שבת שלום לכולם!

holo

New member
אוף yes זה חרא

למה לעזאזל אין להם את ערוץ 8?? למרות שאפשר למצוא בערוצי הדיסקברי למיניהן תכניות די מעניינות, אבל ערוץ 8 נשמע הרבה יותר מגוון ומרתק.

בשנה שעברה התחברנו כמה ימים ל-yes

התכנים שלהם היו מאד מעניינים, ממה שאני זוכר, יש להם כמה ערוצים שעוסקים במדע, ומשודרים שם רוב התכניות שמשודרות בערוץ 8. התכנים שלהם בנושאים האלו, הם בכמויות גדולות יותר מאשר בהוט. התכנים ב-Yes, באופן כללי, הרבה יותר איכותיים מהוט. חוץ מזה, לפי מיטב ידעתי, יש ב-YES את הערוץ של ה-BBC, כך שאין בעיה לצפות בתכנים האלו. אם זה היה תלוי בי, הייתי צופה בתכנים של YES, אבל יש בבית עוד כמה אנשים, לא ממש מביני עניין, שמעדיפים את התכנים של הוט.

FunkyMonk

New member
להוט יש קלף מנצח, וזה ביפ

עם ליס היה ערוץ כלשהו שמזכיר או מתקרב לביפ, הוא היה יכול להיות מעניין. אבל בגלל שלא קיים דבר כזה.. וגם, הוט מביאות את הסדרות היותר טובות - אבודים, האוס, מה עם בריאן, הצילו, וכו'. הדבר היחידי של יס שמתחרה באלו, זה נמלטים, שהיא סדרה מצויינת.

ביפ?

רמת התוכן ואיכותו בערוץ הזה, תבייש אינטילגנציה ממוצעת של ילדים בגנון. התוכניות האיכותיות שמשודרות שם, הן שידורים חוזרים שמשודרות בלופים כבר במשך תקופה.

holo

New member
סתם ערוץ מעפן

הוא היה שווה צפייה רק מתי שהם שידרו את כל הפרקים של הקומדי סטור.

סינפלד, סאות'פארק, נשואים פלוס

אמנם סדרות גדולות, אך הן משודרות בלופים כבר במשך תקופה ארוכה. אין כניסה של תכנים חדשים ואיכותיים לערוץ באופן מתמיד, כך שהתכנים בערוץ דיי משעממים. ואם יש השקעה בתכנים ישראלים בערוץ, התוצאה הינה תכנים ברמה שמביישת את האינטילגנציה של הצופים.

FunkyMonk

New member
מסכים לגבי התכנים המקוריים..

באמת די מביישים. ונישואים פלוס זו סידרה אינפנטילית למדי. ובלי קשר, אני יכול לראות במשך שעות את הפרקים של סיינפלד, חברים, וסאות'פארק. ויש שם גם שידורים חוזרים של ארץ נהדרת ומועדון לילה. שזה אחלה. נקווה שפעם הבאה יהיה משחק מכור. ^_^

איכות של ערוץ לדעתי, נמדדת בין היתר

גם בגיוון, דבר שמאד חסר בערוץ ביפ. רוב הסדרות שם, גם האיכותיות שביניהן, משודרות בלופים כבר תקופות מאד ארוכות(שנים), הן מיצו את עצמן, ולמרות הכל, אני לא רואה שנכנס לשם חומר איכותי חדש בכמות מספקת. נשואים פלוס אכן סדרה אינפלטית, הדבר שמשך אותי לגבי הסדרה הזאת הוא בעיקר התעוזה, בניגוד לרוב הסיטקומים האמריקאים, רווי הקיטש' שמתמקדים בצדדים שלא קיימים באמת במציאות, בנשואים פלוס הייתה התמקדות על הצדדים האחרים בתוך התרבות האמריקאית, שכ"כ משתדלת שלא להדגיש אותם. בנשואים פלוס הציגו לך "White Trash", שובניזם, שנאת נשים, טיפשות, חוסר הצלחה וכו', דברים שקיימים בתוך החברה האמריקנית, אך עד אז לא דובר עליהם, מציאות שהוחבאה מתחת לשטיח של התרבות הזאת. היופי של הסדרה הזאת מזכיר לי קצת את היופי שטמון בסרטים עוקצניים ונוקבים כמו Borat. אני מעדיף סיטקומים מהסוג הזה, שמתיימרים לחדש, מאשר סיטקומים מלאי קיטש' וטיפשיים שחוזרים על כל מיני מנטרות ישנות שלא באמת קיימות במציאות.

One After 909

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל לא כל כך איכפת לי לראות סיינפלד וחברים כל היום, בלופים כמו שאתה אומר. ואם לא אהבת את הרצועה נראה לי שאין לי מה להתווכח איתך.

FunkyMonk

New member
בגלל זה לא אהבתי את בוראט.

כי זה מרגיש כאילו ילד בן 6 כתב אותו. כאילו, כן, זה מצחיק ומשעשע כשאתה עם חברים/ממש שיכור, אבל בתכלס - זה לא. נישואים פלוס זה אותו דבר רק ברמה הרבה יותר נחותה. עזוב את המשחק, התסריט, והתסרוקת של פג. איפה הבדיחות? ולמה לעזאזל קלי אמורה להיות טיפשה, ולפעמים מקריצה משפטי חוכמה שלא ייבישו את את סוקרטס?

Jason2

New member
למרות שאני בהוט

ליס יש עוד הרבה סדרות שאין בהוט, דוגמאות לא חסר: גיבורים, שמי ארל, דוקטור הו, טורצ'ווד, הפמליה, בטלסטאר גלקטיקה, על טבעי, הישרדות, המירוץ למיליון, עקרות בית נואשות ועוד. וביפ מזמן כבר לא מנצח בשום תחרות.

RoieL

New member
24 בהוט אבל.. מה שכן, ביס יש את

Family guy ועם זה אי אפשר להתווכח.. אבל האמת שאני נשאר בהוט בגלל ביפ.

FunkyMonk

New member
אלו לא הסדרות שתופסות אותי

גיבורים והפמלייה, למשל, אלו סדרות די גרועות לדעתי. ראיתי את הפרקים הראשונים שלהן, וממש לא משך אותי. זה לעומת פריסן ברייק שסח, אותי כל העונה הראשונה. השני די נמרחת, אבל ידוע לי שהשלישית טובה אז אצפה בה בקרוב.

Jason2

New member
טוב אז תראה את השלישית

כי לדעתי היא ממש גרועה, אבל אם אתה לא אוהב את הפמליה שזה אחד הדברים הכי גאוניים שיש בטלויזיה אז כנראה שאין לנו את אותו הטעם.

למעלה