שבת שלום לכולם

Aerochick

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

והמלצתי להיום: AEROSMITH האלבום get your wings

peni lane

New member
בכלל צריך להכיר בעובדה ש...

רדיו 88 הוא ה רדיו. פשוט מוסיקה נפלאה (רק בעסה פרסומות) שכל הזמן מתחדשת. לא זוכר את הפעם שבה שמעתי פעמיים אותו שיר. ירשו את גלגלצ האפסים שמכתיבים מוסיקה ג ר ו ע ה- פשוא איכס- רדיו הילדות שהפך לשיא המסחור והגועל!!! נקווה שלא יקרה אותו דבר ל 88.... זו ההמלצה לסופש- 88 כל זמן פנוי שיש GOOD SHABES

NIR Y

New member
../images/Emo47.gif88FM../images/Emo47.gif

לא יודע מה הייתי עושה בלעדיה, באמת מוזיקה מצוינת גם ג'אז וגם רוק מצוין מכל התקופות.

avki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

!!!!!!!!!!!!

avki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים במאה אחוז, חוצמזה שהרבה פעמים שמעתי שם אותו השיר, הם פשוט אבל לא טוחנים להיטים.

microbe15

New member
אגב 88FM

כל לילה משעה 1:00 מתחיל לילה של אלבומים בלי פרסומות ובלי דיבורים. מחומלץ מאד! אני כבר מצאתי שם את האלבום הלבן של הביטלס, את דארק סייד וגם אלבומים ישראלים כמו דרכים של שלמה ארצי

One Echoe

New member
יש לי המלצה! שבת שלום.

תראו את הסרט טרמינל. ראיתי אותו לפני כמה שעות. סרט מאוד נחמד. מבית הבימוי של סטיבן שפילברג. סרט די מיוחד שמספר על נוסע ש"נתקע בין הכסאות"של המערכת, וארצות הברית לא מכירה במדינה שלו בעקבות המלחמה. והוא נאלץ להישאר בשדה התעופה הבינלאומי עד שתגמר המלחמה. הוא גר שם כמה חודשים. והוא עובר שם חוויות מיוחדות. בקיצור, סרט נוגה וחמוד:)שווה צפייה. שבת שלום חברים! נ.ב-מה עם המפגש פורום?!

buffa

New member
אין יום שבת בלי

Ten Years After - Cricklewood Green The Rolling Stones - Sticky Fingers Tom Waits - Closing Time ולא לשכוח לשתות הרבה מיץ תפוזים סחוט ולעבור על MGM, צריך להיות סרט על הנדריקס.

המלצה - בהשראת crazydiamond

אז ההמלצה שלי השבוע היא... George Harrison - all things must pass אלבום כפול ומדהים של החיפושית הכי צעירה מבין הארבעה (ולצערנו הראשון שנפטר מסיבות בריאותיות) שהיה אחראי לכמה מהיצירות האלמותיות של החיפושיות (somthing, while my guitar gently sleeps ועוד). האלבום מדגים את יכולת ההלחנה של ג'ורג' המקסים וניתן לשמוע בו אלמנטים משנות ה-60 המאושרות וה-70 (האלבום יצא בשנת 70) כמובן כמו כן השפעות של אומנים רבים יוצרים אלבום אקלקטי ומעניין. מומלץ בחום - יצירת מופת.

afon

New member
אם אני זוכר נכון, הוא לא הראשון שמת

ג'ון לנון נרצח לפניו, האריסון נפטר לפני מספר שנים, ועכשיו רק רינגו ומקארטני נותרו.

ב-1980

ו-black eyed angel התייחס לראשון שמת "מסיבות בריאותיות" - לנון לא מת מסיבות בריאותיות, האריסון כן. וזו היתה פינת הפדנטיות היומית.

deePink

New member
הוא נרצח ב8 לדצמבר

היום הולדת שלי
(ושל של גים מוריסון)

לכן אמרתי סיבות בריאותיות - דה

לכן גם אמרתי נפטר - ולא נרצח. הבנת הנקרא - אלמנטרי.

למעלה