שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

סליחה על העיכוב בהעלאת השרשור. נתקעתי מול "40 הזיווגים הכי לוהטים בהוליווד" או משו כזה. אז מה אתם ממליצים להשבוע? או, לחילופין, ממה לדעתכם צריך להזהר כמו מאש? המלצותיי יועלו בהמשך, אחרי שאגלה מי הזוג הכי לוהט (שבטח התגרש מאז שהתוכנית הופקה).

Elinor BC

New member
גשםםםםםםםם

זוהי המלצתי זאת אומרת, לפחות כאן בחולון, ירד לפני כשעה הגשם הראשון לשנה הזו :) ואני מאושרת עד הגג לה לה לה אז למי שיורד גם הגשם תהנו ממנו =]

המלצה ראשונה....

אתמול (או שלשום, לא יודעת, איבדתי את תחושת הזמן) זפזפתי בשלט ונחתתי במקרה על סרט אידיוטי להפליא ומצחיק להפליא בשם "אחי, איפה המכונית שלי?" או משו כזה. עם אשטון קוצ'ר ועוד ליצן. לא משנה מה העלילה - אם הייתי מספרת לכם, לא הייתם מאמינים - וזו גם לא הפואנטה. הפואנטה היא שמרוב שהדמויות אידיוטיות (במתכוון), הסרט הוא ממש מצחיק. אם אתם בבעסה מכל סיבה שהיא, זוהי בדיוק התרופה שאתם זקוקים לה. וחוצמזה, אשטון קוצ'ר ממש אכיל בסרט הזה.

טוב נו

זה ממש עיניני טעם וריח, כי אני ממש לא אוהב את הסגנון של סרטים אלו. יותר בכיוון של: גרין מייל, או תפוז המכני (עוצמה נטו) וכ'ו. ההמלצה שלי היא: סרט שראיתי אתמול ששמו: conversations with god (שיחות עם אלוהים). הסרט עשוי בצורה דיי טובה אפשר להגיד, אומנם הגישה שאליה הסרט מוביל לא הכי מתחברת עם הסכמתי אבל זה רק סרט, אז אני ממליץ לכם ליראות אותו . שבת שלום

Elinor BC

New member
ידוע =] ! אני שמחה שהתגלית לזה ציף

אם תרצי עוד המלצות סטייל הסגנון סרטים המטופש הזה אשמח לעזור שייבת שלום!

הסגנון דווקא לא מדבר אלי

חשבתי מדוע דווקא הסרט הזה כן. אולי זה בגלל שהוא לא שוביניסטי, לא הומופובי, ולא מעליב את האינטליגנציה של הצופים. אין שם אפילו מישהו רע באמת, אפילו ה"רעים".

Elinor BC

New member
נוווו, אני הבנתי ציףציף, אבל יש כאלה עוד

אל תשללי גם אני לא אוהבת ת'סיגנון הדפוק והמטופש וכל מה שאמרת אבל יש כאלה יוצאי דופן שאת לא מבינה בכלל !

Elinor BC

New member
הרולד וקומר |כנסי|

Harold and Kumar Go to White Castle זה שם הסרט הוא מאיזה 2004 יש גם שני בסידרה שהולך לצאת בתחילת 2008 הוא הראשון שקפץ לי שהוא סטייל "אחי..." והוא באמת מזכיר בקטעים מסויימים את הסרט בכל מקרה, הוא מצויין מצחיק, קורע נו וכל מה שאהבת ב"אחי..." תנסי. אין מה להפסיד אני בטוחה שיש עוד כמה, אני אנסה להיזכר =]

Jason2

New member
יש את אלה שהמציאו את זה

Waynes world שני הסרטים. Bill And Ted שני הסרטים.

Jason2

New member
ובנוסף

למי שיש את הדיוידי מומלץ לשמוע את הקומנטרי של אשטון קוצ'ר והליצן השני. נראה לי שהם שתו יותר מידי או עישנו יותר מידי אבל הם נשמעים מסטולים לגמרי וזה מצחיק.

THC MaN

New member
מה שאהבנו בסרט

אחד הדברים שהכי אהבנו בסרט זה שהשמות של הדמויות זה בעצם איך שאתה תופס אותם.. לדוגמא "חייזריות סקסיות ואכזריות" או דברים בסגנון (לא זוכר בדיוק).. חח זה היה נשמע ממש גאוני כשהיינו מסטולים

../images/Emo91.gif על סדרה מרתקת של ה-BBC

אני כבר עוקב מספר שבועות בשקיקה אחר הסדרה, "המוח האנושי" (the brain story) שמשודרת כעת בערוץ 8. פרופסור סוזן גרינפילד, חוקרת את המוח לעומקו ויוצרת סדרה מרתקת של ה-BBC, העוקבת אחר כל מסתרי המוח האנושי לכל חלקיו. הסדרה מעלה שאלות מאד מעניינות, ושופכת אור על ההמצאה הכי גדולה של הטבע שיוצרת את התודעה האנושית. מצאתי את עצמי בשבועות האחרונים יושב מרותק וצופה בסדרה הזאת, נדהם להבין כיצד המוח האנושי פועל. הדברים האלו גורמים לי להסתכל מזווית שונה על עצמי ועל בני אדם אחרים. וזאת הסיבה שאני ממליץ לכם על הסדרה הזאת, שאולי תתן לכם עוד מבט על החוויה האנושית שנוצרת בין האוזניים שלנו.
הסדרות של ה-BBC מדהימות אותי כל פעם מחדש, הפעם הם ממש התעלו על עצמם. הסדרה משודרת בערוץ 8 (אלו שידורים חוזרים) מימים א'-ה' בשעות הערב, הצהריים והבוקר. (כל יום פרק אחד אחד שמשודר בכמה מועדים)

אני בד"כ צופה בזה בשעות הקטנות של הלילה

לפי מה ששמתי לב, זה משודר בערוץ 8 - ב-23:30 וב-3 לפנות בוקר מימים א'-ה'. גם בבוקר, בשעות מסויימות. אני בד"כ צופה בזה בלילה או לפנות בוקר. לערוץ 8 יש נטייה לשנות הרבה פעמים את השעות של לוח השידורים שלו, כך שפשוט צריך לעקוב אחרי התוכניות במדריך הערוצים בממיר, או דרך האתר של הוט. לסדרה קוראים "המוח האנושי", תעקוב אחריה במדריך הערוצים בממיר.

למעלה