"ראיתי עב"ם..."

• פותח הנושא anus
  • פורסם בתאריך

Vegetable Salad

New member
פחות או יותר הסכמתי איתך ../images/Emo42.gif

אני לא חושבת שהאנשים פה רואים עב"מים, אלא את היכולת של חיל האוויר הישראלי והאמריקאי. שנית אני חייבת להגיד שאני לא מאמינה בכל התאוריות של "ראיתי חייזר והיה לו כלי טייס מאוד מתקדם". החשיבה בכדור הארץ היא כל כך מקובעת שזה כואב. האנשים, מאמינים שאם קיים משהו הוא צריך להיות מבוסס על עקרונות או חומרים שמוכרים לנו. אני אישית מאמינה, שאם ויש חיים מחוץ לכדור הארץ -הם בהחלט לא תואמים את ההגדרה שלנו לחיים, והם יהיו שונים לחלוטין מכל מה שאנחנו מכירים. אם בכלל נצליח לראות אותם. סביר להניח שמבחינה סטטיסטית, החיים מחוץ לכדור הארץ הם משהו הרבה מעל האינטיליגנציה שלנו.

ladyze

New member
ואתה חושב שגם אם ישראל הייתה יודעת

אתה היית יודע מזה???

anus

New member
:(

הייתה לנו מצלמה רגילה אבל כל פעם זה הפתיעה אותנו מחדש ולא הספקנו לתפוס את זה (לוקח למצלמה זמן של 5 שניות עד שהיא מגיעה למצב צילום) בפעם האחרונה שהיו את האורות הרבים יחד המצלמה כבר הייתה בתוך הנרתיק שלה

Dj Toon

New member
גם אני ראיתי את זה 0 מעל נתניה

ב10:30 בלילה יום ראשון

Th3onE

New member
סליחה על ההקפצה

אבל אני וחבר שלי כרגיל סיימנו תכושר שלנו ולפני 10 דקות ב9 בדיוק ראינו בשמיים שני אורות צהובים ואז פתאום אחד מהם עשה בדיוק מה שהבחור פה הראה במצגת- הוא הוציא עוד אור בקו ישר ואז האור השני שיצא הוציא עוד אור בקו ישר מולו ()-()-() ואז הם נעלמו בימים אלו אי אפשר לדעת מזה וכרגיל אני לא מתרגש, יכול להיות שז ההיו נורים? אבל נורים ממשיכים הרבה זמן... פעילות צה"ל? משהו אחר?

חפY

New member
היכנס לאתר המרכז הישראלי לחקר

העב"מים (קישור מצד שמאל) לעמוד "כיצד לדווח על עב"ם" ופעל עפ"י ההנחיות המופיעות שם- על מנת שיוכלו לחקור מה ראית שם.

Another Girl

New member
../images/Emo153.gif "ראיתי עב"ם..."

שרשור חוויות וצפיות של עב"מים ואירועים בנושא.

רוני13

New member
../images/Emo41.gifאוקיי נכנסתי סתם בשביל לספר../images/Emo41.gif

אני ואבא שלי(שכל פעם מוצא תירוץ אחר לאורות בלתי מוסברים בשמיים) חזרנו מבית הכנסת ביום שישי וראינו 3 אורות(כמו פנסים) במרחקים שווים אחד מהשני בשמיים ואז הם התחילו להבהב ונעלמו ואחרי 3 שניות ככה הם הופיעו קצת שמאלה מהמקום שהם היו בו קודם נשארו כמה שניות ונעלמו! את זה אבא שלי לא הצליח לתרץ...

גם אני ראיתי משהו מוזר + שאלה

טוב אז אני גר במודיעין, ויש פה הרבה אורות לא מזוהים שרובם אני מניח פצצות תאורה, דברים שקשורים לצבא.. בכל מקרה, זה היה לפני 3 ימים, בשעה 21:30.. ראיתי אור כזה לכיוון מערב, לא כל כך גבוה, כמעט מעלי. האור היה כמו פצצת תאורה, ויצאו ממנו עוד 2 גופים, שנראו אותו הדבר, במרחק כמעט שווה, עמדו באויר איזה 2 שניות ואז נעלמו. עכשיו, אני מניח שאלה פצצות תאורה, אבל מה הקטע בפצצות תאורה מסוג כזה, אם הן לא עושות שום אור? יצא לי לראות פעם אחת פצצת תאורה שעשתה המון אור בצורה מסנוורת, ובמקרה הזה ידעתי שזאת פצצת תאורה, אבל בקשר למה שראיתי לפני 3 ימים אין לי מושג, ואני אשמח אם מישהו יגיד לי במה מדובר. וזה מזכיר לי.... היה עוד מקרה, שחזרתי הבייתה, וראיתי לכיוון צפון בערך 10 אורות מאותו סוג, שעשו צורה ענקית של בומרנג כזה באויר והם ירדו בצורה ממש איטית - שוב פעם, פצצות תאורה, אבל זה היה ממש ממש מוזר באותו הרגע D:

mor143

New member
אני בהלם, גם אני ממודיעין וראיתי

במשך 3 ימים רצופים אורות אשר נדמו כאשר הם בגובה הכוכבים , בנוסף ראיתי גם כוכב נופל ממש יום קודם באותו המקום, איני ידוע האם יש קשר בין הדברים.

mor143

New member
חח..לא...

ראיתי אור שנדלק ודעך ונדלק שוב במקום אחר פעמיים, יום לפני זה ראיתי כוכב נופל.

למעלה