שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
נכון, לכן אמרתי

שזה יוחס להם, וככל שעובר הזמן יש פחות אנשים שיודעים את האמת. בכל אופן, לגבי ה orb אני בטוח במיליון אחוז.

One Echoe

New member
שבת שלום חברים...

אני קצת לא פה בזמן האחרון. אני רוצה להמליץ לכם על BACK IN BLACK של ACDC..לא שמעתי את כולו עדיין, אבל זה אלבום התפנית של הלהקה, כאשר בון סקטו מת והחליף אותו בריאן ג'ונסון שלדעתי יותר כריזמטי מבון סקוט. בכל אופן, אחלה אלבום. שיר זכור: SHAKE A LEG

../images/Emo91.gif

The Modern Lovers - The Modern Lovers [ג'אנר: רוק'נ'רול ; Pאנק. שנה: 1976] דיסק מצויין! שמכיל 12 רצועות נהדרות של מוסיקה נהדרת קליטה וסוחפת. ש"ש.

itaikuskus

New member
תל אביב עיר שימושית

עברתי בסנטר באחד הימים כדי לגלות שבחנות דיסקים שם חצי מהחנות ב39 שקל. אז קניתי בין השאר את alice in chains-dirt אלבום ששמעתי אולי מליון פעם, אבל עדיין לא נמאס והגיע הזמן שיהיה בבית. העוצמה באלבום, הכשרון לחן הבלתי נתפס של הצמד סטיילי-קנטרל, הקול הנהדר של סטיילי, הנושאים הכאובים המדוברים- ההתעסקות עם הרואין ושלל סמים אחרים, מסע בנבכי נפשו של ג'אנקי, מצד אחד הוא מוותר על חייו בשביל כיף רגעי ומלאכותי ומצד שני כשהוא שם, הוא מרגיש מלך העולם. האלבום עשוי בצורה נהדרת, הגיטרות נשמעות נהדר, והכל ביחד כמין מכונה אחת שלמה, עושה את העבודה. אחד הדיסקים החזקים.מומלץ.

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gif באמת אחלה דיסק.

ואתה כנראה מדבר על דיסק סנטר...?

itaikuskus

New member
כן

יש שם דיסקים מעולים במחיר הזה. ממש משתלם קניתי בין השאר את harvest של ניל יאנג עקב המלצות של אנשים כאן, אני אשמע בהזדמנות...שמעתי שיר או שניים ואז משהו הסיח את דעמתי..בכל מקרה זה נשמע לי יותר אקוסטי מדברים שאני אוהב של ניל כמו everybody knows this is nowhere

Elinor BC

New member
אמממ, כן אני יודעת. המקום הקבוע שלי

ולגבי HARVEST , אני חושבת שהוא הדיסק הכי טוב של ניל יאנג. לפחות מאלה ששמעתי .. הוא פשוט זה שהכי אהבתי והכי טוב..

סרט על בריאן אפשטיין ב-BBC Prime

בשעה 22:30. אם זה כמו הסרטים הדוקומנטריים האחרים שלהם על אושיות רוק, זה יהיה מצויין.

למעלה