שבת שלום לכולם

חרטושה

New member
Judas Priest

עשו אחלה גירסה שבעולם ל- Paint it Black. אפשר להגיד שזה השיר שהיה צריך להיות. אני מאד אוהבת לשמוע את זה בנסיעה. זה עוזר לי להגיע הרבה יותר מהר.

One Echoe

New member
../images/Emo26.gif

- My girl - Lady jane - Have You Seen Your Mother Baby - Take It Or Leave It - Sittin' On A Fence למעשה, כל האלבום רצוף בשירים טובים. אולי חוץ מאחד שלא אהבתי.

One Echoe

New member
וואי ממש לא ...

כלומר, אני מכיר רק אלבום אחד שלהם. flowers, ואני חושב שזו אחת הלהקות שאני הכי אוהב כרגע. פשוט וואו. איזה טקסטים. טקסטים של חופש, של היפיות, של אהבה...של שנות ה60! אין לי מושג מה בדבר השנים היותר מאוחרות שלהם, אבל האלבום הזה פשוט מדהים.

המלצה

יש כתבה טובה במוסף 7 ימים של ידיעות. נקראת "למורה יש וירוס" מדברת על הכשלון החרוץ שנחלה מערכת החינוך בישראל עקב הכנסת המחשבים והאינטרנט ויותר מזה הנזקים שזה עושה לתלמיד באופן החשיבה והעבודה בצוות ועל השינוי בתפישת בשוק העבודה. מומלצת לכולנו ובמיוחד לצעירים שמבלים את רוב זמנם מול המחשב.

רק להזכירכם

ב-22:30 הסרט על ג'ון לנון ב-BBC Prime לפני זה, ב-22:00 יש תכנית מצחיקה, עם סלבריטאים שמקטרים על כל מיני דברים, והפעם מתארח בה בוב גלדוף מיודענו.

brotos

New member
שבת שלום לכולם

רק הגעתי להגיד לכל החבר'ה, הישנים גם חדשים [ברוכים הבאים, כיסא-ריצפה וכו'], ולהגיד שאני מתגעגע אך צבא הכיבוש מותיר לי רק שבת עלובה אחרי שלושה שבועות... שיהיה יופי של שבוע, וגם ד"ש מגדעון-מוסטפה.

שבוע טוב אח שלי גיבור

אתה עוד תכיר טוב טוב את ה21`ים בהמשך. קרנבל, בנח"ל קרנבל

One Echoe

New member
ראיתי את הסרט על ג'ון.

האמת היא, שלא אהבתי הכי. ציפיתי ליותר. התמקדו יותר בביטלס, מאשר בג'ון עצמו. בכל אופן, מרכז תשומת ליבי היה על הסרט שאח"כ, שנקרא: " I want my littel boy back ". עכשיו הסרט נגמר. זה סרט דוקומנטרי שמדבר על ילד אוטיסט, שסובל כמובן מאי תקשורת, ומהתקפי זעם. אשר מקבל טיפול בארה"ב במכון מיוחד שמומחה לטיפול באוטיסטים. אחרי שבועיים של טיפול אינטנסיבי הילד כ"כ השתנה, נפתח אל הסביבה. למד לדבר, לתקשר, ולהכיר את הוריו. בסיום הסרט הייתי עם דמעות.

למעלה