שבת שלום לכולם

itaikuskus

New member
אז אתה לא הבנת מה שכתבתי

כתבתי שמבחינה מילולית, ההתעסקות האובססיבית של זפלין בלהשכיב בחורות והריבוי ב"בייבי בייבי" וכו', עדיפים בעיני על התחבטויות קיומיות של פריפ ושות'.

afon

New member
אתה לא חושב שזה קצת שיטחי?

אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה מעדיף נושאים כאלה על דברים שיותר ברומו של עולם? כמה הם כבר יכולים לחדש? בכמה צורות כבר אפשר להגיד את אותו דבר? עד כמה זה כבר מעניין?

מה זה "נושאים ברומו של עולם"?

האם יש נושאים שהם "יותר חשובים" בשירים, ואחרים שפחות?

afon

New member
כן

יש נושאים שמבחינתי יותר חשוב שיהיו, אבל זו שאלה אינדיבידואלית, כל אחד יעדיף ליריקה אחרת.

One Echoe

New member
אני אנסה לנחש למה הוא התכוון,

הוא התכוון שקינג קרימזון מתיימרים...וכשהם מדברים על נושאים עמוקים וזה בסוף יוצא חרבוש אחד גדול. אני לא מסכים עם זה, לרוב..אני אוהב גם שפלרנט צועק בייבי וגם נושאים עמוקים מאוד. בשבילי יש כמה סוגי רוקנרול..סוג לד זפלין וסוג פינק פלויד הם הכי קיצוניים.

itaikuskus

New member
שוב,נסה לקרוא בין השורות

אני מדבר על המקרה הספיציפי הזה. הרגש שרוברט נותן במילים והצורה שהוא מציג אותן, עדיפות בעיני על מניירות מלוקקות אחרות... "אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה מעדיף נושאים כאלה על דברים שיותר ברומו של עולם?" אני דיברתי רק על המקרה הספציפי של לד זפלין. אתה צריך לשמוע להקות שיש להן מה להגיד, אבל לפעמים כל מה שאתה רוצה להאזין לו זה "been working from seven to eleven every night etc." ככה זה. confusion will be my epitaph my ass!!!

אז תהיה יותר ספציפי...

אילו נושאים לדעתך הם יותר "חשובים" ו"ראויים" כשירים, ואלו לא?

afon

New member
אוקיי

הנושאים הם נושאים שאותי אישית יותר מעניינים תחושות ורגשות אישיים, ראיה על העולם, נסיון להעברת מסר (לא פוליטי). אבל מה שבסופו של דבר הכי חשוב זה הצורה שבה מועברת הליריקה והמסר. מצידי שהמילים ידברו על הפיכה נאצית בארה"ב ורציחת יהודים, זה לא באמת חשוב, מה שחשוב זה שהמילים יכתבו בצורה שתעביר רגשות, שתהיה עוצמה, שהמילים יגרמו לי לחשוב.

בסדר

אבל בעצם אתה אומר שאין נושא "חשוב" יותר מאחר. או שמא יש נושאים שלדעתך בכל זאת אינם ראויים? "אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה מעדיף נושאים כאלה על דברים שיותר ברומו של עולם?"

afon

New member
אני יותר אוהב

ליריקה שמדברת על תאוריות, העולם, האנושות, העברת מסרים, כמו שאמרתי דברים שהם יותר ברומו של עולם. וכן גם רגשות אישיים...

One Echoe

New member
מה?!

מה קורה לך? ליריקה דבר מאוד חשוב. וגם אם זה יהיה השיר הכי מרגש בעולם, אני לא אשמע שיר נאצי או שיר שאני לא מסכים עם הנושאים שלו בצורה דרסטית. וכמו שאיתי אמר, לד זפלין זו דוגמא מצוינת ללהקה עם ליריקה בינונית מאוד, אבל הפוליטיקה של השירה, ואיך שפלרנט שר, עושה את הכל. לפעמים רוצים לשמוע רק בייבי איי לאב יו, גיטרות ברקע, קצב קטלני ואת הצעקות של רוברט. ככה זה.

One Echoe

New member
כמובן, שמצד שני..

לפעמים בא לך להתעסק בנושאים הרבה יותר מורכבים, זה הכל תלוי במצב רוח לטעמי. בגלל זה אני אוהב כ"כ הרבה סגנונות מוזיקה.

afon

New member
נכון

אני לא מבין מה הייתה הבעיה? הדבר היחיד שאנחנו לא מסכימים עליו פה זה שאני יכול לשמוע שיר נאצי ואתה לא תשמע אותו.

jimmiy page

New member
כולם מוזמנים לבוא לבקר בדף שלי ושל

הלהקה שלי בבמה וולדימיר והצרצרים מוזיקת טרור והומור

למעלה