דרסתי חתולה!

maxcalifornia

New member
א-ק-סי-ו-י-ז ME ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קרה, הפקרות....שרירי וגבוה כן? כבר לא נכנס לסצינה הזו...מה אני עז?או רחמנא ליצלן נזירה הההההההההאאאאאא
ושיהיה שריר וגבוה כן!? ולעניינו שיהיה בלי חולצה כן!? עוד פעם אחת אני תופסת אתכם באפליה כזו, אני פושטת את עורכם כן?!

6טוס

New member
../images/Emo2.gif אז זהו אני לא חולק עם אף אחד../images/Emo2.gif

כולן שלי !!!

CBערסית

New member
../images/Emo7.gif

אני מתה על חתולים. הם כ"כ חמודים שהם יושבים בשמש או שהם ישנים
איזה מין רוכב פארש אתה אם לא הצלחת להתחמק מהחתול ???
זה אופנוע, לא משאית ! וגם אם זה כבר קרה, מה אתה כל כך גאה ??? וואלה, צודק מי שאמר כאן שיש אנשים שהוא מעדיף שהם יעלמו !

Great Blue

New member
יאללה, מי ישמע יחשוב שהחתול מהמשפחה

שלך... כל חתול בא יומו, אני לעולם לא אשכח מה אבא שלי עשה לחתולה ולגורים שלה שהחליטו להיוולד על השטיח בכניסה לבית...(ההורים שלי גרים קומה 4...)

../images/Emo6.gif אתה גדול.....

ההודעות שלך קורעות אותי! איפה הייתם ביומולדת שלי יא נבלות?!

D.T

New member
ולי הוא דווקא נשמע כמו אדיוט גדול

בעצם , חרא גדול כחול הבדיחות שלך נמוכות / רדודות כל כך שכנראה כל שנותר לי זה לרחם עליך ואולי מי יודע גם לך יהיה הזדמנות להיות בצד השני ( הנדרס ) חתול בבית אור בבית - שניים עדיף

flitzeR1000

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

royboy1

New member
אההההההההההההה

ועוד דבר, החשוב ביותר. שאף פ-ל-ו-צ-ה ופלוץ לא י/תפתח פיה/ו על הכחול הגדול
. קנאים

Great Blue

New member
../images/Emo140.gif, מה המצב כפרות?

קודם כל... יום שני במפגש אני עבדתי עד 22:30 ורצתי הביתה לכחולה ולילד המתוק, אבל וזה אבל גדול אם היית יודע שמתוכנן משהו לגיאגו המתלהב נראה לכם שהינו מפספסים אתזה ולא שולחים איזה נציגות
ארז אח שלי (Guygo)- לא ידעתי ואני מצטער...

doorman

New member
יאללה, חפשי את החברים שלך...

אם זה משנה, אני דרסתי עכברוש דיי גדול אבל הוא היה כבר מת וגם היה על השוליים וזה גם היה בטעות, אז בבקשה אל תקראי לי חרא (או לכחול הגדול מהחיים)...

Great Blue

New member
../images/Emo24.gif

דיר באלאק לא רוכבים בשבת... כבר לבן לי בקצות האצבעות מהדיגדוג...

doorman

New member
שבת הזאת לא אכפת לי מכלום, יש גשם

אין גשם אני הולך לטייל...

Michalz70

New member
תגידו - נכנסתי לפורום פסיכופטים?

מיהם האנשים הדפוקים שכותבים פה בפורום? וואו . נכנסתי בטעות. וגיליתי אנשים מעוותים. חסרי רגש לקדושת החיים. לסבל של האחר. האם להסיק שרוכבי האופנועים בישראל הפ פסיכופטים? ממש כואב לדעת שיש יצורים כאלו. greatblue- שמעת על אל תעשה לרעך מה ששנוא עליך?

Gal-Mo0D

New member
פשוט פורום פסיכופטים!

איך יכול להיות שרוב התגובות כאן הם בעד הרג של חתולים ?! (ולמה מנהל הפורום לא מוחק הודעות כאלו ?!).

מנהלת הפורום בשבילך ..

וקוראי ההודעות בפורום זה זכו לתכונה מיוחדת של קריאה בין השורות. כן, פורום זה בעד לתת לחיות לחיות.. פורום זה אוהב חיות ובינהם חתולים. אבל לפעמים הבדיחות שלנו קצת ציניות .. אף אחד לא הוכח לקרוא או לכתוב כאן .. יום כתום לכולם !!!

למעלה