בלי לקרוא את מה שכולם כתבו
לא הייתי עושה דבר כזה, כי סוסים הם סוסים, וסוסים צריכים לאכול את האוכל המזין שלהם, שמיועד להם. לבני האדם אסור לכפות את עצמם על הסוסים גם בנושא הזה, לסוסים לא אכפת אם יש לנו מנהגים כאלו או אחרים, וכמו שלא נתן לסוס לצום ביום כיפור, הייתי מצפה שלא נתן לו אוכל שלא מספק לו את כל מה שהוא צריך. מכיוון שהסוס באחריותינו, אסור לנו לעשות משהו שיפגע ויסכן אותו, ומשחקים עם אוכל זה בהחלט דבר מסוכן, שלא להגיד טיפשי לעשות. כולנו יודעים כמה הסוס רגיש לשינויים, (אפילו הכי בסיסיים) בתזונה, וכמה הכל צריך להעשות בהדרגה, לאט לאט, כדי לא לסכן את הבריאות. שינויים כאלו נעשים במקרה ויש שינוי ברמת פעילות של הסוס, בריאותו או כל שינוי אחר (בהתאם לשיקול אדם בוגר ואמין, וטרינר אפילו). אני פשוט לא חושבת שמנהג אנושי היא סיבה מספיק טובה לשנות הרגלים בריאותיים של הסוס, ואין ספק שתהליך כזה של שינוי תזונה לחלוטין - אמור לקחת זמן, ובשביל מה? מה זה נותן לאדם? זה כמו שאני צמחונית, אבל אני לא רואה סיבה להעביר את הכלב שלי לתזונה צמחונית, כי הוא טורף, אלו החיים שלו ואני אסכן את הבריאות שלו אם אחליט לכפות עליו תהליך שאני עוברת בעצמי.