שבת שלום לכולם

יש "בייבי" ויש "בייבי"

ברוב המקרים זה די טפשי, אם לומר את האמת (כולל זפלין). לפעמים נוגע ללב, לפעמים רומנטי, לפעמים סקסי, הרבה פעמים פלסטי ומזוייף. תלוי במבצע(ים).

afon

New member
מסכים עם ציף

נגיד הרבה פעמים המילים שלהם לא יותר עמוקות משל בריטני, אבל בכל זאת יש משהו שונה (חוץ מהמוזיקה)

One Echoe

New member
של מי?

של זפלין? זה לא מה שציף אמרה. היא אמרה בדיוק את ההיפך. בכל אופן, ציף, את צודקת. ואני לא חושב כמוך..כשרוברט פלאנט צועק בייבי זה לא נשמע לי קיצ'י...

itaikuskus

New member
איזה תוכן

המליון דרכים של רוברט פלאנט לבקש מבחורה לשכב איתו או לרטון למה היא לא שוכבת איתו מספיק עדיפות בעייני פי מאה על כל התנסות מילולית של חברי קינג קרימסון לדוגמה שאת המלים שלהם אתם כ-ל-כ-ך מעריכים.

afon

New member
גם אני מעדיף את לד זפלין על קרימסון

אבל זה עדיין לא קשור לנושא הדיון (הליריקה של לד זפלין וacdc)

One Echoe

New member
אז לדעתך

התוכן של לד זפלין יותר טובה מזו של ACDC עד כדי כך שזה הופך את הלהקה להרבה יותר טובה? לדעתי שתי הלהקות לא התעסקו יותר מדי בליריקה. ושתי הלהקות יודעות ליצור ולנגן אנרגיות ברמות שאיאפשר לתאר בכלל. פשוט לד זפלין יותר מגוונים מבחינה מוזיקלית ורעיונית..ובכלל..כמו שאמרתי.. אבל יש שירים של ACDC שפשוט עולים על לד זפלין..

afon

New member
לא בדיוק

מה שאני אומר זה שלד זפלין עולים על acdc כמעט בכל קטגוריה קיימת, הנקודה היחידה שבה acdc מתקרבים ללד זפלין זה בליריקה (וזה לא בגלל שacdc טובים אלא בגלל שלד זפלין לא טובים) אם כבר רוקנרול אז אני ארצה לשמוע את הטובים, לכן לדעתי אין ממש טעם לacdc יש להקות טובות בהרבה מהם שמנגנות באותו ז'אנר מוזיקה.

One Echoe

New member
וואלה,

אני לא מסכים איתך בכלל. שמעתי המון להקות של רוק כבד משנות ה70-80. ועדיין לא שמעתי להקה שמגיעה לרמה של ACDC, חוץ מלד זפלין ובלאק סאבת'. אז אתה יכול להגיד שזו להקה לא לטעמך, אבל להגיד שזו להקה זוטרית... זה פשוט לא נכון. עובדה שהם אוסטרליים והם כ"כ מפורסמים.

afon

New member
מתי כתבתי שהם להקה זוטרית?

הם מהלהקות שהקימו את המטאל והרוק הכבד. יש להם חשיבות רבה... מה שכתבתי זה שלי הם לא עושים שום דבר, לא מפעילים אצלי שום רגש, סתם מוזיקה חביבה עם ריפים נחמדים.

One Echoe

New member
ברגע שאמרת,

"לכן אין ממש טעם לACDC" אתה מוריד את כל הערך של הלהקה. לזה התכוונתי.

afon

New member
אני דיברתי והדגשתי כל הזמן

שזו דעתי והרגשתי לגבי הלהקה, מבחינת השפעה יש חשיבות גדולה מאוד לacdc.

afon

New member
אבל כבר דיברנו על זה

שאני לא חושב שהם טובים ואתה כן, אז מה הטעם עוד פעם?

One Echoe

New member
לא התכוונתי לפתוח את זה לדיון...

התכוונתי להגיד, שמבחינתי, בניגוד אליך, הם להקה עצומה בלי קשר גם להשפעות שלהם.

למעלה