שבת שלום לכולם !

Pitudi

New member
שבת שלום גם לך ציף

אני הייתי רוצה להמליץ לכם על שתי דיסקים שאני נורא אוהב..והם לא של פינק פלויד.. 1.rush-2112 2.camel-mirage יצירות מופת..אתם מוכרחים לשמוע

נימרודל

New member
הו!

דיסקים נפלאים ביותר
אני ממליצה לסופה"ש על הדיסק ten של פרל ג'אם. וגם על שני דיסקים של ג'נטל ג'יאנט: octopus ו-gentle giant

abarth

New member
שבת שלום!

גם אני הייתי רוצה להמליץ על דיסק לשבת, דיסק מעולה ומשובח של
סאונדגארדן- Down on the upside.
רוק'נ'רול משובח של שנות התשעים, שהיו ללא ספק עשור מוצלח ביותר למוזיקת הרוק
. ועוד דיסק אחד, אם כבר הזכירו פה את כאמל, אז Music inspired by the snow goose. יש בו קטעים מרגשים ומרטיטים ביותר. שבת שלום חברים

itaikuskus

New member
בעעע

דיי עם המוסיקת פלוצים הזאת (ראש)..סתם יעני אם זה מה שאתם אוהבים.. אני ממליץ קצת להוציא את כל הדיסקים האיטיים וה"עמוקים" מהמערכת.. ולהעלות הילוך...שלושת המומלצים שלי: mc5-thunder express רכשתי את התקליט לא מזמן (עלה יותר מדי),אלבום מעולה, תכנים מהפכניים, להקה שפעלה בסוף שנות ה60 ובניגוד ללהקות שהיו באותה תקופה שהטיפו לשלום ואהבה ובלה בלה בלה אמסי5 ראו את את הדרך למהפכה אחרת,השירים יותר "אלימים" והמקצבים יותר מהירים. יש אומרים שזה בעצם יכול להיות האבטיפוס של הפאנק רוק. dead kennedys=fresh fruit for rotten vegtables עשו את הפאנקרוק מהיר יותר,חזק יותר, פרובוקטיבי יותר. קלאסיקות דוגמת "kill the poor", "california uber alles" ו="holiday in cambodia". the ramones-the ramones אי אפשר בלי ראמונז, אבות הפאנקרוק. אלבום חובה. ובכן זה קצת מצחיק שאני ממליץ על פאנקרוק בפורום פינק פלויד,אבל כל שבוע אני רואה את אותן המלצות שלי אישית היו גורמות להרדם ולא לקום יותר עד יום ראשון. דבר אחרון-אם כבר סאונדגרדן אז bad motorfinger ואם כבר "גראנג'" אז alice in chains-jar of flies האי פי של אליס,שנחשב לאלבום הכי "רגוע" שלהם, פשוט מעולה קודר ונוגע, וגם רגוע לאלה שמתעקשים.

oribarak

New member
אני ממליץ על מפלצות התהילה

של משינה...טוב אני לא בקיע במוזיקה הזו שאתם מביאים דיסקים שלהם, אבל תנסו לשמוע גם משהו יותר "פשוט"....

brotos

New member
לא צריך להתנצל

"מפלצות התהילה" הוא אלבום נפלא ויוצא-דופן באוונגרדיות וההעזה שבו אצל משינה. כל השאר, איך לומר,

oribarak

New member
למה?לא נכון...תראה ניתוח:

דיסק ראשון שלהם זה אחלה דיסק...אחלה שירים אבל עדין אתה רואה שזה לא השיא דיסק שני גם כן אותו הדבר דיסק שלישי יש התקדמות מסויימת ואז בא הדיסק הרביעי(אני לא מחשיב את גבירותיי ורבותיי כדיסק) שהוא לדעתי הדיסק הכי טוב שלהם...העמותה לחקר התמותה. דיסק מקפיץ, מהנה, אקוסטי למדי, יש מעורבות גדולה של בלוז וג'ז ורוקנרול, דיסק גדול אחריו בא מפלצות התהילה שזה מה שנקרא אלבום נסיוני, הם רצו להתחבר לצד הכבד שלהם....מבחינת מכירות לא הצליח, מבחינת דיסק מאוד הצליח דיסק אחריו הוא משהו אחר לגמרי...שיא הרגש הוא נקרא, זה בלאדת רוק גדולה, בלי הרבה קשר בין השירים אבל זו ממש בלאדה ,כל שיר מספר לך סיפור, ובלוז שולט פה. דיסק אחרון זה כבר דיסק של פופ...בערך. דיסק פרידה, לדעתי הפחות טוב של משינה.

brotos

New member
תעשה מה שאתה רוצה ../images/Emo13.gif

אגב, שווה בהחלט להכיר את כל הלהקות שהוזכרו פה. יש הרבה לגלות. NP-Yes-And you and i.

afon

New member
פאנק מת... למזלינו

באמת מה אתה ממליץ על להקות פאנק? בגלל הפאנק שנות השמונים נראות גרוע כל כך...

One Echoe

New member
בעע?

כל אחד והטעם שלו. ראש בין הלהקות הכי טובות. בעיני. ופאנק? עדיף שלא נדבר על פאנק.

itaikuskus

New member
למה לא?

חושש להביע את טעמך המוסיקלי? חילוקי דעות בנוגע לסגנונות כאלה ואחרים נראים לי נושא שיחה מעניין (למרות שזה ב99 אחוז מהמקרים שיחת חירשים). פאנק מת? סתכל על הסצנה הישראלית...כמה להקות פאנק יש לעומת כמה להקות פרוג.

melancholy man

New member
הפאנק לא מת

כמו הרבה סגנונות אחרים, הוא פשוט משתנה עם השנים, ואגב, דווקא בשנים האחרונות, גם בארץ אגב, יש פריחה קטנה של פרוג ולא חסרות להקות מקומיות. אישית, החלוקה לז'אנרים ברוק נראית לי שרירותית יותר מכל דבר אחר ולכן לא אתערב בשיחה שמתחילה פה.

brotos

New member
רגע

אני לא באמת רוצה לפתוח שוב את נושא החלוקה לז'אנרים. אבל, יש יוצאי דופן: פרוג ופאנק אלו שני זרמים מנוגדים בתכלית- מוזיקלית, סוציו-אקונומית ואידיאולוגית. לכן, קשה מאוד להכליל את שני הסגנונות האלה תחת אותה מטריה. ושוב, ממש אין לי רצון לחזור שוב על הוויכוח הזה. סתם הערה.

melancholy man

New member
צודק, אבל

אתה צודק, אף אחד לא יטעה בראמונס למשל ויגיד שהם להקת פרוג (אף אחד שיש לו אוזנים מתפקדות זאת אומרת) ואף אחד לא יגיד שואן דר גראף היא להקת פאנק, אבל, נסה להגדיר פרוג או פאנק במונחים מוסיקאליים בלבד ותראה שאתה מגיע בסופו של דבר למבוי סתום בו להקות חשובות מהג'אנר אינן עומדות בהגדרה מחד ולהקות שלא שיכות כן עומדות בה. ההגדרות הז'אנריות ברוק הן בעיקרן תרבותיות ולא מוסקאליות וכך יש להתיחס אליהן.

One Echoe

New member
אני מעדיף לא להביע את טעמי

המוזיקלי, מאשר להביע אותו כמו שאתה מביע. " בעע, מוזיקת פלוצים " וכו'... בכל מקרה, פאנק זאת מוזיקה משעממת. וזהו. אין פה כ"כ ויכוח. כמו שאמרתי, כל אחד והטעם שלו. ויש דרך להביע דיעה

itaikuskus

New member
"יש דרך להביע דעה"

מהי? הדרך שלך? לא נעים לך שהגדרתי את להקתך האהובה כ"מוסיקת פלוצים"? אני מאמין שתתגבר.

למעלה