שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
המלצה

גם הפעם, כמה מפתיע, המלצה קצת חריגה: Ennio Morricone, האיש והאגדה. זה אמנם נשמע חריג, אבל המוסיקה שלו פשוט עושה את זה בגדול! מוריקון הוא מלחין איטלקי שכתב בין היתר 7457982398 פסי-קול לסרטים (אולי זה התעדכן בינתיים) שונים במהלך חייו הלא קצרים (הבנאדם בן 76 כבר) משנת 1960 כמדומני עד עצם היום הזה. בין הקלאסיקות היותר מפורסמות שלו: "הטוב הרע והמכוער", "המשימה", "סינמה פארדיסו" ו...KILL BILL! לא מעט הרכבים עכשויים דוגמים צלילים מהיצירות שלו...רק שאף אחד לא יודע מאיפה הצלילים האלה. לפני שנה וחצי יצא Movie Masterpieces שמכיל את היצירות הקלאסיות שלו מכל הסרטים המצויינים בהם לקח חלק. מומלץ (ביותר!)...

חרטושה

New member
באמת שלא התכוונתי

אבל אם אתה מדבר על האיש שהלחין סרטי ספגטי, אז גם לי מותר להסחף: נינו רוטה. האיש שהלחין את כל הסרטים של פליני ועשה עבודה מדהימה. אוסף של כל הלחנים שלו לסרטים של פליני יצא עוד בשנות ה- 70' ונקרא בפשטות NINO ROTA-FEDERICO FELLINI ORIGINAL MUSIC FOR THE MOVIES OF FEDERICO FELLINI. האוסף יוצא מידי פעם בהוצאות מחודשות ואם לא תחת הכותרת הזו- תחת כותרות אחרות.

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif ...

למרות שזו אכן המלצה מומלצת, ובלי ספק אתם מגלים פה טעם משובח, לא על זה רציתי להמליץ. דווקא חשבתי על משהו אחר, לפני שהסיטו את מחשבתי עם אוכל. בלי ספק יצחקו עליי אבל זה בסדר. כל שישי - שבת יש לופ, שידורים מחזוריים ברצף עד יום ראשון בבוקר, בחינוכית 23. השבוע משדרים ברצף את ג'יין אייר, ההפקה של הבי.בי. סי משנת 1983, עם זלה קלארק וטימותי דאלטון בתפקידים הראשיים. זו כבר השעה ה- 24 שבה אני צופה בשידור המחזורי הזה כמעט ברצף ואני פשוט לא יכולה לנתק את עצמי מהמסך, אלא בכדי לכתוב פה. זה כל כך רומנטי ומקסים וטימותי דלאטון כזה ממיס וזלה כזו סוחפת.
אני חוזרת עכשיו להמשיך לצפות (שוב) בסדרה.

vegetable man

New member
מדובר על

מוסיקה ל פ נ י ם ! ! ! סרטי ספגטי זה טעים! חיחי נינו רוטה גם מפורסם בין היתר בזכות הסנדק של פרנסיס פורד קופולה. איפה יש היום מוסיקאים בהוליווד ששווים את הכישרון של האנשים האלה??

שבת שלום...../images/Emo16.gif

אני ממליץ לשבת, להירגע.... לנוח.... לי אישית היה שבוע ממש ארוך עם התנדבויות וזה.... קצת מטיש.... וביום ראשון חוזרים לשיגרה.... תנסו לכתוב דמיונות מודרכים, זה דבר יפיפה בעיניי

wommer

New member
אממ כדאי לך להוסיף תיקון...

לשבת, להרגע...עם מוזיקה נעימה ברקע... זה הרבה יותר טוב...

DOCTOR ROBERT

New member
שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

וההמלצה שלי לשבוע זה- jesus christ superstar. בגלל אנדרו לויד וובר. בגלל הגיטרות. בגלל שמסכן יהודה איש-קריות ומסכן הסופארסטאר הידוע בעולם הנצרות בשם ג'יזס כרייסט (JC בשבילכם). אחלה אופרת רוק, רוצו לקנות!

../images/Emo16.gifשבת שלום ../images/Emo133.gif

המלצה? נצלו את כל הזמן הפנוי לשינה
לא רוצים? עלו על מכונית/ג'יפ בהישג יד, וסעו לגולן, יפה שם.
.

Perfect sense

New member
המלצה:

הסרט "מונית לילה" שבעיקרון זה סרט בחלקים, כל חלק מספר על נהג מונית בעיר אחרת בעולם, ואסוציאציות מוזרות\ מעניינות שהוא נקלע אליהן.. וזה מקומדיה משובחת, לדיכאון ועצבות... סרט מעולה- מומלץ.

עילי6

New member
המלצה

דיסק: selling england by the pound של ג'נסיס. דיסק מדהים אין מה להוסיף סרט: להתראות לנין (יש בו גם מוזיקה מעולה אם מישו יודע מי כתב אותה שיגיד)

One Echoe

New member
המלצה קטנה:

the rolling stones - flowers אלבום שיצא ב1967, אני לא מכיר את הסטונס יותר מדי, אבל האלבום הזה פשוט מדהים. אני בדרך להכיר להקה כ"כ טובה.

avki

New member
../images/Emo45.gif

ואולי במקרה זה יוכלו להסביר לי כל אוהדי הסטונס - מה כל כך טוב בלהקה הזאת? זאת אומרת, אני מכיר נגיד 20, 30 שירים שלה, שמתוכם נגיד 3 או 4 ממש טובים, וכל השארנשמעים 'סתם' להיטים איכותיים. היתכן שהרולינג סטונס היא פשוט להקת הלהיטים הראשונה ולכן היא כזאת נחשבת? קצת הסבר לדתי התמים =]

לא, הם לא להקת להיטים

אבל אין לי מושג איזה שירים שלהם שמעת, ומה 'קלטת' מהם, לכן אני מתלבטת איך להסביר לך. בוא נתחיל מזה שתגיד לי אילו 3-4 שירים שלהם אהבת ואילו במיוחד לא אהבת.

The Albatross

New member
ואני מבקש המלצות

ל-5 שירים טובים שלהם לדעתכם. שמעתי רק את סימפטיה לשטן.

רק חמישה?

מהזכרון: You Can't Always Get What You Want Paint It Black Wild Horses Ruby Tuesday Salt of the Earth Winter ועוד כמה מאות.

למעלה