלוקת הודיע כי אישה הנושאת עובר משובט נמצאת כעת בשבוע השמיני להריונה.

Boojie

New member
פוסטר לפי שער "המימד העשירי".

העליתי בפורום האגודה בקשה ובירור לגבי האפשרות להפקת פוסטר לפי שער המימד העשירי גליון מס´ 10 - הציור לפי "שלג, זכוכית, תפוחים", שבעיני הוא מדהים ושכבר לפני הרבה זמן העליתי את הבקשה להפיק ממנו פוסטר. אם יש עוד אנשים שהיו מעוניינים לקנות פוסטר כזה, ויכולים לתמוך בבקשה, אנא היכנסו להודעה שם וציינו זאת. אני מאמינה שככל שיותר אנשים ירצו בפוסטר כזה, יהיה יותר סיכוי שאכן יפיקו אותו.

אסתר1984

New member
איזה לוח?

מצטערת, אני די חדשה פה, ואין לי מושג על מה מדובר, אבל דווקא הספרים מעניינים אותי...

הייזל

New member
בפס האפור למעלה

ליד קישורי הפורום ומאמרי הפורום והסקר יש גם לוחות

EYהודית

New member
יש אנשים, שהשואה שלהם לא הסתיימה

ב-1945. הם המשיכו לשאת אותה בנשמתם. פורום דור שני הינו הפורום של ילדיהם ונכדיהם. הנכם מוזמנים לבקר אותנו בביתנו. יהודית מנהלת פורום "שואה – דור שני"

avibliz

New member
ספיישל ה.ג. וולס

באתר הידען - ספיישל ה.ג. וולס לכבוד הסרט "מכונת הזמן". האתר יעודכן בקרוב כאשר תוכנת ה"אותיות" שלי תחזור לתקנה, משום שבדרך מאמר של וולס על ההסטוריה של העולם. בינתיים - ביוגרפיה של ה.ג. וולס, מאמר על הסרט ומאמר על המסע בזמן. תהנו. להקיש על הלינק בצד שמאל (ליד הקישור של מיתוס)

הלדין

New member
בכן, אם אתה עדיין שם

אתר "הידען" לא רע. האם ישנה התקדמות כלשהי עם הדפים האבודים? אלה שלא עולים?

avibliz

New member
באשר לדפים האבודים

האתר כבר נפל בגלל שהוא נמצא על השרת הישן של IOL. הייתי צריך להעלות ידנית מאמר מאמר. יש באתר כ-3,000 מאמרים. אני מדי פעם מגלה דפים שלא שוחזרו ומנסה לשחזר אותם. אשמח לקבל לינקים למאמרים שלא עובדים. כתובת הדוא"ל שלי היא [email protected] בכל מקרה תודה על המחמאות.

alond

New member
זינה!!!

העונה שהתחילה בערוץ 10 והפסיקה באמצע התחילה בסטאר וורלד. תוך כמה שבועות הם יתחילו פרקים שלא היו בערוץ 10.

alond

New member
יהיה סקר חדש מתישהו?!

יאללה! להחליף. אני משועמם.

עושים לחיילים מבצע גלחץ שלא ישכחו ../images/Emo104.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

בימים קשים אלו, של מלחמה רצופה, פנינו לאגודה למען החייל על מנת לחבור למבצע משותף עם
שיוכל לעשות גם לנו וגם לחיילים טוב על הנשמה. פתחנו גם פורום מיוחד לכבוד הארוע- אז אתם מוזמנים להגיע ולכתוב בו, לספר לנו איך הצלחתם לגלגל הלאה את המבצע! אז יאללה! לעבודה!! תנו לצה"ל!!

למעלה