פרק 57 - משהו לאכול

zivnew

New member
היה מצחיק לאללה חחחחחח

אני כבר לא זוכר מה סול אמר שקרע אותי... אבל רואים כזה שגיורא חיפש משהו מגעיל כדי להצחיק. כזה הממ... מה יכול להיות מספיק מגעיל... אני יודע, מוח של קוף! חהחהחהחה אבל סה"כ מוח של קוף לא הרבה יותר מגעיל מלשון של פרה, או כבד של אווז, או כנפיים של תרנגולת. בגלל זה אולי תשקלו לעבור לתזונה צמחונית! http://www.anonymous.org.il/

תגובה שנקווה שלא תגרור ריב

אחרי מה שקרה בתגובה האחרונה שלי-אני אנסה למתן את עצמי. אני ממש שונא את גיורא, אני צרוד ומנסה שלא לדבר והוא גורם לי לצחוק עם הפרק הזה -_- הפרק היה טוב והתוכן בתוכו היה משעשע, וגם לי ישר נדלק המלט כשראיתי את אנה, המשחק היה מצוין במשך כמעט כל הפרק והקטע עם הפחית והקרשים הרג אותי. מזל שג'יני לא דיברה, אני ממש לא סובל את המשחק שלה [רק דעתי תורידו את החצים] וגם יון לא נראה עדיין בשום מקום, כנראה גיורא הבין שצריך להשתמש בו רק כדי להיראות טוב וזהו [שוב, לא לירות]. :)

barak97

New member
שמתם לב שב-2 העונות ג'יני מגיעה מאוחר יותר?

גם בעונה שעברה לקח זמן עד שראינו אותה, תמיד היא לא עם החבורה...

uoston

New member
אוף אני לא יכולה בלי ליבי!!!

יווו לפחות עכשיו החזירו את יעל..אבל אני מאזה אוהנבת את אביגיל אני חולה על איך שהיא משחקת!!!!! אוף...כבר שקלתי לא לראות יותר האי כי ליבי הלכה משם.....אוף..זה עצוב לא לראות את ליבי בפרק...... אבל בינתיים העלילה ממש מעניינת אותי...רק חבל שליבוש לא שם..... עצוב לי.

השערה שלי לגבי המחשב

יכול להיות שעוד טיימרים הגיעו למערב הפרוע מסיבה כלשהי והם אלה שייבאו לשם את המחשב הזה.

למעלה