משדר!!!!!!

izmeral1

New member
אז הבנתה לא נכון. המנחים אמרו ולעגו על הנשיקה

כי מעולם הוא לא נישק אותה. עם לב ליבו. או הריר הכמי הפזי....פחחחחח אין גם הסרטון שעלה ביוטב. אחת על השני שוכב. ולא הראו שום נשיקה. אכן היתה נשיקת הברל. על המיטה . המיטה . והמשקל שלה ברזל. והוא קר. לא ולא יהיה שם נשיקה אמיתית. רק אם גב יקבל משהו. שלא יריגש את הגועל. נכון וזה יבוא" אז למען המליון. מריגישים את הכול כולם שם. ולהם נראה שהם לא התקבלו יפה. שיתנהגו יפה . אז יבינו אותם. ההפקה לא תרמה דבר ביציאה הזו ליוון. הפוך רומנטיקה בגרוש. אז צריך לכתוב להפקה על ההצבעות ועל הראוטר. או איך זה נקרא. וגב למען ליהי כי להי מאוהבת עד אין סוף אהבה אפלטונית . ען בן כדי להישאר עם גב רק כדי שיעשה לה את היום. לראות אותו בלבד. יש אנשים שיש להם סיפוק באהבה אפלטונית הזויה כמו של ליהי הריר נוזל לה כאשר היא מעיפה את המבט החד אליו. תראו ותאמינו. למה בחר בא כי היא מקדת אותו למיון. עוזרת לקרן. מעודד אותו. בחורה סטומה. במקום לתת לבן עזרה עידוד לחבר איתן שכול ההדחות השאיר אותה בזכות איתן ולא בחדו של בן. נכון איתן עושה זאת למען סן חבר" שלא חבר. לשבת עם קרן המדובבת לכיון של גב. למיליון. ובן מעוד ובן שם. בגלל להי. להי רוצה להיות בקריבתו של גב. גם חמש דקות. כדי גם להריג קצת את בן. אני מושכת. בעעעעעע. מושכת. דומה. לבן של שר מהסרט המסכה שלא נדע..ויחד שאל יסלח לי. כי זה מה שרואים. ערב טוב
. קרן וגב אכלו
את הלב בגלל אתי. פחחחחחחחח

N o a m V

New member
איכס איזה פרק להקיא עליו

גם השיעמום של המשימה וגם החירטוט הזה של גב וקרן עלק זוג.... אשכרה שניהם ניראים כמו שחקנים

sivan513

New member
אחרי אגו ותמיר גל? כן

היא הייתה בדיכאון אני לא מאמינה ששידרו את זה במשדר

אתם בטוחים שדניאל ואיתן משתתפים

בתוכנית הזאת??? אני לא מאמינה כמה רחוק ההפקה הלכה.........מי יבחר בהם לזוג אחרי הרומנטיקה דה לה שמעטה של קרן וגב בחופי יוון?

andy181

New member
היי צליל..לא ראיתי את הפרק עד עכשיו

שווה לראות את ההתחלה? הראו בכלל את איתן ודניאל?

easternstar

New member
העריכה לא היתה לטובת איתן ודניאל

בחרו קטעים קצת בעייתיים כמו השמחה שקרן וגב הלכו..

למעלה