שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אנא שרשרו את המלצותיכם לשבוע הבא, להודעה הזו. את ההמלצות שלי אעלה אח"כ.

afon

New member
המלצה שלי לסופ"ש

לעשות מפגשי פורום! אחלה דבר! וביותר רצינות לקנות פטיפון, למצוא את התקליטים של ההורים, ולהתחיל לשמוע מוזיקה בתקליטים. יותר כיף, יותר מיוחד, נשמע יותר אמיתי, ויותר זול. לא mp3 ולא דיסקים יכולים להתמודד עם האיכות וה*אמיתיות* של התקליטים. אני כבר מכיר כמה אנשי פורום שיתמכו בי
אז שיהיה סוף שבוע רגוע, נעים ומהנה לכולם!

avki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וזה בדיוק מה שאני עומד לעשות עכשיו - דארק סייד אוף דה מון בתקליט מקורי במערכת קולנוע הביתית... ושיחנק העולם.

avki

New member
אה! המלצותיי!

ספרים: סדרת הארי פוטר. סדרת רומח הדרקון (לאוהבי פנטזיה בעיקר). אלבום: מיכה שטרית - מסמרים ונוצות. זה מה שנקרא יוצר ישראלי טוב. במיוחד אפשר לזכור את 'טבריה', 'אב"מ (איש בודד מאד)' ושיר לכת\מאסף. סרט: Monthy Python - Life By Brian. הכי מצחיק שלהם לטעמי, אם כי לא הכי מחוכם. טוב ליהודים (ומי שראה את הסרט מבין)! שבת שלום!

edlessme

New member
אחי... תקליטים מבאסים תשועלים...

אני בנאדם ששומר על סחורות בצורה מטורפת... אבל הזיגי סטארדסט שלי שרד בערך שנה וזהו... ומאז הוא מקפצץ כמו ארנבון על קראק... אז זה מגניב אם אתה מוצא אחד זול... אבל תכלס... הם נוטים להידפק יותר מידיי.. לעומת דיסקים שנשמרים יופי כל עוד אתה לא מאכיל אותם לכלב שלך...

afon

New member
בשביל שהם לא ידפקו

אתה צריך מחט טובה, ראש איכותי, ומשקל שמכוון בדיוק בגרם הנכון.

Adidason326655

New member
המלצות

ספר : איך להכין חמין ב-20 דקות? / יוסי מוקמל אלבום : זוהר ארגוב - ההופעה בפומפיי סרט : ועכשיו ברצינות : חומות של תקווה.

avki

New member
חומות של תקווה

אחד הסרטיםפ הטובים והמרגשים אי פעם. כל פעם מרגש אותי מחדש!! פשוט ענק!

וינסנטי

New member
ובכן...

לעייפים בינינו- לפני שאתם הולכים לישון, תשכבו במיטה, שימו את "דארק סייד" בווליום סביר, תעצמו עיניים. ההנאה מובטחת :) ומומלץ מאוד לנסות למצוא איפשהו את הסרט "מכדררים סיפור אהבה". קיצ'י ומגניב.

edlessme

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זוהר אורקבי לפנים!!!

חוגג שם למעלה עם ג'ימי הנדריקס וג'ים בלושי במסיבת אסיד הגדולה שבשמיים...

itaikuskus

New member
ג'ון בלושי

ג'ים בלושי עוד איתנו. ולהגיד "לפנים" זה מכוער.

נימרודל

New member
כי הוא יפהפה!

ומרגש, ומיוחד... כמו כל היצירות שלהם בעצם... אבל הוא דיסק אגדתי, ולא סתם. השיר האהוב עלי הוא the lady of the dancing water כי הוא פשוט כל-כך מיסטי וקסום- רק השם מרגש אותי.

Coon Jew

New member
אל תצחקו

גבי שושן- האוסף!! דיסק מעולה, לא ייאמן שעשו פה פעם מוזיקה כזאת

נימרודל

New member
../images/Emo99.gif דיסק מדהים!

אבל אין צורך להמליץ עליו. כולם מכירים אותו. כולם אוהבים אותו. את ליזרד לא...

למעלה