פרק 57 - משהו לאכול

Yarinv

New member
../images/Emo156.gif פרק 57 - משהו לאכול ../images/Emo156.gif

החבורה בורחת דרך הדלת המיוחדת שנוצרת עם הידית שנתן להם גורדון מילר ומגיעים לבקתת עץ הנמצאת באיזור חולי ואף מגלים שם את הסמל של המחתרת. עוז זהבי סיפר בראיון לאתר ערוץ הילדים שהולכת להיות סצנה משעשעת שלו ושל דניאל במהלך הפרש שקשורה באוכל (ואני מניח שמדובר בפרק הזה). כל התגובות על הפרק - לכאן.
צפייה נעימה (שקל!! שקל!!)!
(בתמונה: מתוך הצילומים של המפגש של ליבי וגורדון).

ANGELUSPIKE

New member
YAY ג'יני חזרה סוף סוף

איזה פר מצחיק היה לי הרגשה שיהיה היום פרק מצחיק ולא טעיתי, תמיד גיורא שם פרק מצחיק כדי להוריד את המתח.

אני מבקש

שבפעם הבאה אל תשים ספוילר בכותרת. אתמול במקרה מיוחד מאוד לא הצלחתי לראות אף אחד מהשידורים ורציתי לראות את זה בVOD, נכנסתי לפורום וראיתי את הכותרת הזאת, וככה בעצם נהרס לי המתח.

Superboi

New member
לא ראיתי :/../images/Emo59.gif

לתקלות של הוט תמיד יש טיימינג

Yarinv

New member
אההההההה../images/Emo9.gif

ג'יני חזרה
אמנם לא הג'יני שהרגילה אלא מ-1909 (או איזו שנה שזו לא תהיה) אבל עדיין ג'יני
יעל
היה פרק אדיר
כבר מהרגע שסול ומייקי התחילו לאכול את הדבר הלא מוסבר הזה צפיתי שזה הולך להיות איזו עיסה של אוכל לא שגרתי בעליל.
אהבתי גם את איך שהם עבדו על הבנות
ה"מסעדה" היא אחד מהסטים שהיינו בהם באולפנים, סט מושקע ביותר ומדהים (וקצת קשה היה לראות עם החושך שהיה הפרק). מפרק לפרק אני מתחיל לאהוב יותר ויותר את אנה. אני חושב שהמוות של ליבי מיצב אותה בתור אחת הדמויות היותר מובילות של העלילה עכשיו, אם לא ההכי מובילה. אנה הפסיקה כבר עם כל השטויות שלה והמוות באמת איפס וביגר אותה, יש לה מטרה ברורה והיא לא תיתן לאף אחד להרוס לה את זה. אפרת ראויה לפרס בינתיים על המשחק בעונה הזאת
. וכמובן כל הכבוד לגיורא על הכתיבה של השינוי הנפשי הזה שלה, זה היה צריך מתישהו להגיע. "מה את המלט?!"

dar dahan

Member
צודק בכל דבר שאמרת במיוחד לגבי...

המשחק שהתשפר פלאים של אפרת בן יעקב, ובכלל הדמות של אנה התבגרה העונה (נכון שהיא עדיין לפעמים מתנהגת כמו איזה קוץ בתחת אבל...) ובכלל אפרת משחקת נהדרת בעונה הזאת (במיוחד שהיא שיחקה את תפקיד אנה הרעה... והיה אחלה פרק, אני אוהב פרקים שבהם החבורה מחפשת אוכל, מוצאת ואוכלת, והאוכל שהם מצאו זה אחד מהמאכלים היותר מוזרים שנתקלתי בהם. ומעניין מי זאת הג'יני הזאת...

kook6

New member
אתה צודק...

בעונה הקודמת שתי הדמויות הראשיות ביותר היו אלו של טומי וליבי, ובפרקים הראשונים של העונה הזאת, כשטומי נעלם, ליבי כיכבה לבד בתפקיד המרכזי, אבל אז היא מתה, ועכשיו עושה רושם שאנה קיבלה (בינתיים) את התפקיד המרכזי.

yonatan samiya

New member
אתה יכול לומר לי מה העניין הזה עם ה"שקל"?

ו... לגבי העניין עם אנה- אתה ממש צודק. אני ואפרת אפילו דיברנו על זה, ואמרתי לה שהיא כ"כ התבגרה (גם הדמות וגם היא מבחינת המשחק) והיא ממש שמחה לשמוע את זה! לגבי בקתות העץ והאוהל- אני הייתי בסט הצילומים הזה וזה ממש מדהים, למרות שבטלוויזיה זה נראה עוד יותר. הם מצלמים כל סצנה בהפרש של חצי שעה לפחות, וחורשים עליה כ"כ הרבה וזה נראה כ"כ אמין כשהכל רצוף,זה ממש מגניב :) ממה שהספקתי להכיר את אפרת, את דניא ואת שאר השחקנים- אפרת ודניאל הם האנשים הכי מקסימים שהכרתי. הם כ"כ צנועים, וחמודים, באמת אנשים מדהימים.

משהו שחשבתי..

לפי מה שנראה, הילדים הגיעו למקום שגרים בו שבט של אינדיאנים אולי ג'יני וצ'יף גרים שם וזה בעצם המקור לשם ההזוי שלו..(אולי הוא הצ'יף שלהם או משהו)?

Shai11101

New member
פרק מצחיק ומותח!!

חחח וואי נקרעתי עם כל הקטע של האוכל ושזואי אמרה לאנה "מה את המלט?!" על זה שהיא החזיקה גולגולת!! ובקשר לזה שהם אכלו מוח של קוף ידעתי שבסוף זה משו ממש מגעיל ולא אכיל מה שהם אוכלים (אני טועה או שראיתי בתוך העיסה הזאת שהם אכלו גרגירי תירס??) היה אחלה פרק והסוף היה מותח... מעניין מי זאת הג'יני הזאת ולמה היא ירתה חצים על החבורה...

MR Lordi

New member
פרק מצויין!

בעיקר הסוף
כל כך אהבתי את השיר סיום! אם מישהו רוצה לדעת- קוראים לו Seven Nation Army של The White Stripes

שירטע

New member
הו, כמעט נפטרתי XDD

הקטע עם המוחות קופים היה אדיר XD בכלל, פרק ממש משעשע [: גם אנה וגם זואי השתנו. אנה יותר בוגרת [זו רק אני או שעכשיו היא לקחה את התפקיד של ליבי? "בואו לחפש את טומי, נו!"] וזואי הרבה יותר אכפתית.

שירטע

New member
אה, ותגידו

איך אנה נשארת מאופרת באופן כלכך מדוקדק אחרי כלכך הרבה בכי ואחרי כמה ימים טובים מאז שהיא ראתה קופסת איפור? [טוב, לא מדויק. מאז שהיא השתמשה באיפור.]

8דושנקה8

New member
פרק קורע ../images/Emo6.gif וסוף סוף ג'יני חזרה!

איזה קורע היה הקטע עם העכברים והמוחות של הקופים! לשנייה חשבתי שאנה השתנתה גם בקטע הזה אבל שנייה אחר כך היא התחילה לצרוח את הצרחות המפורסמות שלה
ומה זה היה הגולגולות האלה? והקטעים עם אנה וזואי וגם עם מייקי וסול היו ממש ממש טובים!
וגם אתם חושבים שלא סתם הראו את האוהל הלבן הזה? וג'יני.. מעניין אם היא זוכרת\מכירה אותם... ואם היא שם זה אומר שגם טומי? (דילן?) וצ'יף? ומעניין מה קרה לכל האנשים שם.... ורק אני עוד לא סגורה על השנה שבה הם נמצאים?
בהתחלה היה ברור שהם נמאים אי שם בעבר ככול הנראה במערב הפרוע... אבל אחר כך הם בילבלו אותי....

8דושנקה8

New member
ושכחתי גם את הקטע של זואי "מה את המלט?!" ../images/Emo6.gif

ואת המשחק הבאמת מצויין של אפרת!
רואים שהמוות של ליבי מאוד ביגר את אנה ושהיא הולכת ותופסת מקום יותר ויותר מרכזי בעלילה...

למעלה