שבת שלום לכולם

wish i was here

New member
ההמלצה שלי

הלקה הישראלית משינה על כל אלבומיה...אתמול הייתי בשורה השלישית בהופעה שלהם בבריכת הסולטן בירושלים והיה מדהים....הם מאד אנרגטיים והם עושים מוזיקה מצויינת....יש להם המון להיטים וכולם שווים האזנה..... ובנימת ה"נה נה בננה אני הייתה בהופעה של משינה!" אני מסיים את המלצותיי לשבוע זה :)

oribarak

New member
גבר...אני היתי לוחץ לך יד, אבל לא פ

לא פה, הם קצת..אממ...לא אוהבים את משינה? לעומת זאת, אני מאוד אוהב...למרות שבהתחלה חלה הידרדרות קלה ביחס שלי כלפיהם אחרי ששמעתי דברים אחרים יותר יפים, אבל האהבה הנושנה תמיד תישאר.. שמעתי על ההופעה אתמול, אחלה הופעה לפי מה שאומרים ואם כבר אתה ממליץ על דיסק..אז תמליץ על ההכי טוב מביניהם, ואני בטוח שכוללללכם, שונאי משינה יקרים, תתחברו אליו מפלצות התהילה...ההאגדה... ועוד דיסק שנשמע כמו אוסף של להיטים, העמותה לחקר התמותה ועוד דיסק בלוזי ומרגיע, שיא הרגש...גרמת לי לשמוע את האלבומים

למה שונאים משינה?

להקה גדולה! לדעתי להקת הרוק הכי טובה שהייתה אי פעם בארץ. איך אפשר לא לאהוב?

כוורת יותר טובים

בנוגע להופעה הם עשו רק את רומנטיקה או גם שירים ישנים ועשו זיקוקים באין מקום אחר? (כמו תמיד)

wommer

New member
אממ

1. נכון, כוורת בהרבה יותר טובים! 2. משינה סתם מעתיקנים...רוכבי הצלחה של להקות בריטיות מצליחות אחרות...

avki

New member
למשינה הרבה שירים מועתקים

וגם הם לא רעים בכלל. למשינה יש גם הרבה שירים מקוריים מעולים שמראים על כשרון רב. בכלל, הם להקה מעולה. פופית, לא מקורית, אבל מעולה.

One Echoe

New member
הכי טובה שהייתה בארץ?

....אני חולק עליך להקה שהעתיקה המון חומר, יש לה שירים די משעממים. היא כמו אואזיס, יש לה כמה שירים טובים וחוץ מזה כלום. גם הקול של יובל בנאי לא משהו, הגיטרות לא בשמיים...והבסיסט שלהם גם לא משו.

holo

New member
זה בגלל האייקון הזה../images/Emo69.gif

כל הודעה נראית צינית איתו..

holo

New member
מה ההבדל בדיוק?

לפי מה שאני יודע סרקזם זה מלה בלועזית וציניות זה בעברית, בערך אותה משמעות.

avki

New member
'No dark sarcasem in the classroom'

זה נראה לך בתרגום חופשי 'ציניות'?

The Albatross

New member
למה לא?

Sarcasm, לפי בבילון: עוקצנות. ציניות, לפי בבילון: עוקצנות, סרקאזם.

vegetable man

New member
כדי להסיר ספק

הרמתי טלפון קצר לאבן שושנה לדסקס על הנושא, והרי החדשות וסופן תחילה: סרקזם - עוקצנות,לגלגנות, הקנטה, אירוניה. ציניות - עוקצנות, סרקזם, גסות-רוח, זלזול, אי-אמון, חשדנות, חוסר נימוס. הממצאים לכאורה מעלים סתירה. מצד אחד ציניות זה סרקזם, מצד שני ציניות זה גם זלזול וחוסר נימוס. מסקנה: ציניות זה סרקזם אבל סרקזם זה לא ציניות.

למעלה