שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

המלצת השבוע שלי היא אלבום הקלטות ה-BBC של להקת ה"מי". אלו הקלטות "חיות", אבל בתנאי אולפן, של ה"מי" בשנותיהם הראשונות (והמוצלחות, לטעמי). תמצאו כאן גרסאות מעולות ל-My Generation, I'm A Boy, I'm Free, Disguises ועוד שירים נהדרים רבים. הביצוע ל-Anyway, anyhow, anywhere הוא אולי הטוב ששמעתי לשיר הגדול הזה. עוד רכישות, שטרם הספקתי לשמוע, ואדווח עליהן אח"כ: רוקפור - האיש שראה הכל (בהמלצת ברוטוס) ניק דרייק - made to love magic (אוסף רמיקסים משנה שעברה) אוספים של lightnin' hopkins ו-arthur crudup. עוד לאחרונה: האנתולוגיה של רוקי אריקסון (טרם שמעתי עד הסוף) ה-Electric Prunes Mott the Hoople רטרוספקטיבה של האנימלז ואנתוני והג'ונסונס עליהם המלצתי בשבוע שעבר. סקירה על כולם + הספרות המקצועית שהבטחתי (כן, אני זוכרת) - במהלך סופ"ש. מה ההמלצות שלכם לסוף השבוע והשבוע הבא?

itaikuskus

New member
מצטרף

הביביסי סשנז של המי הם משהו משובח בהחלט. אם יהיה לי כוח אני מאוחר יותר אמליץ על משהו בעצמי.

holo

New member
Muse- absolution

ממליץ מאוד על האלבום הזה, ובכלל על הלהקה המצויינת הזאת. Muse היא להקה של בערך רוק כבד (רק קצת פחות כבד), ואני ממליץ עליה מאוד, אחת מהלהקות הטובות בימינו, הקול המדהים של הסולן שלהם סוחף אותך מיד. הרבה מהשירים שלהם מתחילים בשקט ומתחילים לסחוף אותך ואז מתפרצים בבום לפנים, שלא תחשבו שזה כמו כל הלהקות רעש האחרות, Muse לדעתי עושים את זה בטעם ויודעים בדיוק מתי לעשות את זה. חוץ מזה, באלבום יש כמה שירי שכדאי מאוד לשמוע: time is running out sing for absolution וכמובן Endlessly המדהים.

ההמלצה שלי השבוע

והשבוע: David Sylvian - Secrets of the Behive דייויד סילביאן(47) - יוצא להקת Japan (ומקימה) שחרר את האלבום המקסים הזה בשנת 1987. סילביאן, אומן יוצר מדהים (לא רק במוסיקה) כותב מילים ולחנים בחסד שיתף פעולה עם אומנים רבים (בינהם רוברט פריפ וביל נלסון) והוציא עד כה 6 אלבומים (האחרון ב-2003) של מוסיקה הנעה בין רוק רך (בלדות) למוסיקת עולם ופסיכדליה. האלבום הנ"ל הינו אלבום בלדות חורפי (השיר הראשון נקרא September) היוצר אווירה אפורה ומלנכולית המכניסה אותך לעולם הפנטזיה של סילביאן וגורמת לך לרצות להתכרבל במיטה עם כוס שוקו חם. באלבום מספר יצירות מופת: Orpheus the devil's own when poets dreamed of angles ושיר הסיום Forbidden colours שיר שנכתב בשיתוף עם המלחין היפני Ryuichi Sakamoto והופיע בפס הקול של הסרט הידוע בכיכובו של דייויד בואי "חג שמח מר לורנס" שהינו שיר מדהים (וגם סרט מדהים). אלבום מומלץ בחום!! ניתן לבדוק גם אלבומים נוספים של האומן - Brilliant Trees Gone to Earth - אמביאנט The First Day Dead bees on a cake Blemish האזנה נעימה!

Coon Jew

New member
מצטרף

ואם כבר המי, אז גם אלבום ההופעה בלידס, אלבום מצויין אחד הטובים וגם רוקפור בהופעה חיה, עם קאבר לפינק פלויד (אסטרונומי דומיין)

שימו ../images/Emo23.gif לעמוד השני

בו יש עוד שרשורים פעילים, כולל שרשור חדשים - אנא קבלו אותם יפה.

שמיקי

New member
שבת שלום:)

ואין לי המלצה אבל אני צריכה אחת קנו לי את the final cut בחיים לא שמעתי אותו, אפילו לא שיר אחד..(אני חושבת) וכמה אנשים אמרו לי שהוא לא משו אזז.. השאלה היא.. אם להחליף אותו באומגמה או סקסספיל אוף סיקריט שאלה דיסקים שאני רוצה המון זמן.. או להשאיר אותו, לשמוע.. ולאהוב?! קיצור.. מה אתם חושבים עליו..? דעתכם האישית והכנה:) האא ועוד משו לא קשור לדיסק חזרתי מיומיים בת"א.. ובמקרה נכנסתי לדירה של אח של חברה שלי שבמקרה הוא מוכר סרטים, דיסקים, תקליטים. ופאק יש לו מבחר ענקי של פינק פלויד, הדלתות, לד זפלין זה היה מחזה מרהיב וזהו רק רציתי לשתף.. שבת שלום:)

Elinor BC

New member
אממ מעניין! כנסי../images/Emo26.gif

אממ שמעי, נכון שהפיינל קאט הוא לא ה-דיסק שאני אוהבת של פ"פ. אבל הוא בהחלט בסדר. אממ האמת שאני ממליצה שתשמעי אותו (קחי אותו מספריה או ממישהו שאת מכירה) , ואם תאהבי תשאירי ת'דיסק... ואם לא בא לך על זה, אז פשוט קחי SOS דיסק מדהים
הפך להיות מהאהובים עלי... ובקשר לאח של חברה שלך, אני יכולה לקנות אצלו? פני אלי בבקשה במסר אישי.. תודה. ושבת שלום

One Echoe

New member
שבת שלום, חברים.

המלצתי לסוף שבוע זה היא, להתחיל להקשיב ללהקה-ACDC, אני התחלתי לשמוע אותם לפני כמה ימים ונדהמתי. אחת הלהקות האהובות עלי! איזה קול יש לסולן..כמה אנרגיות.. כמעט כמו לד זפלין
זהו..חוץ מזה, שבוע הבא יש מפגש!!!

afon

New member
אמממ.... נעע

לא מסכים איתך, לטעמי להקה משעממת למדי. אחלה קול, אחלה גיטרות, להקה חביבה אבל לא יותר, אין בהם עניין או תוכן. סתם מין להקה שמנגנת רוק פשוט... ממש לא כמו לד זפלין.

One Echoe

New member
למה, איזה תוכן יש ללד זפלין?

מבחינת הליריקה? לא ראיתי איזו ליריקה מבריקה של לד זפלין... אני חושב שזו להקה מאוד דומה ללד זפלין.. לד זפלין פשוט הרבה יותר מגוונים במלודיות ובכלל.

afon

New member
צודק בעניין הליריקה

לא משהו ליריקה (וזה חבל) אבל יש להם פה ושם כמה יציאות טובות... יותר טובות מאשר acdc (בתחום הליריקה) בכל קטגוריה אחרת לד זפלין לוקחת בסיבוב את acdc

Adidason326655

New member
אני דווקא חושב ש...

הליריקה אמנם לא עמוקה או משהו - BUT WHO GIVES A SHIT? יש להם מוסיקה מצויינת. חוץ מזה, LED-ZEPPELIN הם לדעתי כותבים (מבחינת ליריקה) מצויינים. ואני לא מדבר רק על סטירווי בעל המשמעויות הנסתרות, כל שיר שלהם הוא בעל משמעות מעניינת. חוץ מכמה שהורסים את הטענה שלי.

afon

New member
לא הם לא משהו

כמו שאיתי כתב הליריקה שלהם עוסקת בנושא אחד פחות או יותר, ואפילו הוא לא מועבר רוב הפעמים בצורה יותר מדי עמוקה. כמובן שהם מצוינים מבחינה מוזיקלית, אבל מבחינת ליריקס הם לא משהו בכלל.

One Echoe

New member
אני חושב שזה חלק מהעניין,

הליריקה שלהם, לצעוק כל הזמן לבחורות בייבי בייבי!...לא צריך יותר מזה, זה רוקנרול משובח :)

למעלה