פרק 57 - משהו לאכול

8דושנקה8

New member
כן אה? יש מצב שזה העולם שנוצר באי

אחרי פגיעת האסטרואיד שעוד לא היה להם כמעט כלום? או שזאת עוד היסטוריה חלופית? וגם קראתי איפשהו שזה המערב הפרוע של המאה ה20... טוב זה בטח יובהר באחד הפרקים הקרובים...

zivnew

New member
האפשרויות:

1. זה בכלל האי אחרי האסטרואיד, הם נסעו לעתיד ולא לעבר ופשוט הבית ספר הזה ישן, נראה לי שלא אפשרי כי הגיוני שגיורא יעשה חזרה לעבר כמו בבחזרה לעתיד וגם כי האי היה ריק לפני היישוב שלו אז איך בית ספר כ"כ ישן. 2. את המחשב הביאו טיימרים(ג'יני טיימרית למשל) 3. זה לא מחשב זה טלוויזיה, אבל נראה לי שזה גם לא יכול להיות כי אולי היו איזשהם מכשירי טלוויזיה ב1910 אבל גם אלה בטח לא נראו ככה. זה אפשרי רק אם הבית ספר הזה ישן רק ב10 20 שנים אולי והם בשנת 1940 כזה, אבל נשמע קצת דפוק. אז הכי הגיוני שאת המחשב הביאו טיימרים אני מניח...

0OמומיןO0

New member
זה בסוף לא היה מחשב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בסוף זו הייתה מלכודת של עכברים!

barak97

New member
בטח שכן!

זה היה מסך, ראו את כל הלוחות ננו.. פשוט היה שם עכבר..

noyyka XD

New member
איזה פרק

אני ממש אוהבת את הפרקים ההומוריסטים פעם בכמה זמןD: פרק מעולה כל כך מתאים ליעל<->גיני להיות אינדיאנית משום מה:O מעניין מה יקרה מחר

Superboi

New member
אנה עם האיפור ממש הזכירה לי את../images/Emo59.gif

איימי ויינהאוס
בעיקרון לא ממש אהבתי את הפרק. כל הקטעים "הקומיים" היו יותר מידי הזויים בשביל להצחיק.

אחלה פרק.

לפי דעתי ג'ני לא זוכרת/מכירה אותם. אני חושב שהם נמצאים ב 1909 למרות שיש שם מחשב.. ולמה זואי ואנה לא בדקו מה יש באוהל?! יש שם משהו חשוב שיתגלה מחר!! חייב להיות שם משהו! (אולי האוהל של ג'ני?[לה... לא נראה לי])

מישהו 2

New member
איזה רעב!

הפרק עשה אותי רעב, שימורים של מוח של קוף בהחלט מאוד מגרים...

0OמומיןO0

New member
חחחחחחח אני חשבתי שהפרק הזה יגרה אותי

כמו המבצר אבל הוא לא גירה אותי בכלל

porky169

New member
יש מצב שהגולגולות הן של קופים?../images/Emo134.gif

אהה בעצם לא נראה לי שזה יתכן... אבל עם גיורא הכל אפשרי.

zivnew

New member
וואלה רעיון טוב, דווקא די הגיוני למה לא

אחרת מאיפה יש כ"כ הרבה מעדנים כאלה XD

Shai11101

New member
משהו לא ברור לי

איך ג'יני הצליחה להצליף עם החצים שלה מהר כל כך גבוה אל תוך המסעדה שהחבורה הייתה בה? כאילו היא הצליפה מהר גבוה מאוד איך זה הגיע עד לשם?

zivnew

New member
באמת לא היה כ"כ סביר, אולי היו עוד שעזרו לה

בכל זאת מה הסיכויים לא למצוא אף אחד חוץ מהדמויות הראשיות תמיד XD אבל אולי היא פשוט רובין הוד

מישהו 2

New member
נכון

המהירות של החץ עד שהוא מגיע זה מהיר מאוד אבל לא הגיוני שג'יני הצליפה את כל החצים האלה כל כך מהר בגלל זה חשבתי שאולי יש כמה צלפים.

0OמומיןO0

New member
../images/Emo163.gifפרק רגוע../images/Emo26.gif

יחסית
שזה די מגניב
סיימתי מאוחר היום אז רצתי הבייתה מהררר מהבצפר והגעתי איזה 30 שניות לפני שהתחיל
היה פרק מצחיק,מזכיר את הפרק שהם הגיעו למבצר..אני מתגעגעת למבצר זה היה דבר מגניב,הלוואי שיהיה משהו דומה בעונה הזאת. איך שראיתי שהאוכל הזה זה מקופים,ישר חשבתי שהגולגולת הן של קופים,אבל אחרי שחשבתי על זה,זה כבר לא נראה לי הגיוני כי הגולגולות היו באותו מקום,וחוץ מזה זו סידרה מפחידה אז בטח יש איזה סיפור מאחורי זה... ג'יני חזרה
איזה כיף
לא אהבתי אותה,אבל הם כבר מעט מידיי וזה מעצבן. בהתחלה טומי וג'יני כבר לא איתם,ואז ליבי. וזה לא כיף שהם קצת זה פחות מעניין
אז כיף שליבי הצטרפה
אפילו שהיא תהיה רעה(ככה זה מצטייר לפחות כרגע)
מחר רוב הסיכויים שלא יצא לי לראות בשתיים וחצי
וגם לא בערב
אבל בין שתיים וחצי לערב יש לי זמן אז אני אשתדל להקליט

0OמומיןO0

New member
ליבי=ג'יני ועוד דבר../images/Emo26.gif

אנה שונה בעונה הזאת,פתאום היא לא מפחדת,ורוצה לצאת לחפש,לא מתעצלת
אחותי אומרת שהיא נהייתה דומה לליבי..והתחלתי לחשוב שהכל יכול להיות בסדרה הזאת אולי היא ליבי או ליבי בתוכה או משהו
לכו תדעו הכל יכול להיות

שירטע

New member
כי שתיהן איבדו מישהו שחשוב להם

ליבי איבדה את טומי ואנה את ליבי.

zivnew

New member
לא יהיה יותר מבצר, תרדי מהרעיון :D

זה גם לא מעניין כשזה קל מידי... נקווה שיתחיל להיות באמת קשה, עם קפיצות בזמן של טיימרים ומלחמה ועניינים

למעלה