"ראיתי עב"ם..."

• פותח הנושא anus
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
זה נור.

ראיתי בדיוק כזה וגם ראיתי את המטוס שהפיל אותם תרגעו כבר נכים

I A F02

New member
זה לא נורים...ראיתי נורים כאלה

וזה לא זה... נורים מאירים הרבה זמן...זה האיר כולה שניות בודדות

anus

New member
הסבר נכון על נורים !!!

קודם כל לפני שאני אתחיל מקודם מישהו טען פה שיש 2 חלקים קטנים ובגלל זה הם נופלים יותר לאט!! תגיד אתה שיכור ?? כל עצם לא משנה מה המשקל שלו ברגע שתקח כדור ששוקל 10 קילו וכדור ששוקל 1 קילו ותפיל אותם ממגדל הם יגיעו יחד לאדמה!! עכשיו על הנורים (פצצות תאורה) כשהן עולות לאוויר הן יוצרות הילה די מכובדת מסביבן ונופלות במשך דקה שתיים עד אשר הן נעלמות (כבות) מחובר אלהן מצנח שגורם להם ליפול לאט מן הסתם ובעקבות כך שהן מפיצות אור ניתן לראות אפילו ממרחק את העשן שמתיימר מעליהן הנורים נופלים בצורת סיפרלה ומה שהחברה פה ואני ראינו זה אור דולק עומד במקום ומיד מצתרפים אילו עוד 2 אורות בקו ישר ונעלמים לאחר 2 3 שניות !! זה עקבי דרך אגב גם היום ראיתי את זה הדבר היחידי שזה יכול כן להיות זה הנוריים שמפילים מטורים לא על מנת לצלם ולא על מנת לעשות תאורה למטה!!!! אלא על מנת הגנה!! הנורים אשר מוצאי מטוס קרב פולטים חום מן הסתם וזה גורם לטילים המונחים על ידי חום להתמקד בנורים ולא במטוס כך כשה ירו על המטוס טיל נ"מ הטיל יתבייט על הנור ולא על המטוס והם נמוגים לאחר 2 3 שניות אבל יש פה בעיה את הנורים הללו יורים רק מעל שטח אש או תרגול וממתי חייל האוויר מתאמן מעל גוש דן ואזור השרון ? ומה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה גם בימי שישי בלילה ובימי שישי בלילה אין תרגולות בשום מקום בצהל רק אם יש הזעקת אמת בכל אופן יש כמה סימני שאלה אבל לדעתי זה לא עב"מ זה בכל זאת נורים של מטוסים לצורכי הגנה

ronAdmin

New member
אולי מה שראיתה זה מטוס ../images/Emo13.gif

תעמוד בטילת בתל-אביב בלילה לא משנה באיזה שעה, וכאשר יעבור מטוס אתה תוכל לראות בהתחלה אור אחד גדול חזק וברור, ובהמשך אתה תוכל לראות איך פתאום מופיעים לך כמה אורות חזקים וצעובים כאלה, מגניבים כמו של עב"ם מהסרטים, אבל זה עדין אותו מטוס. הזה בבקשה בדוק את הנושא הזה מול הטילת בתל-אביב ואז תוכל לדעת מה באמת קרה.

ronAdmin

New member
שיהיה ברור לכולם חיל האויר רואה

המכ"מים של חיל האויר רואים כל גוף שהוא שטס באויר, גם עם מדובר בעב"ם, אוקי שיהיה ברור אחד ולתמיד. זה שאתם לא רואים מטוסים שיוצאים כנגד אותם עבמים זה עדיין לא אומר שהמכ"מים אינם מזהים את הגופים. אלה עם כן מדובר בתופעת מימד שלישי. על כן בדרך כלל כשמזוהה עב"ם ישנו נוהל של בדיקה עין כנגד אותו הגוף ובמקרה שלך באותו איזור ידוע שזהו איזור פעילות אוירי מבלי להכנס "לפרטים", על כן אפשר לומר שמדובר במטוס, ועוד דבר אחד ממרחק שאתה אמרתה בלילה בשום אופן אין סיכוי לאדם לראות את הצורה של אותו גוף. על כן הדיווח שלך אינו אמין, ואיננו יכולים לעסיק מסקנות ברורות.

ronAdmin

New member
שמעתי, ועל לוחמה נגד זה שמעת?

ועל לוחמה נגד שיבושי מכ"ם שמעת??

Gilliana

New member
כמובן, אבל...

יש לכך מגבלות די רציניות עדיין כך שאי אפשר בשום פנים לסמוך על כך שחיה"א, כל חיה"א שהוא ולא רק שלנו, יודע על כל מה שמעופף לו שם למעלה. זו גם הסיבה דרך אגב, יש גם סיורים קבועים של מטוסי סיור/ריגול ומטוסי קרב בשמי מדינת ישראל.

ronAdmin

New member
אההה..לא הייתי מזלזל אבל הכל סודי

ובקשר לאורות אולי יש משהו מוזר בזה, "ממה שלי ידוע" ואני מדגיש עדין רק ידוע שישנה פעילות סמויה של אפורים באיזורינו, אני לא יודע להגיד האם מדובר בעיר מסוימת או איזור מסוים, בקיצור זאת ידיעה אמינה והיא חשובה מאוד. אני לא יודע האם ישנו קשר בין המידע שברשותי לבין אותם האורות, אבל אני יכול לומר בודאות שכלי טיס של אפורים נמצא פה באיזורינו. ובבקשה לא לשאול אותי מה הם המקורות שלי.

Gilliana

New member
מי מזלזל תגיד לי???

איזה אופן הסקת מסקנות מעוות יש לך, באמת! להזכיר לך שאפילו לא צריך טכניקות חמקנות סודיות כדי לחמוק מראדאר ומספיק לטוס בגובה מסויים כדי שהראדר לא יקלוט אותך??? לספר לך שלכל טכנולוגיה, אפילו לטכנולוגיות חוצניות, יש מגבלות? לגלות לך שאנחנו עדיין לא פיצחנו ולו את קצה קצהה של הטכנולוגיה החוצנית או אולי להזכיר לך שאפילו שני מסוקי אפאצ'י מסכנים לא מסוגלים לטוס בחושך מבלי להתנגש? ואל דאגה - אין, לי לפחות, שום כוונה לשאול מהם המקורות שלך

ronAdmin

New member
שני אחת..לא זאת הכוונה שלי הייתה

א) ישנו ציוד מיוחד לאיתור עצמים הטסים בגובה נמוך, סוג של מכ"ם שהגופים אינם יכולים לחמוק ממנו. ב) טכנולוגיות חוצניות לרוב אינן יכולות לפעול על סוג המטוסים שקיימים כיום ברשות צבאות העולם, בגלל חוסר יכולת של בנאדם לעמוד בכושר תמרון כלי הטיס, בנוסף אותם כלי טיס חוצנים הם בעלי יכולת טכנולוגית ומרכיבים מתכת שאינם קיים בטבע "כדור הארץ". ג) התאונה שהייתה לשני המסוקי האפצ'י זה שייך לסטטיסטיקת התאונות, שעל כול כמות מסוית של טיסות ישנה הסתברות למספר תאונות מסוים וזה "ביחס ישר". אין קשר פה לסוג הטכנולוגיה ומה מסוגל לעשות הכלי טיס. בקיצור בוי נירד מהנושא מהחמקנות,בגלל שזה תחום אפור וכול אחד יכול לומר על זה את דעתו וזה יהיה נכון, על כן אני מצדיק גם את את רוב הדברים שציינת.

Majestic12

New member
רק מילה אחת לגבי המיקום

אסור לשכוח שבלילה ניתן לראות אור ממרחקים עצומים. אין ספק שמטוסים לא מפזרים נורים מעל אזורים מיושבים. יש לקחת זאת בחשבון, גם אם נראה שהאורות קרובים מאד. מדובר בפעילות מעל הים (ברוב המקרים בישראל).

Gilliana

New member
אין סיכוי שמדובר בנורי הטעיה

ההתנהגות שלהם שונה לחלוטין ממה שתיארת.

יפית2505

New member
גם אתמול בלילה ביום שישי נראו

האורות האלו.. הפעם הצלחתי לראות ואני יכולה לומר בוודאותש שזה לא היה מטוס, יתכן ואלו הנורות שהסבירו פה ויתכן שזה גם משהו אחר. לא יודעת מה איתכם בשבילי זה תעלומה@ :)

anus

New member
הסבר יותר מפורט על האורות!

זזה קורה כל יום אשקרה כל יום ואני קולט את זה במקרה מהבית של חבר שלי יש לו נוף לכיוון מערב ואין שום אורות מהקרקע שהורסים את המראה של השמיים ובקשר לזה שהם עושים את זה מעל הים זה לא מתקבל על הדעת אנחנו רואים את זה מאריאל זה 50 ק"מ מהים ואנחנו רואים את זה ממש מעלנו אבל לרוב מעל אזור השרון לא יותר מזה אין מצב לקלוט אור כזה ממרחק רב כל כך על מנת שאני יראה אותו ככה ברור וחזק הוא חייב להיות הרבה יותר קרוב לדוגמה אריאל נמצאת על הר גובה 600 מטר וביום האצמעות אנחנו יכולים לראות זיקוקים של מישור החוף (רק את הממש גדולים) ורואים אותם כבר מעוותים ומטושטשים בגלל המרחק הקרן אור מתעוותת זה כמו אורות ישובים מרוקחים שנראים מהבהבים בלילה בכל אופן האורות שאנו רואים הם חדים וברורים מספיק חדים וברורים שאפילו אין להם הילת אור זאת אומרת שזה חייב להיות קרוב ממש קרוב ואם זה היה מעל הים על מנת שאני במרחק של 50 ק"מ יצליח לראותם עליהם להיות אורות אדירים בגודל שלהם וזאת אומרת שכל גוש דן לא היו יכולים לפספס אותם וזה היה בגודל של כדור פורח!! הקיצר זה באזור המרכז ולא מעל הים אבל עדין למרות הכל אני חושב שזה מטוסים שמפילים אותם כי הם בדרך ללבנון ואז זה אוטומתי והם מפעילים את המערכת הזאת ישר עם ההמראה (בעתות מלחמה הנהלים משתנים) ואז מותר לטוב נמוך מעל המרכז וגם להפיל נורים

avivhimself

New member
אני וחברים שלי ראינו אחד כזה

בערך ב00:10 היום בבאר שבע זה היה משהו דיי דומה לתמונה הזאת וזה היה בדיוק איך שתיארת

ladyze

New member
מדהים! התמונה הזו מפיניקס, נכון? |

תודה על התמיכה- והתמונה מקסימה וממש דומה! אנשים רבים מאמינים באלוהים (וגם אני) למרות שלא פגשוהו/ראוהו ומתקשים משום מה להאמין שאיננו לבד בכל היקום הזה... יומרני, לא? אני כל כך שמחה על התגובה שלך, עכשיו אני אראה מה זה לכל הספקנים...

I A F02

New member
יא גם אני ראיתי את זה

מתישהו שבוע שעבר לא זוכר מתי (כמעט בטוח אבל שזה לא היה יום חמישי) בידיוק חזרתי מהעבודה (23:35) ואז ראיתי מכיוון דרום אור חזק שהתפצל ל2 ואז ל3 וזהו כמו שאמרת, כמו גפרור, הם נכבו אחד אחרי השני. כל האירוע ערך לא יותר מ7-10 שנ'. *בצהלה ראיתי את זה.

clarkkent100

New member
יש לכם בעיה רצינית פה.

שלום, ראשית, תנו לי להבהיר, שאני לא מזלזל באף אחד ובאמונות שלו, ושאין לי כל כוונה להוציא לאף אחד מכם את הרוח מהמפרשים. שנית, מקריאה ברפרוף של עשרה עמודים בפורום, ניתן להסיק שזה פורום "מדע בדיוני" ותו לא. אתם מנסים לשכנע את עצמכם שאתם רואים עב"מים ושהם באמת מסתובבים לכם מעל הראש, ולעתים מגבים את זה ע"י תמונות לא מציאותיות\מזוייפות או לא קשורות. שלישית, תנו לי להבהיר לכם, שאתם חיים במדינה תחת מלחמה, מובן? יופי. אתם צריכים להבין שכשמדינה כמו ישראל, שמטוסי חיל האוויר נמצאים באופן תמידי בשמיים, תחת מלחמה, יש תגבורת אדירה של מטוסים וכלי טס בשמיים. מטוסי קרב, מטוסי תובלה, מסוקים, מל"טים, מזל"טים ועוד כלי טיס של צבא ארה"ב שעוברים פה מדי פעם (זה כבר לא סוד). הדברים שאתם חושבים שאתם "רואים", אלה כלי הטיס האלה, או אביזרים הנלווים להם, כמו טילים ונורות. תחשבו על הרעיון של עב"מים מעל שמי מדינת ישראל, זה מה שאתם מאמינים שאתם רואים. האם אתם לא חושבים שצה"ל, שסורק כל דבר במרחב האווירי של מדינת ישראל, היה מגלה אם היו כאלה? אתם לא חושבים על העובדה שאם היו כלי טיס כאלה, במרחק מהקרקע שאתם יכולים לראות, טייסי חיל האוויר היו רואים אותם או טייסי מטוסי הנוסעים? אל תחרטטו אותי עכשיו עם "לא מגלים אותם על הרדאר, ובלה בלה בלה" - גם אם הם לא היו מתגלים על הרדאר, יש אפשרות לראות בקשר עין, ואם זה לא קרה, אז פשוט לא הופיעו עב"מים בשמי המדינה. תפסיקו לחשוב שכל ערב חייזרים קופצים לביקור בית וקפה כאן. רביעית, אני לא שולל קיום של עב"מים בשמי כדו"א. אני מאמין שחלק מהתקריות במקסיקו נכונות ובעוד מקומות ברחבי העולם, ואני מאמין שכלי הטיס המשונה שצילמו האסטרונאוטים בשנת 1991 הוא אמיתי ואינו מטוס או כל דבר אחר, שייתכן שברית-המועצות או כל מדינה אחרת שלחה לחלל. אני מאמין שקיימים יקומים מקבילים, ושחוצנים מצאו קשר לדלג ביניהם. בכל זאת, הגיוני מאוד שתהיה להם טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת משלנו. ייתכן שהכוכב שלהם נוצר מליארדי שנים לפני שלנו והתפתחו טכנולוגית, בדיוק כפי שאנחנו עושים בשנים אילו.

למעלה