שבת שלום לכולם

לא בדיוק

סרקזם הוא העלבה של מישהו ע"י שימוש בלשון "גבוהה" או שנונה. ציניות זה משהו יותר רחב: זו האמונה שטבע האדם רע מנעוריו, ומציאת מניעים נסתרים (שליליים) מאחורי מעשיהם ודבריהם של בני אדם, גם אם הם "טובים", לכאורה. לדוגמא: "ווטרס הסכים להופיע ב-live8 רק בגלל שזה מסייע לו למכור את האופרה שלו" - זה ציניות. ציניות יכולה להיות מבוטאת בסרקזם. למשל: "ווטרס אמר שאין לומר "לעולם לא" על שום דבר. נראה שהוא שכח את דבריו שלו, אך לפני שנה: "לעולם לא אדבר עם דייויד גילמור!". טוב, זה היה הנסיון החלש שלי לסרקזם, אבל הבנתם את הרעיון.

da1boy

New member
המלצה שלי

האלבום DR.DRE- THE CHRONIC קלאסיקת היפ הופ, ה"דארק סייד" של המוזיקה השחורה.... מומלץ בחום.

avki

New member
../images/Emo45.gif משובח.

למרות שהוא ממש לא ה
של ההיפ הופ.

da1boy

New member
הוא כן....

עד האלבום הזה המנגינה של הראפ לא היתה מלודית כל כך, זה אלבום מהפכני, שבזכותו היום הראפ מצליח כמו שהוא... מה לדעתך ה"דארק סייד" של ההיפ הופ?

avki

New member
ה../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif של הראפ עוד לא הגיע...

avki

New member
לדעתי אם אלבום הוא יצירת מופת,

או אפילו ה'אלבום ששינה את פני הז'אנר' יש הבדל בין זה לבין 'האלבום שהוא ה
של הז'אנר'. לדעתי הדארק סייד הוא האלבום האולטמטיבי. חדשני, כולל, מקיף, עמוק, קליט, רציני. מין יצירה עם כל המוטיבים לסופר קלאסיקה. האלבום הזה, חוץ מ'מלודיות' אין בו הרבה מין הדברים האלה.

שלום חן

New member
ושוב אני אתכם פה עם סרט משובך...

אגב, יש עוד פריק כמוני לסרטים בשבתות? למי שאהב את סנאטץ' snatch לא לפספס את לוק סטוק ושני קנים מעשנים.

עילי6

New member
שלום

היי אני חדש מה קורה? אני גם אוהב פינק פלויד אבל גם מאוד אוהב קינג קרימזון ג'נסיס יס (פרוגרסיב) וגם ג'ימי הנדריקס בוב דילן ביטלס (קלאסי) אני שונא pאנק וראפ אם כך ההמלצה שלי בשבילכם תיהיה: fragile של yes אלבום ענק!

למעלה