פוריייייייייים

../images/Emo146.gifכוסעמו ../images/Emo46.gif

קיצר, התחפשנו אני שובל סתיו לילך מור וגל לראפריות ! התחפושת יצאנה מגניב אש וזה קיצר אנחנו כהז עומדות במסדרון של הקומה השניה בבוקר פתאום הבנים כזה עולים ואנחנו בטוחים כאילו לפי מה שהם אמרו לנו שהם מתחשים לגיבורי על.. קיצר פתאום הם קופצים כזה אנחנו קולטים הם ראפרים ! קיצר היינו מלא ילדים ראפרים וזה יצא אחד המגניביםםםםם ! תמונות :p סתם במזרון -לילך רום סתיו שובל מור אני גל נדב :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפוריים!!!!התלהבות עד השמיים

טוב,אז היה פורים סופר מגניב,נראה לי הכי הכי טוב שהיה! התחפשתי לרובין הוד,ושמרתי את זה בסוד עד אתמול(כן,שני,הצלחתי!
)
קסטה בלייב בכורה היה שווה!~ווהווו וזהו,היה לי ממש כיף,אפילו עם הגשם החרא והתחפושת ה-מאוד- קצרה שלבשתי
אני ושי,שהתחפשה למה שמה מסוויני טוד ויצאה הכי שווה בעולם!~ והיא התחפשה עם נדב שהתחפש לסוויני עצמו! ד"א,אני נתתי לה את הרעיון,כל הכבוד לי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

אני לבד
תחפושה עם אג'נדה! אה,וחברה שלי תפרה לי את התחפושת,כל הכבוד למוכשרת הזו!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif פווווריםםםםם D:

וואי היה מאגניב בטירוף D: חחח התחפשתי לפיית יער » (התמונה הכי נורמלית שיצאה לי הייתה עם ידיד שלי ורואים בה את רוב התחפושת ) חח באמצע הבצפר היה גם את התיכונטסים וגם את האלה מהחטיבה פתאום אנחנו קולטים איזה 8 בנות מ-י"ב מקפצים ושרים בשמלה של דובוני אכפת לי (כשלאחד ראו את כל התחת,אחד שם שמלה וורודה,אחד היה שמן טיכו,כל הרגליים שלהם היו חשופים,כולל הבית שחי,כל הידיים היו חשופות ומרוב הקור הם התחילו לרקוד חחחחחח) "אנחנו דובוני אכפת לייייי" חחחחחח וואי זה היה ענק אפחד לא יכל לנשום...מממ..היו לנו מלאמלאמלאמ תחפושות מגניבות :) היה אחד המגניבים והמצחיקיםםםם

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifישלך חברים ננסים XDDD

ואני לא יכולה להגיד שאת גבוהה יא 1.50 XDDDDDDDD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif חחח הלו הלו אני אחת הגבוהות!

ראית כמה התקופפתי בשבילו?XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifבארור XDDDDDDDDDD

"שיואווו סטפי מה הגובה שלך ושל מור ?? אני רוצה לדעת אם עברתי אתכן !! *-*" XDDDDDDDDDDDD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אממממ חביבתי...

אתן גדולות ממני בשנה ובשנתיים :) כשאת היית בגילי בטח היית מטר 30.DD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifפוריייייים D:

טוב, בהתחלה כמעט שלא היה לנו פורים בגלל כמה דברים שקרו שגרמו לבצפר להיות בדיכאון \= אבל בסוף עשו לנו פורים ביום חמישי, וזה התחיל בשעתיים היסטוריה *די מבאס אני חייבת לציין* אבל אחרי שזה נגמר היה ממש כיף [= והתחפושת שלי היא לא משהו מקורי, היא גם לא משהו מוגדר, והיא ממש מעפנה, אבל זה עדיף על פני כלום, לא?D: ומה שהתחפושת הייתה אמורה להיות בהתחלה זה מסי ( שחקן כדורגל מברצלונה ) אבל זה היה רק החולצה שלו וזה היה מגעיל, אז קניתי גם חצאית ופונפונים בצבע אדום כחול ( הצבע של ברצלונה
) וזה מה שיצא >> טוב אני יודעת שהתמונה מגעילה, כי זה גם באיכות של הפלא שלי, וגם אחרי מבחן בהיסטוריה.XD אבל אני לא מוצאת אחרות, כי הצטלמתי בפלא של חברה שלי, אז אני לאדעת מה קרה לתמונות.XD פורים שמח בנות ^-^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאמ..

איזה מישהו שהרבה אנשים בבצפר שלי הכירו והיו קשורים אליו נפטר =\ ( הוא היה אחד המדריכים של בני המושבים והמון ילדים בבצפר שם, והיה לו אח בבצפר, וחברה =\ אז... )

למעלה