פתיל הודעות ומודעות

בהקשר למאמר על ספרים באנגלית ברשת

פורסם שם לינק ל"חנות אחת ספציפית", מאוד זולה, ששוכנת ב-usedbookcentral.com. הבעיה היא שהלינק לא עובד. מישהו יכול לפרסם כאן לינק שעובד או לחילופין את שם החנות המיסתורית?

alond

New member
צר לי אבל החנות כנראה נעלמה.

אבל היא מופיעה ב-ABE . תנסה פה .

Silvi k

New member
מישהו יודע אם האתר של פישפש עובד?

אני לא מקבלת תגובות על שום ספר שאנימנסה לקנות ושולחת בקשה למוכר לגביוץ עשיתי בדיקה כדי לודא שהאימיילים עם הבקשה נשלחים, ולחצתי לצייד על ספר שהכנסתי ושלחתי את המייל (לפי כל השלבים). ולא קיבלתי שום אימייל שמודיע לי שיש קונה מעונין בספר. למה :( מישהו הצליח כבר פעם שם?

Boojie

New member
האתר עובד.

יש לנו בעייה עם משלוח מייל, שאנחנו לא מצליחים לפתור, בגלל איזושהי בעייה בשרת המאחסן. אנחנו מנסים לפתור אותה, ומקווים שמתישהו בקרוב היא אכן תיפתר. בכל מקרה, הודעות בתוך המערכת עוברות בלי בעייה, כך שכל מה שצריך לעשות זה לבדוק מדי פעם אם יש לך הודעות חדשות. לגבי למה אין מוכרים לספרים שאת מעוניינת בהם - כמו בכל אתר אחר שאינו חנות, ההיצע והביקוש כבר לא תלויים בנו, אנחנו רק נותנים את הממשק...
ואגב, אני כבר קיבלתי כמה וכמה הצעות של ספרים שחיפשתי, וכמה וכמה בקשות לספרים שהצעתי. כלומר שסיכוי למצוא קונה/מוכר יש.

Silvi k

New member
מצאתי מוכרים הם רק לא ענו למייל

כנראה שהם לא בודקים אם יש להם הודעות ולכן לא יודעים שיש קונים :(

godzy

New member
בבקשה להציץ, גיבוש קהילה. חשוב!

ישנו בחור בשם איל, שמטרתו היא גיבוש קהילת שחקני המיניאטורות מחדש. הוא מתכנן כנס גדול בקיץ וחשוב שתצרו איתו קשר. אנה העבירו את המידע לכל מי שיכול להיות ואפילו לא מתעניין בנושא. איל:[email protected] מה זה מיניאטורות בכלל? www.games-workshop.com

Druyanizem

New member
שאלה...

יש סידרת ספרי פנטזיה שנקראת: שיר של אש ושל קרח. ממש סידדרה טובה (לפחות הספר הראשון שאני קראתי...) יש שם זאב בלהות... רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ציור של אותו זאב בלהות תודה

הציור החביב עלי של הזאב של בית

סטארק הוא זה המעטר את חולצת סטארק שניתן לרכוש באתר של גרר"מ. נתקלתי בכמה ציורים אחרים, אבל אני לא מצליח למצוא כרגע. מקום טוב להתחיל הוא הWebring של אתרי ששאוש"ק

Druyanizem

New member
תודה רבה

משום מה חשבתי שהזאב הזה יהייה יותר יפה ופחות... אכזרי. הוא נראה יותר כמו מפלצת מאשר זאב...

אררר. האם המילה "בלהות", בשם "זאב

בלהות" לא רמזה לך שמדובר בחיה, איך נאמר, מאיימת?

Druyanizem

New member
כן

אבל בוא נאמר.... אצילית.. יפה כזו... משהו כמו האסקי סיבירי... כנראה שטעיתי... אבל לא נורא... אחלה זאב.. לא הייתי מתנגד

זה לא עניין של טעות. כך ראתה אותו

האמנית. אתה יכול לראות גרסה אחרת מצד שמאל למעלה בעמוד הראשי של האתר של מרטין. נראה הרבה פחות מפלצתי, אבל ציור קטן יותר, והרבה פחות מפורט.

ברנן

New member
אויש פדיחה-ההודעה שייכת לחלכן היה

נמזר כמובן בכל מקרה רמז - חפשו סופרים שהם מתמטיקאים חובבים

cobobi

New member
סדר קריאה

= סדרת הרובוטים = 1. אנוכי הרובוט 2. בארץ הרובוטים = סדרת המוסד = 1. המוסד השמיימי 2. מוסד וקיסרות 3. המוסד האחר 4. פאתי המוסד 5. המוסד והארץ 6. בטרם המוסד 7. לקראת המוסד * "רובוטים של שחר" הוא ספר שלישי מתוך סידרת הבלש אליג´ה ביילי. חלק 1 - מערות הפלדה חלק 2 - השמש העירומה

למעלה