המליון דרכים של רוברט פלאנט לבקש מבחורה לשכב איתו או לרטון למה היא לא שוכבת איתו מספיק עדיפות בעייני פי מאה על כל התנסות מילולית של חברי קינג קרימסון לדוגמה שאת המלים שלהם אתם כ-ל-כ-ך מעריכים.
התוכן של לד זפלין יותר טובה מזו של ACDC עד כדי כך שזה הופך את הלהקה להרבה יותר טובה? לדעתי שתי הלהקות לא התעסקו יותר מדי בליריקה. ושתי הלהקות יודעות ליצור ולנגן אנרגיות ברמות שאיאפשר לתאר בכלל. פשוט לד זפלין יותר מגוונים מבחינה מוזיקלית ורעיונית..ובכלל..כמו שאמרתי.. אבל יש שירים של ACDC שפשוט עולים על לד זפלין..
מה שאני אומר זה שלד זפלין עולים על acdc כמעט בכל קטגוריה קיימת, הנקודה היחידה שבה acdc מתקרבים ללד זפלין זה בליריקה (וזה לא בגלל שacdc טובים אלא בגלל שלד זפלין לא טובים) אם כבר רוקנרול אז אני ארצה לשמוע את הטובים, לכן לדעתי אין ממש טעם לacdc יש להקות טובות בהרבה מהם שמנגנות באותו ז'אנר מוזיקה.
אני לא מסכים איתך בכלל. שמעתי המון להקות של רוק כבד משנות ה70-80. ועדיין לא שמעתי להקה שמגיעה לרמה של ACDC, חוץ מלד זפלין ובלאק סאבת'. אז אתה יכול להגיד שזו להקה לא לטעמך, אבל להגיד שזו להקה זוטרית... זה פשוט לא נכון. עובדה שהם אוסטרליים והם כ"כ מפורסמים.
הם מהלהקות שהקימו את המטאל והרוק הכבד. יש להם חשיבות רבה... מה שכתבתי זה שלי הם לא עושים שום דבר, לא מפעילים אצלי שום רגש, סתם מוזיקה חביבה עם ריפים נחמדים.