כנפי עוף הולך?
רוצות מתכון שיצא לי פיצוץ? לוקחים כנפי עוף ומטגנים בחמאה (מרגרינה למקפידות) עד שנראה מוכן.... מערבבים בצד דבש ורוטב צ'ילי חריף (נדמה לי שניתן למצוא בשוק בת"א או במכולת הסינית, נקרא : sriracha) טועמים לראות שלא חריף מידי או שחריף מספיק, מוסיפים קצת מים (שיהפוך עם מרקם של מיץ או של חלב) שופכים לתוך הסיר עם הכנסיים ומבשלים לערבב מידי פעם בכדי שלא יישרף (הדבש עלול להישרף כקרמל) עד שהמים מתאדים ונשאר רוטב סמיך, טעים וחריף להגיש עם מים. בעלי אמר שאלו הכנפיים הכי טעימות שאכל והיה חייב לשקחת שלוק ממים אחרי כל ביס.