לזכר אילן רמון..

Katy Cat

New member
../images/Emo16.gif לזכר אילן רמון..

מצגת שהכין אחד ממנהלי הפורומים ("אמיתי טויטי")

danihell7734

New member
אילן רמון

אילן רמון ז"ל היה חייל ככל חייל אחר במדינת ישראל חיילים נהרגים תוך כדי הגנה על המדינה כל יום, ולהם יש יום זיכרון פעם בשנה. אני בטוח שיהיו כאלה שיגיבו תגובות כמו:"אבל הוא ייצג את המדינה שלנו" או דברים כאלה, אז מה גם החיילים ייצגו את המדינה ומתו בתפקיד אז בבקשה, אילן רמון הוא לא יוצא דופן. אני מקווה שמישהו יפנים את זה קצת.

The WizardMan

New member
מסכים איתו

אולי החשיפה בתקשורת מוצדקת ... כי בכל זאת מעבר לאילן רמון התפוצצה מעבורת חלל אבל בתכלס דניאל צודק חוצמיזה שקטי .. יכלת להוסיף את זה לשרשור זכרון שם...

Katy Cat

New member
אז זהו, שחשבתי שהיום יום רביעי

ושהוא כבר לא יקפוץ..

Anna Karenina

New member
תגובה

ת'אמת-זה נושא שממש קשה לומר עליו אם הוא הופיע בתקשורת יותר מדי או פחות מדי, כי התפוצצות המעבורת (שאגב-היו בה תקותעוד מהשיגור, אני בטוחה ששמעתם) בגלל טעות כזו רשלנית, זה פשוט כואב. יתכן והוא באמת היה חייל כמו כל אחד אחר, אבל לי אישית מכאיבה יותר הרשלנות, והפרסום של התקשורת רק עוזר לי להבין יותר ויותר איך רשלנות הורגת בני אדם, ככה סתם. 7 אנשים פשוט מתו, ולשם שינוי-לא בפיגוע או כל אסון אחר. עצם העובדה ששבעה אנשים מתו לחינם-כואבת לי. (כמו לעוד הרבה אחרים)..

The WizardMan

New member
תראי ...

בעקרון הם גם לא מתו לחינם לא שאני אומר שזה שווה את המוות שלהם אבל הם את העבודה שלהם עשו שם בחלל ... את כל התחקירים והכל ... אז זה לא שהם לא עשו כלום ומתו ... לא יודע מה להגיד לך .. לא חסרים אנשים שמתו מטעות רשלנית אחת וקטנה ואפילו אם מדובר באנשים שמתו בתאונת דרכים בגלל שהם לא עצרו באדום .. אנאערף ... זו גם טעות רשלנית קטנה .. והרבה אנשים מוצאים את המוות שלהם ככה. הבנאדם היה האסטרונאוט הישראלי הראשון וזה יפה ומכובד ... אבל לדעתי היו צריכים להקטין את החשיפה התקשורתית אחרי יומיים בערך ... יש לנו מספיק דברים להתעסק בהם בארץ הזו מאשר לבכות על חלב שנשפך ( עד כמה שזה נשמע חסר לב )

Gum Cigarettes

New member
חלב שנשפך?!

תגידו אתם התחרפנתם לגמרי??? שבעה אנשים מתו! מ-ת-ו!!! הם לא פה יותר, והם לא יחזרו, והם לא רצו למות! הם מתים! תולעים אוכלות עכשיו תגוף שלהם! מה מלמדים אתכם בביה"ס? -אתם חושבים שמתמטיקה וגאומטריה יותר חשובים מערך החיים? בחייאת , אני ממש לא יכולה להסביר את זה אם אתם כל כך אטומים. הם מתו. וזהו, נכון? חבל, אבל לא נורא -אז איזו מסיבה יש יום שישי בשברולט?
בחייאת .

Katy Cat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

The WizardMan

New member
לא הבנת את הדברים שלי

קודם כל תאמיני לי שאכפת לי מהאנשים האלו שמתו ובמיוחד מאילן רמון שהיה בנאדם טוב ואיכותי אבל אני התכוונתי לעובדה שנותנים לבנאדם הזה .. סיקור של שבוע ימים אולי זה ימשך .. אולי אפילו יותר כמו שדניאל אמר .. יותר מאשר לחיילים שנהרגים בשטחים .. ולהם נותנים סיקור של אולי עשרים דקות במהדורת החדשות .. אז כן ... לאילן רמון מגיע הכבוד שלו .. כי לא היה לנו איש כמוהו לפני זה .. אבל לטעמי רמת הסיקור של הארוע מוגזמת ואל תדברי איתי על שבעה אנשים שמתו כי זה הרי שקוף שאם לא היה ישראלי על המעבורת לא היו מכרכרים פה 24 שעות סביב הנושא. ותכלס .. אני קולט שאני מנסה להגן פה על נושא שלא באמת מפריע לי ... כי לא באמת מפריע לי כמות הסיקור על הארוע אני אם כבר נכנסנו לזה אז אמרתי את דעתי. העקרון הוא שלדעתי את מקרה אילן רמון היו צריכים לסקר יותר מאשר ארועי מוות רגילים אבל גם כן בגבול הפרופורציות.

Gum Cigarettes

New member
אתה מתייחס אל זה כעל

"מקרה אילן רמון". אני לא. אני מתייחסת לזה כעל "7 אנשים מתו". וואי, זה כל כך מוכיח את מה שאמרתי למישהי לפני כמה ימים (הרוב פה אנשי שברולט אז נקח תשברולט כדוגמא) . וכמה שזה נשמע גרוע, אמרתי לה ש"מישהו מה"מקובלים" של השברולט צריך למות, כדי שכולם יתפסו קצת פרופורציה על החיים שלהם". אני לא מאחלת לאף אחד שחבר הכי טוב שלו ימות. בכלל לא. וזה בטח שלא "היי אני הולכת להרוג מישהו כדי לעשות קצת סדר בעולם". אבל תחשבו אם זה היה קורה.. אולי ככה תבינו את מה שאני מנסה לומר. - שבעה אנשים מתו. הם לא יראו את העולם יותר. הם לא יראו את המשפחה שלהם, את החברים שלהם, ואפילו גרוע מזה-המשפחה והחברם לא יראו יותר את אותם אנשים. בחייאת אנשים, תעצרו לשנייה ותחשבו.

The WizardMan

New member
נו באמת בטי ...

את מדברת כאילו שמעת על התופעה שקוראים לה מוות אתמול ... זה ברור שמוות זה עניין קשה ... אבל הוא קשה הרבה יותר לאנשים הקרובים יותר מאשר לאלה הרחוקים. אני הכרתי מישהו שהתאבד .. אולי לא הכרתי ממש טוב ..אבל הכרתי .. ואני מכיר טוב חלק מהחברים שלו... ולכולם היה נורא קשה כשהמעשה נעשה ולוקח זמן לעכל ולהבין ... אבל מאז כולם המשיכו לחיות. אני בטוח שהם זוכרים אותו ומכבדים אותו ונזכרים בו מידי פעם ובוכים ... אבל הם בטח לא הפסיקו לחיות בגלל שהוא מת. ושוב ... גם החיילים בשטחים מתים וכל התהליך שאמרת בהודעה שלך קורה ... אז למה אין אותה רמת סיקור וחשיפה לארוע ?

Gum Cigarettes

New member
אתה בכלל לא מבין.

עזבו, זה מעבר להבנתי איך תמיד כשיש פה שירשור על פיגוע שהיה הוא הופך לשירשור שברולט\אנולה\אקסטרים\הבר של ישראל\ או מה אתם עושים בסילבסטר. אותו דבר עם המעבורת. אני לא מדברת על סיקור, חשיפה, וכל זה. אני מדברת על זה שאנשים מ-ת-ו. ואם אתם עוד לא הפנמתם את משמעות המילה, אני מציעה לכם שתנסו לעצום את העיניים ולחשוב איך זה היה עם הבנאדם שהכי קרוב אליכם בעולם היה מת. ברור שהחיים ימשכו, העולם ממשיך להסתובב. סך הכל מה זה? רק טיפה אחת פחות. אז איזה סיגריות אתם מעשנים?
גרוע.

The WizardMan

New member
לא יודע .. נכנסת פה לנושא

שבכלל לא שמתי לב אליו לא זכור לי שרשור על פיגוע או על מישהו שמת שהפך לנושא שטותי אני מניח שהרוב פה חשבו על איך היה אם מישהו קרוב היה מת ( מי לא חושב על כאלה דברים .. ) , אבל אני לא ממש מבין איך את רוצה שזה יתבטא.

Gum Cigarettes

New member
היה, היה.

לא משנה, עזוב, טיפשי מצידי לחשוב שאנשים באמת יבינו מה אני מתכוונת לשם שינוי. יום טוב.

Darakan

New member
אם כמה...

שערך החיים זה הדבר הכי חשוב לי את הגזמת. את באמת מדברת כאילו הכרת את המושג "מוות" רק שלשום. נכון, זה כואב ש-7 משכמם ומעלה נהרגו אבל בגישה שלך שאת מתארת, לפי מספר ההרוגים שיש ביום (בעולם בכלל ובארץ בפרט), את צריכה להיות באבל תמידי.

Gum Cigarettes

New member
אתה לא מבין.

זה 7 אנשים שיצאו *בשמנו* לחקור את החלל. וזה באמת עצוב לי שכל יום נהרגים אנשים. אבל זה לא הקטע, הקטע הוא שאנשים פה לא מבינים בכלל מזה חיים\מוות. וכל מה שאיכפת להם ממנו זה להזמין או לא להזמין פיצה ואיזו מסיבה יש השבוע בשברולט. זה מציק לי, אני לא באה לחנך פה אנשים (מה גם שאני לא יכולה), אבל זה באמת מציק לי. וזה לא רק הקטע עם המעבורת הזאת, וזה בטח לא קשור ליוני, זה משהו שהתחיל כבר ממזמן.

The WizardMan

New member
אנשים פה זה בפורום ?

אני מניח שכן בכל מקרה באופן כללי את לא יכולה לקבוע איך אנשים צריכים להגיב למוות או לאסון אף אחד לא אמר שהנורמה זה להיות באבל ... או אפילו לא להזמין פיצה לפי הדוגמא שלך. כל אחד מגיב לזה לפי איך שהוא הורגל .. לפי איך שהוא חונך .. וזה גם יכול להשתנות .. כמו במקרה שציינת קודם שבנאדם קרוב ימות. אבל באמת ... כל אחד ייקח את זה איך שהוא רוצה ותנסי להתייחס דווקא לאלה שלוקחים את זה בצורה שאת רוצה ולא לאחרים כי זה לא שכולם רצו להזמין פיצה אחרי האסון if u know what i mean :)

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo13.gif

לא התכוונתי רק לקטע של המוות. עזבו, זה מסובך, היה מטומטם מצידי לנסות לגרום לאנשים להבין כשיש רק בת-אדם אחת בעולם שבאמת מבינה. לא משנה.

למעלה