רויבוי ושאר המעפנים!!
דבר ראשון- זבלי עופות אתה יודע למי אתה יכול לקרוא. דע לך, איש שאני מרחמת עליו, שהחתולה הזה היא דבר יותר טוב ממך. כן.......!! אה?!? כאב?!?! כן....!! היא הרבה יותר טובה ממך.. מה לעשות?! לא כל האנשים "זבלי עופות" כמוני! אני מאוד מקווה שאתה סתם פוזאיסט פה, שנמצא על עץ גבוה מאשר איש חולניכמו שאני מאוד לא מקווה שאתה, כי אם כן, זו אחת הסיבות שהמדינה שלנו ככה. כי לא מזיז לך. כלום! אם זה לא אתה והתחת שלך, זה לא מזיז לך!! כן, היא חתולה. היא.. "לא שווה".. אתה מת על חיות מחמד?! לא נראה לי..! אולי אתה מת על הקרציות שיש לך על הגוף,שהם בגודל המתאים להקרא חיות מחמד. מה לעשות, הן אוהבות להדבק לאנשים רעים, חסרי לב. שלא איכפת להם לדרוס חתולה. גם אם אף אחד בחיים לא ראה את החתול הזה, ולאף אחד "לא איכפת". אז זהו שלי כן. ומה לעשות, יש את כל הדברים האלה במדינה שלנו, ולכל אחד מהדברים האלה יש עשרת אלפים אגודות על כל קונץ, שיוכלו לדבר. לכל הדברים האלה יש פה. הם יכולים להשמיע קול! חוץ מיללה שהחתול ישמיע אחרי שתעבור לו על הגב, ותמחץ אותו למוות, הוא לא יוכל לדבר. לא יכול להשמיע קול. ובגלל זה יש אנשים כמוני שצריכים לדבר כמוני, ולהשמיע את היללה בשבילם. מה לעשות. זבלי עופות הם כאלה. שיהיה לך המשך חיים נהדרים, ולך תשיג לב. כי בינתיים יש לך שם גועל נפש. וזה מדבר על כל שאר חולי הנפש שאוהבים לראות חתולות דרוסות. סורי אם פגעתי במישהו. זו הייתה הכוונה. אם זה לא בכו בוטות, זה לא ישמע בחיים. ביי