יש לכם בעיה רצינית פה.
שלום, ראשית, תנו לי להבהיר, שאני לא מזלזל באף אחד ובאמונות שלו, ושאין לי כל כוונה להוציא לאף אחד מכם את הרוח מהמפרשים. שנית, מקריאה ברפרוף של עשרה עמודים בפורום, ניתן להסיק שזה פורום "מדע בדיוני" ותו לא. אתם מנסים לשכנע את עצמכם שאתם רואים עב"מים ושהם באמת מסתובבים לכם מעל הראש, ולעתים מגבים את זה ע"י תמונות לא מציאותיות\מזוייפות או לא קשורות. שלישית, תנו לי להבהיר לכם, שאתם חיים במדינה תחת מלחמה, מובן? יופי. אתם צריכים להבין שכשמדינה כמו ישראל, שמטוסי חיל האוויר נמצאים באופן תמידי בשמיים, תחת מלחמה, יש תגבורת אדירה של מטוסים וכלי טס בשמיים. מטוסי קרב, מטוסי תובלה, מסוקים, מל"טים, מזל"טים ועוד כלי טיס של צבא ארה"ב שעוברים פה מדי פעם (זה כבר לא סוד). הדברים שאתם חושבים שאתם "רואים", אלה כלי הטיס האלה, או אביזרים הנלווים להם, כמו טילים ונורות. תחשבו על הרעיון של עב"מים מעל שמי מדינת ישראל, זה מה שאתם מאמינים שאתם רואים. האם אתם לא חושבים שצה"ל, שסורק כל דבר במרחב האווירי של מדינת ישראל, היה מגלה אם היו כאלה? אתם לא חושבים על העובדה שאם היו כלי טיס כאלה, במרחק מהקרקע שאתם יכולים לראות, טייסי חיל האוויר היו רואים אותם או טייסי מטוסי הנוסעים? אל תחרטטו אותי עכשיו עם "לא מגלים אותם על הרדאר, ובלה בלה בלה" - גם אם הם לא היו מתגלים על הרדאר, יש אפשרות לראות בקשר עין, ואם זה לא קרה, אז פשוט לא הופיעו עב"מים בשמי המדינה. תפסיקו לחשוב שכל ערב חייזרים קופצים לביקור בית וקפה כאן. רביעית, אני לא שולל קיום של עב"מים בשמי כדו"א. אני מאמין שחלק מהתקריות במקסיקו נכונות ובעוד מקומות ברחבי העולם, ואני מאמין שכלי הטיס המשונה שצילמו האסטרונאוטים בשנת 1991 הוא אמיתי ואינו מטוס או כל דבר אחר, שייתכן שברית-המועצות או כל מדינה אחרת שלחה לחלל. אני מאמין שקיימים יקומים מקבילים, ושחוצנים מצאו קשר לדלג ביניהם. בכל זאת, הגיוני מאוד שתהיה להם טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת משלנו. ייתכן שהכוכב שלהם נוצר מליארדי שנים לפני שלנו והתפתחו טכנולוגית, בדיוק כפי שאנחנו עושים בשנים אילו.