דרסתי חתולה!

6טוס

New member
איזה יופי שהן מקמרות את הגב ככה....

...........הרבה יותר נוח לבעוט בהן בצורה הזו

guts

New member
../images/Emo6.gif אתה פשוט בנאדם חולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

shahar15

New member
סליחה?!?!?

תגיד, אתה קיר או משהו?!?! לא, כי לפי איך שאתה מדבר אפשר לחשוב שיש לך מוח כמו של נמלה.. מה יש?! נעים לך שהחתול יפגע?! יופי.. עכשיו תחשוב שזו היתה הבת שלך? או אמא שלך? יהיה יותר נחמד לדרוס אותה שהיא על הגב.. לא יודעת, אני אעבור כמה שיותר למעלה בשביל שהיא תשאר משותקת יותר הרבה! סליחה אני בחיייייים לא אעשה את זה. אני מצטערת אם פגעתי באמא שלך/הילדה שלך, אבל.. מגיע לך אם זה היית אתה, אם זו באמת החשיבה שיש לך! סלח לי, אבל יש לך חשיבה מעוותת. שיהיה לך מוח, תחזרו לקהילת האנשים הנורמלים עם החשיבה ההגיונית, שלא פוגעים בבע"ח בכוונה!! וזה לא רק למסכן האחד שתפסתי פה, אלא לכל האנשים, שאשכרה שמחים מזה שהבנאדם בטעות דרס חתולה, ועוד צוחקים מזה?! שלום ולא להתראות!

6טוס

New member
אמרתי משהו על לדרוס אותה ?../images/Emo12.gif

מישהו שמע אותי אי פעם אומר משהו על לדרוס חתולים ? לא ממש אוהב את החיה האינטרסנטית הזו אבל לא דרסתי לא בעטתי לא עיניתי ולא אעשה את זה גם בעתיד . אז רד מהסוס הגבוה שלך לפני שאני אבעט גם בו .

6טוס

New member
ואני המסכן !!! אני כבר אספתי יותר

חיות וטיפלתי בהם ממה שאתה חושב ............. אז אל תתחיל להתנשא עלי עצור , חשוב ו.............שתוק !!!

guts

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

royboy1

New member
../images/Emo6.gif

יאללללללללללללללללללללה
די עם הפוזות שלכם, מתחילים/ות לבכות על החתול שנדרס, מאחלים לבני אדם שיקירהם ידרסו כי ליבם לא ניטץ לקריאת ההודעה הכ"כ קשה הזו. עם כל הכבוד לחתול, ולחתולים אחרים, נראה לי שהם טיפ-טיפה פחות חשובים מבני אדם. ולא רק שהם פחות חשובים, הם גם פחות מענינים.אותי. משחקים אותה יפי נפש, אתם מחליאים אותי. ניחה, היה זה חתול אהוב של משפחה זו או אחרת, חייו נגדעו ועכשיו המשפחה שהיתה כה קשורה אל חיית המחמד באבל אמיתי אבל חתול רחוב? פחחחחחח. זבלי עופות קוראים לאנשים כמותכם, כן? יש מבין? לא? אחזור על זה. זבלי עופות.זבלי עופות. זבלי עופות.זבלי עופות. זבלי עופות.זבלי עופות.זבלי עופות. עכשיו יותר ברור
משחקים לי אותה... פיגועים,חיילים נשרפים בטנקים,מובטלים,חולים סופניים,חסרי אופנוע ונשאי נגיפים מדבקים קטלניים ואתם בוכים על חתולות?
מת על חיות מחמד אבל לוקח בפרופורציות דריסת חתול,

Rיקש

New member
ענק!!!

איזה שרשור מצוין! שפכתם אותי. (יותר נוח לבעוט בהם ככה...
)

shahar15

New member
רויבוי ושאר המעפנים!!

דבר ראשון- זבלי עופות אתה יודע למי אתה יכול לקרוא. דע לך, איש שאני מרחמת עליו, שהחתולה הזה היא דבר יותר טוב ממך. כן.......!! אה?!? כאב?!?! כן....!! היא הרבה יותר טובה ממך.. מה לעשות?! לא כל האנשים "זבלי עופות" כמוני! אני מאוד מקווה שאתה סתם פוזאיסט פה, שנמצא על עץ גבוה מאשר איש חולניכמו שאני מאוד לא מקווה שאתה, כי אם כן, זו אחת הסיבות שהמדינה שלנו ככה. כי לא מזיז לך. כלום! אם זה לא אתה והתחת שלך, זה לא מזיז לך!! כן, היא חתולה. היא.. "לא שווה".. אתה מת על חיות מחמד?! לא נראה לי..! אולי אתה מת על הקרציות שיש לך על הגוף,שהם בגודל המתאים להקרא חיות מחמד. מה לעשות, הן אוהבות להדבק לאנשים רעים, חסרי לב. שלא איכפת להם לדרוס חתולה. גם אם אף אחד בחיים לא ראה את החתול הזה, ולאף אחד "לא איכפת". אז זהו שלי כן. ומה לעשות, יש את כל הדברים האלה במדינה שלנו, ולכל אחד מהדברים האלה יש עשרת אלפים אגודות על כל קונץ, שיוכלו לדבר. לכל הדברים האלה יש פה. הם יכולים להשמיע קול! חוץ מיללה שהחתול ישמיע אחרי שתעבור לו על הגב, ותמחץ אותו למוות, הוא לא יוכל לדבר. לא יכול להשמיע קול. ובגלל זה יש אנשים כמוני שצריכים לדבר כמוני, ולהשמיע את היללה בשבילם. מה לעשות. זבלי עופות הם כאלה. שיהיה לך המשך חיים נהדרים, ולך תשיג לב. כי בינתיים יש לך שם גועל נפש. וזה מדבר על כל שאר חולי הנפש שאוהבים לראות חתולות דרוסות. סורי אם פגעתי במישהו. זו הייתה הכוונה. אם זה לא בכו בוטות, זה לא ישמע בחיים. ביי

shahar15

New member
רויבוי ושאר המעפנים!

דבר ראשון- זבלי עופות אתה יודע למי אתה יכול לקרוא. דע לך, איש שאני מרחמת עליו, שהחתולה הזה היא דבר יותר טוב ממך. כן.......!! אה?!? כאב?!?! כן....!! היא הרבה יותר טובה ממך.. מה לעשות?! לא כל האנשים "זבלי עופות" כמוני! אני מאוד מקווה שאתה סתם פוזאיסט פה, שנמצא על עץ גבוה מאשר איש חולניכמו שאני מאוד לא מקווה שאתה, כי אם כן, זו אחת הסיבות שהמדינה שלנו ככה. כי לא מזיז לך. כלום! אם זה לא אתה והתחת שלך, זה לא מזיז לך!! כן, היא חתולה. היא.. "לא שווה".. אתה מת על חיות מחמד?! לא נראה לי..! אולי אתה מת על הקרציות שיש לך על הגוף,שהם בגודל המתאים להקרא חיות מחמד. מה לעשות, הן אוהבות להדבק לאנשים רעים, חסרי לב. שלא איכפת להם לדרוס חתולה. גם אם אף אחד בחיים לא ראה את החתול הזה, ולאף אחד "לא איכפת". אז זהו שלי כן. ומה לעשות, יש את כל הדברים האלה במדינה שלנו, ולכל אחד מהדברים האלה יש עשרת אלפים אגודות על כל קונץ, שיוכלו לדבר. לכל הדברים האלה יש פה. הם יכולים להשמיע קול! חוץ מיללה שהחתול ישמיע אחרי שתעבור לו על הגב, ותמחץ אותו למוות, הוא לא יוכל לדבר. לא יכול להשמיע קול. ובגלל זה יש אנשים כמוני שצריכים לדבר כמוני, ולהשמיע את היללה בשבילם. מה לעשות. זבלי עופות הם כאלה. שיהיה לך המשך חיים נהדרים, ולך תשיג לב. כי בינתיים יש לך שם גועל נפש. וזה מדבר על כל שאר חולי הנפש שאוהבים לראות חתולות דרוסות. סורי אם פגעתי במישהו. זו הייתה הכוונה. אם זה לא רשום בבוטות, זה לא ישמע בחיים. ביי

cafesitta

New member
זבל עופות אתה בעצמך../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

חתול רחוב הוא חתול הוא נפש, הוא נשמה. החתול שנדרס יכל להיות חתול מדהים ומתוק ואילו אתה- אמן ידרוס אותך חתול. זבל עופות קראת לנו? זבל אנושי זה מה שאתה. למה חיילים נשרפים בטנקים? בגלל מעפנים כמוך ששולחים אותם לשם.

למעלה