פתיל הודעות ומודעות

alond

New member
ביקשתי את זה ישר אחרי שהתחיל הפרק.

לא הייתה לי כוונה להתחיל לחפש אתרים שאולי יהיו שם תקצירים.

Silvi k

New member
לא את כל הספרים יש באתרים

חלק תצטרך לקנות יד שניה (חלק מספרי הרובוטים נראה לי אזלו) את אלה מהמוסד אני חושבת שיש באינטרנט

Boojie

New member
../images/Emo153.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo153.gif

לפתיל זה ישורשרו מודעות שונות והודעות עם מעט תגובות. בְּעֵת בַּשָק, וּשְלֵי פַחְזָר בְּאַפְסֵי-חַק סַבְסוּ, מַקְדּוּ: אוֹ-אָז חִלְכֵּן הָיָה נִמְזָר, וּמְתֵי-עֲרָן כֵּרְדּוּ. (רק שומרת על המחוייבות שלי לקהל הקוראים הקבוע).

alond

New member
אל תאלצי אותי להביא את החגורה שלי!

עוד פעם דברים סתומים. מה זה המשפט האלפי הזה?

mermit

New member
זה בעברית?

לכבוד יום העצמאות? אין לי מושג מה זה אומר. (קהל הקוראים הקבוע, שומר על מחויבותו לאלה עם האלה, ודווקא אני לא אנקד).

Boojie

New member
אוי ויי איז מיר.

ארבע שורות ראשונות של "פטעוני" (Jabberwocky במקור) מאת לואיס קרול, תרגום אהרון אמיר, מתוך עליסה בארץ המראה. ´Twas brillig, and the slithy toves Did gyre and gimble in the wabe. All mimsy were the borogoves And the mome-raths outgrabe. ציטוט מהזכרון, יכול להיות שלא מדויק. ועכשיו לכו תתביישו לכם בפינה.

alond

New member
פו! הבושה הורגת אותי.

שאני לא אכיר ג´יבריש כזה? מילא אם זה היה מאליס (שגם לא קראתי) אבל דבר כזה...לא בבית ספרנו!

השמ

New member
הקטע הנ"ל של השיר מופיע גם

בסיפור קצר בלקט הסיפורים שערך סילברברג. עם זכרוני אינו בוגד בי שם הסיפור הינו "חלכן היה נמזר" ואם מותר לספיילר אותו אז . . . . . אלו הן ההוראות למעבר למימד אחר שאנו המבוגרים כבר מותנים מכדי להבין את ההנחיות הללו.

hazgul

New member
וזהו אחד הסיפורים

הנפלאים ביותר שקראתי מעודי.

הלדין

New member
למה הפתיל של "העולם הידוע" לא קופץ

האם מחר יהיה כמו שבת מבחינת המחירים באינטרנט?

kala

New member
אוף טופיק - מכירים בחורה בשם שלי?

עובדת בהוצאת לאור של ספרים - יכול להיות גם של ספרי פנטסיה ומדע בדיוני.

ספר מד"ב ישראלי חדש בשם: היינץ´ האט

בקצרה זהו ספר שמדבר שלושה נערים ונערה שמוצאים פתח ליקום אחר ועוברים דרכו... פה ניתן לקרוא את הפרק הראשון ממנו. ופה יש קצת מידע על הסופר.

עוד לא קראתי וזו סתם הערה כללית

למה זה תמיד שלושה בנים ובת אחת? למה לא שלוש בנות ובן אחד? מקווה שהספר לא נופל לקליאשות אחרות.

דרגורן

New member
תמיד? בד"כ זה 4 בנים ובת אחת ../images/Emo8.gif

האם זה אומר שאתה מתנדב לקרוא את הפרק הראשון ולחוות דעה בשבילנו?

Boojie

New member
אני קראתי את הפרק הראשון,

ודעתי עליו מופיעה כתגובה באתר האגודה. אבל אם לחזור בקצרה על דברי, הפרק בערך אכיל, יש בעיות עריכה, יש בעיות סגנוניות, וקשה להאמין בשלב הזה שהספר לא יתדרדר לקלישאיות שנראית די צפויה מהפרק הראשון. אני מוכנה לתת לו הזדמנות נוספת, ולו גם כי זה ספר מד"ב ישראלי מקורי, שזה דבר שנחוץ לנו כמו אוויר לנשימה, בערך.

למעלה