שבת שלום לכולם

כיסוי של גילמור

לשיר A Day In A Life של החיפושיות! מישהו יודע באיזה דיסק זה נמצא? שמעתי אותו גם ב88ג€ FM... והוקסמתי... מומלץ גם.

adonhashlulit

New member
רדיו מת

רדיו אינטרנטי מומלץ מאוד של הגרייטפול דד, כולל הקלטות של מעריצים מההופעות (והקלטות רשמיות יותר).

Post War Dream

New member
מה נשמע אנשים??

חזרתי אתמול מההכנה לקורס מדריכים של מד"א...היה תותח!!

melancholy man

New member
תוכנית הפינק פלויד האולטימטיבית

ציף אמרה לי שהיא השאירה כאן כבר את הלינק הזה פעם, אבל בכל זאת, זו ההמלצה שלי השבוע ובכלל: תוכנית הרדיו של בוב האריס מה BBC על הפינק פלויד, מדובר בסידרה בת 4 פרקים המספרת את סיפורה המלאה של הלהקה, בליווי ראיונות וקטעי ארכיון של ה BBC, מאוד מומלץ ועוזר לסדר את הראש בקשר לסיפור הלהקה

אכן מומלץ מאוד

הקישור לתוכנית הועלה לקישורי הפורום (בקטגוריה הראשית). אגב, שימו לב: כאשר התוכנית הועלתה לראשונה, בחודש ינואר, היה בלגן בקבצי האודיו (כרגיל אצל ה-BBC), ונראה שחלק מהתכנית המקורית קוצץ. אני לא יודעת אם הם סידרו את זה מאז, אבל אם לא, זה מה שצריך להיות: א. The Syd Barrett Era - על תקופת בארט. ב. Journey To The Dark Side - בקובץ הזה, העוסק בסוף שנות השישים ותחילת שנות השבעים, יש רק 15 דקות, ונראה שחלקים הוצאו ממנו. שני הקבצים הנוספים צ”ל בסדר הפוך מזה המופיע באתר: ג. The Wall and Beyond - זה בעצם הקובץ שדן ב-DSOTM ו-WYWH. ד. Dark side to WYWH - זה בעצם הקובץ שדן בתקופה המאוחרת של הפלויד.

אגב ארכיוני ה-BBC....

הענק מתעורר... אימפריה או לא אימפריה? http://e.walla.co.il/?w=/202/751184 "אפילו מנהל הרשת, מארק תומפסון, נדרש לתוצאות הניסוי. בנאום לפני נציגי תעשיית התקליטים הבריטית, הוא אמר: "החששות מתייחסות בסופו של דבר לשתי שאלות: האם זה תחילתו של שירות חדש וקבוע שלנו, שיציע לציבור קבצי מוסיקה בחינם ללא הודעה מוקדמת, דבר שיעוות את שוק המוסיקה המסחרית? והאם יש גבול למה שה-BBC יכול להציע, כלומר הייתכן שנתעורר יום אחד ונגלה שחצי מארכיון המוסיקה של ה-BBC מוצע להורדה באינטרנט? התשובות לשאלות הללו הן לא ולא". מי שמאמין לו, שיקום.

למעלה