בעעע
דיי עם המוסיקת פלוצים הזאת (ראש)..סתם יעני אם זה מה שאתם אוהבים.. אני ממליץ קצת להוציא את כל הדיסקים האיטיים וה"עמוקים" מהמערכת.. ולהעלות הילוך...שלושת המומלצים שלי: mc5-thunder express רכשתי את התקליט לא מזמן (עלה יותר מדי),אלבום מעולה, תכנים מהפכניים, להקה שפעלה בסוף שנות ה60 ובניגוד ללהקות שהיו באותה תקופה שהטיפו לשלום ואהבה ובלה בלה בלה אמסי5 ראו את את הדרך למהפכה אחרת,השירים יותר "אלימים" והמקצבים יותר מהירים. יש אומרים שזה בעצם יכול להיות האבטיפוס של הפאנק רוק. dead kennedys=fresh fruit for rotten vegtables עשו את הפאנקרוק מהיר יותר,חזק יותר, פרובוקטיבי יותר. קלאסיקות דוגמת "kill the poor", "california uber alles" ו="holiday in cambodia". the ramones-the ramones אי אפשר בלי ראמונז, אבות הפאנקרוק. אלבום חובה. ובכן זה קצת מצחיק שאני ממליץ על פאנקרוק בפורום פינק פלויד,אבל כל שבוע אני רואה את אותן המלצות שלי אישית היו גורמות להרדם ולא לקום יותר עד יום ראשון. דבר אחרון-אם כבר סאונדגרדן אז bad motorfinger ואם כבר "גראנג'" אז alice in chains-jar of flies האי פי של אליס,שנחשב לאלבום הכי "רגוע" שלהם, פשוט מעולה קודר ונוגע, וגם רגוע לאלה שמתעקשים.