שישה אחים לג'יי חמישה היו בלהקה ארבעה עכשיו בלהקה שלושה ברלואים קטנים שני אלבומים השנה (אולי) אחד פורום.. שבאתר תפוז אנשים *חיפשתי מלא תמונה של מפשחת אורנג' ולא מצאתי עמכם הסליחה)
שבעה אני יודע ! שבעה סיבובי הופעות שישה אחים לג'יי חמישה היו בלהקה ארבעה היום בלהקה שלושה ברלואים קטנים שני אלבומים השנה (אולי) אחד פורום .. שבאתר תפוז אנשים
שמונה אני יודע שמונה שנים הווארד לא הסתרק שבעה סיבובי הופעות ששה אחים לג'יי חמישה היו בלהקה ארבעה היום בלהקה שלושה ברלואים קטנים שני אלבומים עוד השנה (אולי) אחד פורום ...
תשעה אני יודע תשעה זכיות בפרסים שמונה שנים הווארד לא הסתרק שבעה סיבובי הופעות שישה אחים לג'יי חמישה היו בלהקה ארבעה עכשיו בלהקה שלושה בארלואים קטנים שני אלבונים השנה (אולי) אחד פורום ... באתר אתפוז אנשים
עשרה אני יודע! עשר שנים של גלות תשעה זכיות בפרסים שמונה שנים האוורד לא הסתרק שבעה סיבובי הופעות ששה אחים לג'יי חמישה היו בלהקה ארבעה עכשיו בלהקה שלושה ברלואים קטנים שני אלבונים השנה (אולי) אחד פורום..
שניים עשר אני יודע ! שניים עשר לפברואר אחד עשר נשים למארק עשרה שנים גלות תשעה פרסים שמונה שנים לא הסתרק שבעה סיבובים ששה אחים חמישה היו פעם ארבעה יש היום שלושה ברלואים קטנים שני אלבומים אחד פורום
שלושה עשר אני יודע ! שלושה עשר החלפות בגדים שניים עשר לפברואר אחת עשר נשים למארק עשר שנים גלות תשעה פרסים שמונה שנים לא הסתרק שבעה סיבובים ששה אחים חמישה היו פעם ארבעה יש היום שלושה בארלואים קטנים שני אלבומים אחד פורום