דרסתי חתולה!

ספייק ®

New member
אז מה? כוווולה חתולת רחוב ../images/Emo4.gif

לי יש כבר בהיסטורית הדריסה, 4 חתולים, 2 נמיות ו-576723 נמלים
חוץ מזה שאני מתכבד להזמין אחר כבוד את כל חובבי דריסות החתולים, מתוגברים בפלוגת תאילנדים מדרום תל-אביב, לרחוב שלי על כל 100 חתוליו, כדי להשמיד, להרוג, לאבד ולאכול אותם אח"כ בתיאבון. אולי אז אפסיק למצוא שריטות ולכלוכים כל בוקר על המושב של האופנוע, גורי חתולים בין צינורות האגזוז, שערות חתולים בכל מקום והפעלת אזעקות-שווא מהאופנוע 8 פעמים בלילה!! אגב אזעקות שווא, נמאס לי כבר לרדת כל לילה כדי לגרש אותם, לכן הזמנתי רובה אויר שבעזרתו אני מתכוון לשלוח לגן-עדן-חתולים כל חתול שרק יעיז להתקרב לאופנוע ישר מחלון ביתי, בקלות וללא מאמץ. "ומי שלא מוצא חן בעיניו, שיילך לשתות את מי הים של עזה"
(הראיס, 1998 רמאללה) ספייק, "צלף" גם באזרחות.

Great Blue

New member
אולי נוכל לארגן משהו כמו אצל

הבריטים עם מסעות הצייד שלהם, אתה יודע ... נעשה מהרחוב שלך שמורה לספורט הזה ותוכל לגבות כסף על כל ראש (או גב לצורך העיניין). האנשים ירכבו על דו פעימתי קל משקל בכדי לפצוע אנושות אבל לא להרוג , כי אנחנו נשמות טובות...

ספייק ®

New member
יודע מה? יש לי רעיון יותר טוב../images/Emo62.gif

למה לא פשוט תבוא ותיקח את כל החתולים לרחוב שלך ותעשה איתם שם מה שתרצה? פארק שמורה ספורט מסעות ציד אפילו ספארי מצידי העיקר שהם לא יהיו פה!!! יטרונספרו החתולים לאלתר!

miromiro

New member
היי חבר, גם לי לא בא לגמור

תחיים מתחת לגלגלים של מפלצת על שניים תהה קולית ככל שתהה , לי יש עוד כמה שנים טובות לחיות.

miromiro

New member
חברה על מה אתם מדברים? אני -

דווקא פעמיים בשבוע מוצא את עצמי מעל הגלגלים, לאיש שלי יש הכי גדול בעיר ואני מאושר לצאת איתו לסיבובים, אין אין כמו ווילי מהיר בקצה העיר.

miromiro

New member
אני.... דוקא... מאד פוחד מהרעש-

העצום שהמיפלצות הללו עושות,אני מעדיף לסמוך על האיש מלמעלה שהוא מספיק רגיש וטוב ושלא ינסה לפגוע בי. כי כשאני בקרבתם אני כל-כך נבהל שלפעמים אני עושה שטויות...

miromiro

New member
חלאס אני כבר התעייפתי מכל-

הדיבורים האלו על אופנועים ואופנוענים. מי שאכפת לו ישאר כזה ולמי שלא הזיז אני מקווה שעכשיו יזיז.... אפילו קצת. אני הולך לישון.

miromiro

New member
אני מבחינתי לא עושה להם חשבון בשקל

אם אלו לא מזיזים לי , אז אלו יזיזו?

feline9

New member
עצם העובדה שהתעורר פה שרשור

כל כך משמעותי על חתולים, זה אומר שלפחות לחלק מהאנשים פה הם מזיזים משהו בלב. חבל לי על ספייק וששטוס. מה לעשות, יש גם כאלה.

6טוס

New member
תודה על תנחומייך "אדון החיות" .....

הנה בשבילך תמונה של החתולה המאומצת שלי ......."לוש" .......מה היה לכם להגיד שם עוד הפעם ? אתם מאמצים חתולים ? לא !!! אתם בוחרים את זו שהכי טובה לכם , לא את זו שזקוקה להכי הרבה טיפול . תהיו לי בריאים ..... לכל מיני חסרי ההומור אי שם ........צחוק יפה לבריאות .........גם שלכם וגם של החתולים שלכם . יאללה לישון ילדים .

alophind

New member
ודרך אגב ,החתולה הזו אוהבת ...

אופנועים
כן כן , עוד שהיה לי את הEערס , היא כל הזמן התחככה בגלגל שלו שהוא חנה אצל 6טוס... כן כן , אוהבת קאוואסקי זאתי...

feline9

New member
../images/Emo8.gifוואו עכשיו אני לוקחת הכל בחזרה

תיכף תגיד לי שתבחר לך לבת זוג את זו שזקוקה להכי הרבה טיפול... הומור זה משהו סוביקטיבי מותק.

JonnyBoy

New member
../images/Emo54.gifקיבלתי צמרמורת מכל קרי הלב פה

אני חוזר הביתה, להתחמם קצת

guts

New member
יואוווווווווווווווווו ג'וני

קרעתתתתתתתתתתתת אותי

vmax*

New member
בפעם הבאה שהיא תצא מהבית עם

קסדה....כמה פשוט..ברוך הבא למועדון הדורסים