משדר!!!!!!

easternstar

New member
כוונתך לקטע עם גב וקרן? היא יודעת שהם לוקחים

להם את המיליון וזה מרגיז אותה..

אם חברה של קרן אמרה שגב אסטרטג עם קרן מי

אנחנו שנשבור לה את המילה? מה שכן, אמא של קרן הדריכה אותה טוב מאוד. שמתם לב איך גב היה מבסוט שקרן לא היתה מועמדת להדחה?

אם את לא רוצה להתעצבן, אז אל תצפי.

הראו אותם בדיוק לשתי דקות, אחרי שהודיעו לה שהיא מועמדת. ואז הראו קטע שבו היא אומרת לאיתן שהיה לה יום והיא חושבת שזה בגלל שקרן לא נמאת בוילה (היא ביוון). כל השאר זה קרן וגב, בוילה, בלופט, ביוון. ועכשיו - קרן וגב חוזרים מהוילה........ יאק.

KEEK

Member
לגב הנאור יש בעיה שקרן צופה בסדרה חברים

פלצן
שמישהו יזכיר לו באיזה ביובים הוא היה..

adiyon2

New member
אביעד קיסוס: חזרנו לערב מותח במיוחד

מה זה מותח, אני כבר סיימתי לכסוס את כל הציפורניים.

LILACH43211

New member
../images/Emo41.gif ראיתם את מי אלין לוי אוהבת בדור הבא

את גב וקרן אני לא מאמינה פחחחחחחח הנה הציוץ שלה AlinLevy Alin Levy אני אוהבת את גב וקרן, הנה הוצאתי את זה! 14 minutes ago Favorite ותראו מה היא רשמה על דניאל ואיתן AlinLevy Alin Levy @ @Oritaharon מה? זה נראה הכי אמיתי שיש, לא בטח איתן ודניאל בעעעעעע 9 minutes ago Alin Levy AlinLevy Alin Levy

KEEK

Member
מאז שהיא הפכה לBFF של ליהיא גרינר

קו המחשבה שלה כבר לא כל כך תקין

LILACH43211

New member
אני לא מבינה איך אנשים הולכים שולל אחרי גב

וקרן אני בכלל רואה רק את השידורים בערוץ 10 וניכר לראות שזה לא אמיתי לדעתי מי שהולך שולל אחריהם אלה ילדים קטנים או אנשים שאוהבים צביעות והרבה .

גם אחרי הפרק של היום את לא מבינה?

אם הגמר היה מחר, בן וליהי היו זוכים מהר יותר מאיתן ודניאל. ממש ביזיון.

sivan513

New member
איך לא?

הם הכוכבים הראשיים של התוכנית גרים שם עוד אנשים בכלל? לא מבינה למה הם לא מסיימים כבר את התוכנית ונותנים לקרן וגב את הניצחון

הההההההההההה עכשיו הבנתי את הליקוק של אורן

לגב..... כדי שישאיר את אורטל בגמר... במידה וזו החלטת הבנים...

דידי 9

New member
אורבך העריץ-רואה רק כסף!! אתם עיוורים?!!!!!!!

אני בהלם מדניאל ואיתן! בהלם!! אנשים זה מזעזע-חוסר הפירגון, הלחץ על אורן לראות שאורטל לא טובה לו.. תבינו-זה משחק של עריץ בודד, ומהמרת שלא מבינים מה זה הגינות! הם לא רואים אף אחד, גם לא את הזוגיות שלהם- רק את הכסף! והפרק הזה הוכיח את זה סופית! קנאים!

למעלה