שבת שלום לכולם !

נכון מאוד

אני עם איתי. הדד קנדיז היו להקה טובה בזמנם (יש לי את האלבומים האלו בויניל, אגב) וכמובן הרמונס, אבל הפאנק האנגלי שולט עוד יותר, וכאן הייתי ממליצה להתחיל עם הקלאש, באלבומם הראשון (שנקרא אף הוא the clash) שכן זה אלבום שולט עד מאוד, ואף קלאסי, שלא נס ליחו (מוסיקלית). ועזבו אותכם מפרוג. קאמל? לא שמעתי את השם הזה מאז אמצע שנות השבעים, ועד שהתחלתי לקרוא את הפורומים בתפוז. זוהי להקה שולית ביותר, שרק פנאטים ישראלים עוד זוכרים אותה (ועם הפנאטים הסליחה).

melancholy man

New member
מסכים

וקאמל היא אחלה להקה, היו להם לפחות שלושה ארבע אלבומים מצוינים, מאוד כדאי לשמוע את האלבומים הראשונים. ופרוג כמו כל ז'אנר מוסקאלי, יש בו דברים טובים ודברים רעים, תמיד כדאי לבחון כל דבר בפני עצמו ולא לפסול ז'אנרים (לזה יש מספיק זמן אחרי שמעצבים את הטעם) ולא שאני חובב פרוג גדול, אבל אני חושב שהפנטים לא יסלחו, לי מאידך אין בעיה עם מה שאמרת, אני פשוט חושב אחרת.

emmily plays

New member
ציף את טועה

בקשר לזה שהפרוג זה רק לפנאטים. יש פסטיבלים רבי משתתפים כל שנה באירופה הכוללים להקות ישנות וחדשות שעושות פרוגרסיב רוק ויש קהל רב ולא, הוא לא מורכב רק מהיפים מזדקנים או מנערים בני 16.

melancholy man

New member
היא דיברה על קאמל כלהקה לפאנטים

לא על פרוג, אם כי במובן מסויים זה נכון לגבי הרבה מאוד להקות פרוג משנות השבעים שקיבלו האלהה מסוימת בארץ. ואמילי יקירה, הקהל הזה שהולך לפסטיבלים וכל זה, הוא קהל מאוד קטן באופן יחסי, בגדול, למרות האהבה שיש לי להרבה להקות פרוג, כז'אנר מדובר בתופעה די שולית.

emmily plays

New member
הפרוג הופך למה שהיה בעברו הרחוק,

כז'אנר מתחיל. מוזיקה לחובבים מושבעים (לא פנאטים). לפני שנופח מכל פרופורציה והפך למוזיקת איצטדיונים. התכוונתי שציף אומרת שאין לזה קהל חוץ מבארץ, ושאין יותר ז'אנר כזה ושזה חלף מן העולם. זה פשוט לא נכון, כי יש אינספור אתרים פעילים מחו"ל בנושא, אם על להקות ספציפיות ואם על הז'אנר ככלל מה שמראה שזה מעניין אנשים לא רק בארץ. ידוע לי שזה לא איזה ז'אנר פופולארי כמו נגיד מטאל שחי וקיים ותופס הרבה יותר מעריצים או חלילה כמו פופ מצעדים, אבל הפרוג לא מת. וטוב שכך.

holo

New member
את יודעת שהרגזת אותי

למה לעזוב מפרוג אם יש כאלה שאוהבים את זה? וקאמל? קאמל להקה מצויינת וממש לא שולית, מי את שתקבע דבר שכזה או כל אחד אחר? ובמיוחד לא תקבעי שאבא שלי אני ואח שלי פנאטים..

One Echoe

New member
חח יוא ../images/Emo13.gif

איזה צירוף מקרים... אני גם המלצתי על זה. שמעתי את זה לפני כמה ימים...

N a V e

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif + המלצה

אצלי מתנגן ממש עכשיו במערכת האוסף הכפול "יציאה" של שלום חנוך. אם תרצו או לא תרצו,מדובר ברוקר הטוב ביותר שהיה בארצנו,וההופעה(המומלצת מאוד) "יציאה" מציגה את כל השירים האיכותיים ביותר שלו בגרסאות בתוליות של גיטרה ופסנתר בלבד.שקט,מרגיע ונוגע.

למעלה