שבת שלום לכולם!

holo

New member
אין לי ממש בעיה עם יס

ואני מעדיף את יס בהרבה על הוט. אני כמעט ולא רואה טלוויזיה, אבל כשיוצא לי לראות אני בד"כ על ערוצי המדע או הסרטים (ולפעמים גם cartoon), ככה שחבל לי על ערוץ 8. ובלי קשר, הממשק והתפעול של יס הרבה יותר נוח משל הוט, שם זמן התגובה ממש מציק.

RoieL

New member
CN משודר ביס?

ז"א קארטון נטוורק, לא קומפורטבלי נאמב..

Silvernaor

New member
כן, וגם

אם תהיתם לאיפה נעלם הדיילי שואו עם ג'ון סטיוארט שגם היה משודר בביפ, גם הוא עבר ליס.

FunkyMonk

New member
כן, העונות הראשונות היו משעשעות.

האחרונות היו ממש גרועות. בכל מקרה, זה לא היה כ-ז-ה מצחיק, ככה שלא חבל לי על זה. על הקומדי סנטרל היה ענק. מוזר שזה עבר ליס, בהתחשב בעובדה שביפ עדיין משדרים קומדי סנטרל. אבל זה בטח בגלל שביפ לא שייכים להוט (ערוץ עצמאי שהוט משדר..)

oneman2

New member
חוץ מזה יש לנו את כל הערוצים חינם

לשלושה חודשים, כשבכלל לא היו אצלנו ההפרעות קליטה האלה

oneman2

New member
הייתי רוצה שלא יהיה מה לשדר בהם

עם המצב של הספורט בארץ עדיף לסגור אותו. פתחתי היום עיתון ספורט ורציתי לבכות- חזיז במלחה, אוהדי בית"ר ולמעשה כמעט כל אוהדי הכדורגל גזענים, מקללים, גאידמק חוגג, וראיתי שגם בכדוריד הופסק משחק בגלל מכות. (ומכבבי הפסידה בדרבי...)

wish i was here

New member
יש נקודת אור!

הפועל קטמון! הקבוצה הכי חדשה ועם הכי הרבה נשמה בארץ!. שחקנים שנמאס להם מהשחיתות והגועל בליגת העל הגיעו עד לליגה א' בשביל הקבוצה הזאת שמנוהלת ע"י האוהדים ובאה בשביל הכדורגל נטו.בינתיים המאזן שלנו הוא 100% נצחונות,ואין ספק שבעוד כמה שנים(כשאני כבר אהיה עמוק עמוק בצבא חח) אנחנו נגיע לליגת העל ונדחוף לבית"ר את כל האגו לתחת הגזעני שלה. אוהדי כל העולם,התאחדו!יש אלטרנטיבה!-הפועל קטמון!

effortless

New member
בוקר טוב לכולם

תשמעו............... ככל שאני צופה בדיוי החדש של גילמור (ויש לציין שאני חורשת עליו מרגע הוצאתו), אני מתפעלת, מתפעמת, מחרפנת וכו' יותר ויותר. עכשיו, ממש עכשיו סיימתי לראות את CN מהבונוס טראקס באלברט הול. איזה סולו גיטרה פיגוזי הוא נותן שם. אני עומדת מול המסך - עומדת, וכל מה שיוצא לי מהפה זה: איזה יופי, איזה יופי, איזה יופי, איזה יופי, איזה יופי, כל הדרך עד שהקטע נגמר. ענק ומהנה בסדר גודל שלא קיים כמותו. מי שבאמת אוהב ועוד לא קנה, תעשו טובה גדולה לעצמכם רוצו............... שבת כיפית לכולם.

Silvernaor

New member
אחלה חודש. יש בו את חנוכה.

וגם, את הכנס של הפילהרמונית הצעירה, בה אני מנגן! :)

Silvernaor

New member
מה זאת אומרת?

זה פשוט כנס שבו אנחנו עובדים על יצירה ובסוף מופיעים איתה. בעקרון הכנס המרכזי הוא בקיץ ששם עובדים על כמה יצירות ואז ממש עושים קונצרט כמו שצריך. ויחד עם זה גם כל מני סדנאות, כיתות אומן וכו'

למעלה