הסדר האלטרנTTיבי

מכה 9

למכה התשיעית יש המון פנים ושמות אנחנו אוהבות לשנוא אותן על כל צעד ושעל שלהן שונאות את זה שהן חייות מכה 9 -הברטיות

והמכה העשירית והקשה מכולן!!!!

מכה 10 - העובדה שהם פשוט לא באים לפה הקרציות האלה !!!!!

orlyshka1

New member
מעולה!!! תותחית

אבל רגע, איפה יערך הסדר האלטרנTTי, ומי יהיו נוכחים??

עכשיו שתינו את הכוס השלישית

והבטן שלנו כבר מתמלאת לה באוכל טעים לאללה שהווארד וג'יי הכינו אז בתאבון בנתיים כבר ממשיכים

אם סיום האוכל כולם מוזגים כוס רביעית

הכוס הרביעית שלנו היא הכוס ללשון הגאולה הרביעית ולקחתי (את כולנו להופעה בוומבלי על חשבון הברון ?) ועוד לא שותים ממנה ...

../images/Emo161.gif מוזגים את כוסו של אליהו הנביא

מוזגים לו יין ,ללשון הגאולה החמישית והחשובה ביותר והבאתי (את טייק דאת ורובי להופעה בישראל
) בכוס הזאת לא נוגעים, היא כמו המילק & קוקיס של סנטה.. אולי אם נשאיר אותה ללילה יקרו ניסים

ועכשיו כולם אומרות ביחד את הקטע הבא ..

שפוך חתמך על הגויים (הבריטים) אשר לא ידעוך (ולא באו להופיע פה) ועל ממלכות(ברטניה,שוב) אשר בשמך לא קראו.. שפך עליהן זעמך (מגיע להן!) וחורן אפך ישיגם (הישראלים הרי תמיד מגיעים לכל מקום..
)

Hadar07

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי אני אאמץ לי את המשפטים האלה חחח גדוללל

ועכשיו, אחרי שכולנו שתויים ומלאים באוכל

חוץ ממארק ורובי שלהם יש היי של סוכר כי הם שתו תירוש כל הערב .. אפשר לעבור לשירים
גארי מתיישב לאורגן\ג'יי תופס גיטרה , רובי ומארק מתופפים עם כפיות על כוסות והווארד על הדרבוקה

../images/Emo79.gif אחדד מי יודע

אחד אני יודע , אחד פורום פורום פורופ פורום פורום שבאתר תפוז אנשים

שניים מי יודע?

שניים אני יודע , שני אלבומים השנה(אולי),אחד פורום פורום פורום פורום פורום שבאתר תפוז אנשים

שלושה מי יודע ?

שלושה אני יודע ! שלושה בארלואים קטנים שני אלבומים השנה (אולי) אחד פורום פורום פורום פורום פורום שבאתר תפוז אנשים

ארבעה מי יודע ?

ארבעה אני יודע ארבעה חברים בלהקה שלושה ברלואים קטנים שני אלבומים השנה (אולי) אחד פורום .... באתר תפפוז אנשים

חמישה מי יודע?

חמישה ! אני יודע חמישה היו בלהקה ארבעה עכשיו בלהקה שלושה ברלואים קטנים שני אלובמים עוד השנה (אולי) אחד פורום ... בשאתר תפוז אנשים

למעלה