שבת שלום לכולם

One Echoe

New member
אני כ"כ אוהב את השיר הזה.

וואו, שיר נוסטלגי מאוד מבחינתי

המלצותיי

בהמשך להמלצת אחד המתמודדים בליגת הפורום על האלבום Ogden's Nut Gone Flake של ה-Small Faces, אני רוצה להמליץ על הלהקה המצויינת הזו, באופן כללי. ה"פנים הקטנות" - שמם הוא שילוב של "פנים", הכינוי לבנים "קוליים" בשפת המודס, יחד עם העובדה שכולם היו נמוכים - היו אולי להקה מליגה ב', יחסית לענקים של אותה תקופה, אך בדיעבד, הם היו אחת הלהקות החשובות והטובות שיצאו מאנגליה באותם ימים. כרגע אני מאזינה לאוסף מקיף שלהם שיצא לפני כמה שנים - ומתגעגעת לאוסף שקניתי, בויניל, מתישהו באמצע שנות השבעים. זה היה אוסף "להיטים" מתוצרת הולנד. בנרות חיפשתי מישהו דובר הולנדית, שיתרגם לי את מה שכתוב על העטיפה, שכן לא ידעתי כמעט כלום עליהם, מלבד זה שהם בריטיים ופעלו בשנות השישים. ואיזה שירים נהדרים: Whatcha Gonna Do About It, Sha La La La Lee, All or Nothing הענקי, Mad John ו-Lazy Sundy Afternoon מתוך Ogden's - שניהם שירים שהילכו עלי קסם באותן שנים, לפני שגדלתי והבנתי את הרקע ממנו צמחו. רובכם מכירים את Itchycoo Park שלהם, שירם המפורסם ביותר, אבל הם הקליטו עשרות שירים מצויינים, וכדאי מאוד להאזין להם.

שלום חן

New member
ההמלצות שלי לשבת:

לכל מי שאוהב הסטוריה, בערוץ ההיסטוריה, 60 שנה לנפילת פצצות האטום בהירושימה ונגסקי, סרטי תעודה מרתקים ביותר. למי שיש מנוי לסרטים לצעירים שבינכם: קלאסיקה - טרנטינו במיטבו עם "כלבי אשמורת" שיצא סוף סוף ב- די.וי.די וללא תרגום (מהמקום שאני משכיר בכל אופן). אמריקן ביוטי - עם קווין ספייסי הגדול ואנט בנינג החתיכה סרט פשוט יוצא מן הכלל שחובה פשוט חובה לראות אותו. ושני סרטי ויאטנם יוצאים מן הכלל - "פלאטון" עטור האוסקרים ו"מאטל גא'קט" המרתק שאסור לפספס וחובה לראות. זהו לבנתיים שבת שלום.

בינג

New member
שבת שלום

יש למישהו המלצות לגבי DVD טוב של פינק פלויד או שאין בDVDים שלהם משהו חדש? אני מדבר על הCritical Review או הDVD על Dark Side... חוץ משני אלה ראיתי אחד על AHM... מישהו מהDVDים האלה שווה משהו? בכל מקרה, להמלצותיי: סרט: Usual Suspects ...קווין ספייסי גאון... ואם משהו עצוב אז Requiem for a dream שלהפתעתנו השם שלו בעיברית: "רקוויאם לחלום"..צריך לירות בהם אלבום: טוב, בגלל שזה פורום פינד פלויד וכנראה אתם מכירים הרבה...הנה משהו שונה Steve Vai - alien love secrets ספר: "מן המטבח באהבה"....רק תקראו את המתכון לעוגת שזיפים ותתעודדו..

לא הבנתי בדיוק למה כוונתך

ה-DVD על עשיית ה-Dark Side of the Moon הוא מתכנית דוקומנטרית שהיתה בטלוויזיה, ונחשב לטוב. ה-Criticl Review - אם אני מבינה נכונה למה אתה מתכוון - הוא הוצאה פרטית של חברה המעוניינת לקדם בעצם את האמנים שלה, ולפי דיווחי הצופים, אין בזה שום דבר מעניין, מלבד הראיון עם רון גיסין.

skinner

New member
המלצתי

הדיסק X FACTOR של IRON MADIEN. דיסק טוב להעביר את הזמן. או סתם לשכב בגינה עם גיטרה ולהעביר כמה שעות

avki

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאם כבר מיידן אז Killers או Iron Maiden.

skinner

New member
לא יודע

בזמן האחרון אני שומע הרבה את X FATOR בגלל זה המלצתי גם VIRTUAL XI

One Echoe

New member
המלצתי לסוף שבוע זה...

אז קודם כל, תצאו והרבה! אל תתנוונו ליד המחשב..
שיהיה לכולם שבת שלום, ולהמלצתי: אלבום ההופעה של לד זפלין, How The West Was Won. מדהים איך הלהקה הזאת נשמעת בלייב. עם בס תופים וגיטרה.(ולפעמים קלידים) חובה.

l i a d d

New member
המלצתי..

קודם כל בוקר טוב!!!! ספר: "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה" מארק האדון סרט: "הרומן שלי עם אנני" עם וודי אלן דיסק: כל אחד מאוסף הדיסקים המדהים של יאני קטעים אינסטרומנטליים מדהימים ומעוררי מחשבות,מומלץ בחום!!!!!!! הופעה: אהוד בנאי האדיר "הזמן הנוסע" הופעה כמו שהופעה צריכה להיות וסתם ככה ללכת לטבול בכנרת ולא לעשות כלום!!!! זהו ביי בנתיים ויום כתום!!!!

hodaya17

New member
../images/Emo45.gif

ספר מ-ע-ו-ל-ה-! לא להאמין כמה שזה נכון...קראתי אותו לפני שהתחלתי להתנדב בקייטנה של אוטיסטים והוא ממש עוזר להבי תראש שלהם...מומלץ ממש בחום

לים... שלום... לים

:).... תעזוב את האוחם אירועים שלך... וצא לים.... קצת מאוחר עכשיו אבל... עדיין, אין כמו הים... המנגל, האבטיח, הכוסיות, הבירה, המטקות (מה לעשות ישראלים).... אין על הים!

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

ומי שטבעוני (טופו על המנגל? אני אוותר), מחזיק אבטיח במקרר, לא מבין מה הכוונה במילה כוסיות, לא אוהב מטקות, ואנטי-אלכוהול (כן, גם בירות)? וחוץ מזה, לצאת מהמזגן?
מה פתאום!

צהוב! :)

אין על בירה שאתה מוציא אותה מהציידנית שמלאה קרח בבריזה ים תיכונית! שמישהו יסביר לו מה זה "כוסית"... הלשון שלי עובדת שעות נוספות... צא להשתזף קצת יא אשכנזי!

למעלה