פוריייייייייים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif כמה תמונות ../images/Emo6.gif ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

התחפשנו לM&M כמו שאתן יודעות
אממ זה כולנו (אני הכחולה
) עם אחות של צור החיילת

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifוואו אילו שמלות יפות!

יצא לכן ממש יפה! אהבתי במיוחד את שלך רות!טוב זה כי אני משוחדת,כחול ז ה פשוט הצבע האהוב עליי!(וגם ירוק,אבל אהבתי יותר את הכחול!)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהיה פורים מדליק ביותר D:

חחחח אני הנחיתי את התחרות תחפושות בבצפר שלי והיה ממש מצחיק זכו 2 ילדים שהתחפשו ל'המסור' זה היה פשוט א ד י ר הנה אני וחברה (לא התחפשנו ביחד, סתם יצא ככה חחחח), אני החנונית השמאלית D:

sweet shir

New member
כפרעליך! יצא ממש חמוד D:

אני מתגעגעת אליך מאוד אריאלוש
ראית את קריסיי היום באיידול?<:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה יא קושקוש333>

ואני לא התגעגעתי. (חהחהחהח מזכיר לך משהו?) סתם חחחחחחחחח כפרה עלייך ברור שהתגעגעתייי ואיזה קטע אנחנו מדברות עכשיו D: וברור שראיתי הוא היה ממש מתוקי ושר ממש טוב!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח גם איזה קטע שאת מסננת אותי עכשיו

XD אמא שלי סוףסוף הסכימה איתי שהוא שר יפה וסתם אדם האפיל עליו אז לא שמו לב לזה חחחחחח כפרעליו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעדיין אין על אדם לא אכפת לי מה

תגידי P:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח ישר את תוקפת

באמריקן איידול עצמו אדם היה תותח פי אלף יותר מקריס חחחחח אני רק הסברתי לה שהיא חשבה שקריס אמן גרוע כי אדם היה כ"כ טוב..<:

../images/Emo109.gifהיה לי ממש כיף! D: ../images/Emo149.gif../images/Emo150.gif

התחפשתי לקאובוייייייי עם חברה שלי
ולמרות שאמרו שיהיה גשם ובלה בלה בלה בקושי היה גשם..רק טיפות (אבל היה קר אימים XD) קיצר זה לא היה כזההה נורא, נסבל
כל הבנות סבלו בשקט עם המיני שלהן וזה היה ממש מצחיק לראות שבפורים זה התירוץ של כל הבנות לבוא עם עקבים גם לבצפר חחחחח היה מצחיק. אז אממ לא היו תחפושות ממש מגניבות..רק ילדה אחת ברחוב שהתחפשה לסנדוויץ' ענק XDDDDDD פשוט מלכית! אני אצרף את התמונה.. אה והיה לנו מופע סטנדאפ של שגיב פרידמן היה ממש ממש מצחיק
הצטלמתי די הרבה אתן מוזמנות להסתכל בפייסבוק
אני השמאלית

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהסנדוויץ' ../images/Emo6.gif

וווא זה פשוט אדיר! התחפושת שלך מגניבה,ד"א קניתי מגפיים כמו שלך לתחפושת שלי

למעלה