פתיל הודעות ומודעות

The Exorcist

New member
סדרת הרובוטים וסדרת המוסד

אולי מישהו יודע באיזה סדר הולכים הספרים בסדרות האלה? וכמובן...איפה אפשר לקנות בארץ את כל הספרים מהסדרות (יש לי את "רובוטים של שחר", "רובוטים ואמפריה" והסיום של שתי הסדרות "המוסד והארץ")

אתר שיר של אש ושל קרח

למי שאהב את הספרים, האתר הישראלי התעדכן עם עיצוב חדש, מדורים חדשים, כולל תיאוריות ונבואות מתוך סופת החרבות, ופורום לדיונים.

"אתם לא יוצאים היום מהבית!" ../images/Emo88.gif ../images/Emo36.gif

לפני כשלושה שבועות אירחנו בפורום "להיות הורים" את הפסיכולוגית יעל רפאלי, שיעצה לגבי ילדים בצל התקפת הטרור. היום בשעה 21:00, שלושה שבועות אחרי,אין שינוי משמעותי במצב, והיא חוזרת על מנת לענות שוב על שאלותיכם לגבי הילדים: איך לדבר איתם? מה להגיד? האם יש משהו שאפשר לעשות (או לא לעשות)? האם צריך לאסור עליהם לצאת מהבית? אתם יכולים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם.

maslul

New member
מזכיר לכולם

ביום שישי 12.4.02 בטכניון בבית הסטודנט יחגג לילו של יורי (הטיסה המאוישת הראשונה בחלל) בתוכנית : 20:00,קולנוע בית הלר-האלמנט החמישי (כניסה חינם) 22:00-23:00,בפאב פלורנטין: 20 אחוז הנחה (הנחת סטודנט) לכל הבאים ואומרים שהם באו למסלול,טאקילות ב3 שקל. 23:00,קולנוע בית הלר-ספייס קאובויס. נשמח לראות את כולכם,לפרטים נוספים אי מייל: [email protected]

alond

New member
בבקשה! מי שרואה אנטרפרייז. אני צריך

תקציר של הקטע ההתחלתי. החמצתי אותו.

אנטרפרייז ישראל../images/Emo104.gif

האתר הישראלי לסדרה אנטרפרייז טורי ביקורת, תקצירי פרקים והורדות האתר עודכן- אתם מוזמנים להכנס

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

גרומיט

New member
לעולמים - סיפור מתורגם חדש

"לעולמים", סיפורו של הסופר האוסטרלי הצעיר שון ויליאמס, פורסם ברגעים אלה ב"בלי פאניקה" בתרגומו של רני גרף. מדובר בסיפור מד"ב קשה על תכפילים ממוחשבים שנשלחו למשימה מדעית בחלל ואיבדו את דרכם. באותה מידה זה גם סיפור על אמנות, על זהות וזיכרון ועל הכבלים שאנשים בוחרים לשים על עצמם ועל אחרים. סיפור מצוין לטעמי. תהנו

ygantman

New member
מותר או לא?

לכול האנשים המכירים סיפריות של ספרים מדע בידיוני ופנטזיות ברשת, בעדיפות באנגלית----> תחלקו איתנו ידע זה ?
? למנהלי הפורום אים השאלה אסורה נע לא לקטול אותי חזק מידי אני נורא רגישה :)

alond

New member
איפה לקנות אני לא יודע

תנסה במיתוס או בקבוק או משהו כזה. אני בטוח שאנשים פה יתנו לך לינקים. בקשר לסדרות תבדוק פה. שים לב שלמטה יש את הסדרות עצמן. קח בחשבון שסדר הקריאה המומלץ הוא לפי סדר ההוצאה לאור פחות או יותר ולא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם בעולם ההוא.

Boojie

New member
לא בעניין של קטילה,

פשוט יש בעייתיות עם פרסום לינקים לאתרים שעוסקים בהפרת זכויות יוצרים במסגרת פורטל כמו תפוז, שיש לו אחריות כלפי מה שמתפרסם בין כתליו. אין בעייה לפרסם לינקים לתכנים שאין בהם משום פגיעה בזכויות יוצרים (בין אם משום שזכויות היוצרים עליהם פגו או שהם נחלת הכלל מבחירת המחבר). באתר הממסד האפל אפשר למצוא לינקים להרבה סיפורים קצרים שיושבים על הרשת (באופן חוקי!). זו תהיה נחמה בשבילך?

אני חושבת שהזכירו אותו כאן בעבר אבל

http://www.baen.com/library/ סיפרי מד"ב ופנטזיה מלאים של סופרים פחות מוכרים. ולאמאזון היו פעם איבוקס חופשיים שכללו ז´ול ורן ועוד לא מעט ספרים קלאסיים, אבל אני לא מצליחה למצוא את זה עכשיו.

ygantman

New member
תודה ומה עים

אתרים פרטיים של אנשים שפשוט אספו תחת כנפם כמה ספרים נחמדים?

למעלה