יום ראשון ירוק

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif לי רצו לקרוא נוגה ../images/Emo69.gif

בסוף בחרו את השם הכי מוזר
מה זה עלמה?? XD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif יום ראשון ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

איזה יום מייגע...
הוא התחיל סבבה,והמשיך רע =\ שעתיים מגמות אח"כ אנגלית...שעור בשמש
...במחששה...
ואז מורשת-מדברים על פורים ועל אגדה אחת עם שלמה המלך... משעמם ...ליצן|
ואז מתמטיקה...למדנו את נוסחת השורשים-מה זה הדבר הזה?!?!? איזה משועמם מי שעלה על זה...יוווו
אבל בנתיים זה סבבה
ועכשיו לחלק הרע של היום : זה לא ריב..זה לא ממש ויכוח אבל זה...משהו לא ברור.. עם חברה שלי.. יש את הקטע הזה שתמיד אם יבקשו ממני משהו,אני ארוץ ואעשה את זה...זאת אומרת אם חברה שלי תבקש ממני שאני אעשה לה טובה..אני אסכים בלי לחשוב פעמיים...הרי,היא חברה שלי. אבל ברגע שזה מגיע לקטע שאני מבקשת טובה,פתאום מפנים לי את הגב...פתאום אדישים..זה מצב כ"כ מעצבן! כי להיות חבר זה לא רק לבקש ולקבל..אלא זה גם לעשות משהו בשביל מישהו אחר... ופשוט יש אנשים שלא מבינים את זה...וזה ממש חבל..
מה עוד? :) הו! אני כבר מחכה ליום רביעי האמנועהבאההאמ ועכשיו לשאלה היומית
בת: אלכס בן: עמרי,ליאב
"...It's a day that I'm glad I survived"

rox love BSM

New member
נכון?../images/Emo70.gif נכון נוסחת שורשים זה דבר מפגר?|../images/Emo70.gif

שעות
אני נתקעת על התרגילים המפגרים האלה,עם הנוסחא הדבילית הזאת ושום דבר לא יוצא לי נכון. תמיד יוצא לי 6.5555- 3.567- ועוד מינוסים למיהים וזה לא נכון! אעאע נראה לי אני הולכת להיכשל וזהו

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDDDDDDDDDDDDאשכרה!!!!

נוסחת שורשים מפגרת באמת!! כול פעם ייוצא לי מספרים יותר גרועים מהשנייים><" גם כן נוסחה.

rox love BSM

New member
גם לי! ואני לא מבינה למה?!

אני מנסה 1432543 פעם עם הנוסחא המפגרת הזאת,ושום דבר לא הולך...

דנושש XD

New member
אין יותר מפגר מזה.. ../images/Emo69.gif

או שיש ועוד לא למדתי
ווי,לחשוב עוד כמה ספרים של בני גורן עוד יש לי ללמוד
רררררר.... מתמטיקה זה חרא.. כאילו שמישהו יישב במשרד שלו ויפתור משוואות,או שהוא ייעזר בטרינום או בנוסחת שורשים.. נו באמת...זה אחד הדברים המיותרים..אני חושבת שצריך לדעת חיבור,חיסור,כפל וחילוק ואת מסודרת בחיים
זה בסדר אני לא חושבת שאני אצליח בזה גם... מתמטיקה ואני לא הולכים יחד.. ><"

rox love BSM

New member
XDDDD כמו לשו../images/Emo70.gif

כאילו WTF?! מה אכפת לי את השווא נח או לא??????? כאילו מה אין לי דברים יותר טובים לעשות בחים שלי?! האנשים במשרד החינוך צריכים תעסוקה ומהר!

דנושש XD

New member
לגמריי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifXDD

אוף..חייבים להכיר בין הפלייסטיישן לבין המורים או משהו כזה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDאקשלי זאת אחת מהתיאוריות שלי ושל

דריה לגבי הסודות של הבצפר- כמו התארויה שלנו משנה שעברה שרינת הייתה חודש 8 ועלתה 4 קומות במדרגות העקומות של הבצפר.איך
לא הגיוני. נכון איפה שהמדרגות שכאילו יוצאות מהבמה
אזאז איפה שהשירותים שם- 100% יש שם מעלית
זה לא נתון לויכוח
למה נראה לך שהשירותי מורות נעולם
ומה יש בול 3 קומות מתחת לזה, איפה שהשירותים שמאחורי הבמה, יש ליד עוד דלת נסתרת של הבצפא(תיאוריה אחרת שלי ושל דריה- חדר עונשים מימי הביינים, אבל זה לא קשור לנושא הנ"ל), בטוח מעלית
אז לתאוריית הפלייסטיישן- נכון יש תחדר מורים
ויש מרפסת נעולה כזאת שגאד קנואוס איך הן מגיעות לשם לעשן אהממעליתאהמ אזכאילו ש את החלקים הנסתרים בחדר מורים וברגע שה דלת נסגרת הכל נפתח כמו חדר סודות בהארי פוטר והם מרכלות כזה עם מסכי פלזמה דיגיטליים על תחמידים ותמונות. ביום באילנה ראיתי יונה שהסתכלה עליי בזמן שהייתי עם הפלא ואני כזה בטח זה יונה מושתלת שהיא מצלמת עמו ב..ב..איפה זה היה
נוו סרט כזהה עזבי שאני אל אתחיל לחפור לך על (איפ הייתי
אה כן םשוט ירגתי להביא ליובל אבנים לספרות והיא הביאה לי עציץ) אז על תיאורית הקשר של אילן שברגע שה וא נכנס לחדר שלו עולים מסכים כמו בשמיניה והיא רואה בול איפה יש שקות מים
וכל החפירה הזאת^בגלל תיאוריית הפלייסטיישן בחדר מורים...אני מקרה אבוד..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif היי! נוסחת שורשים שולטת! ../images/Emo11.gif

><" יותר טוב מפולינום..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif **טרינום, טרינום

פאק יו 003!!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif טרינום רולז. נוסחת שורשים סתם מסובך

וארוך

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאתם לומדים טרינום../images/Emo35.gif(את בט' נכון../images/Emo12.gif)

אנחנו לא..אין לנו בתוכנית לימודים חשבתי שלכולם
טוב אולי בגלל שאני בא'
XD

דנושש XD

New member
ברור שיש לנו טרינום גילי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

זה חלק מפירוק לגורמים,כאילו זה עוד דרך..
לא פייר, למה את לא למדת את זה? טרינום
נוסחת שורשים
בקיצור, מתמטיקה...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifרק התגבור מואץ[אני] לא לומדים את זה../images/Emo35.gif

*תגבור מואץ= א'2

נוי78

New member
באמת משועמם!

אבל כבר סיכמנו על זה שהיה לו משעמם,,נפתח את זה שוב?! טוב בסדר... כמו שאת אומרת (ואין מצב שאת עוברת יום אחד בלי להגיד את זה!!)::: באמת נראה לכם שמישהו יישב במשרד ויפתור משוואות?! שמישהו יישב וייעשה נוסחאות שורשים?! חחחחח

דנושש XD

New member
חחחחחחחחחחחחחחח XD

אמת, אני באמת אומרת את זה כל יום
*נקרעת מצחוק* כי ..כי... כי.... זה מפגר!!!!! למה צריך את זה? מישהו ישב וחשב: "מממ... איך נאמלל את הילדים של היום?" הו! אני יודע! נמציא איזה נוסחה מפגרת ושהם ישברו את הראש"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שו אלכס?

אני זוכרת את ה: "אלכס חולה אהבה" "עולמה הסודי של אלכס" הטיות שונות ומכוערות של השם שלי. לא שווה.

../images/Emo26.gif~ כותרת מקורית ~../images/Emo36.gif

היום שלי הלך ככה: 06:00 פוקחת עיניים
06:01 עדיין במיטה
06:02 נחשו מה?! עדיין במיטהה !! טוב לא מצחיק...ואני עייפה ואין לי כוח לחפור אז בקיצור: פיספסתי את הרכבת של 7:10 ושל 7:30 למזלי המורה הגיע באיחור... כל השיעור שלו הסתכלתי על זה שאני דלוקה עליו
ואז אמרתי לחברה שלי לשאול לאיזו קבוצה משתייכים המתנחלים לדתיים לאומיים-חרידיים קיצוניים-לאומים-ציונים וכולי ואני כמובן ידעתי את התשובה.. והיא ברוב טיפשותה
הצביעה ושאלה וכולם צחקו עליה ואז היא אמרה שאני שאלתי ואז זה שאני דלוקה עליו הסתכל ונהייתי אדומה !!!!!
(ותימנים בד"כ לא אדומים !!!) XDD ואז היה לי בוחן במתמטיקה
ואז בהפסקה ישבנו על הדשא
שמענו שירים חברה שלי דחפה לי דשא לתוך החזייה ולתחת ~היה מגרד~
ואז הלכנו לקנות גלידה בקניון ואכלנו ואז הלכנו לרכבת ואזזזז איזה מישהו אמר שהרכבת לת"א תתעכב 5 ד'ק אז חברה שלי הלכה לשירותים ואז אני רואה את הרכבת מולי והחברה השנייה התחילה לרוץ ואני בעקבותיה ~ובזמן הריצה אנחנו מקללות~ וצורחות לחברה שנשארה בשירותים לרוץ גם היא.. והצלחנו לעלות עליה... ואממ...זהו
חפרתי? לא נורא
שם לבן: דניאל
לבת: נועם לבן: ליאם (מעתיקה ממיקיי
)

למעלה