שבת שלום לכולם

One Echoe

New member
לא, אבל

אני יודע שזו להקה של ג'ימי פייג'. ובקשר לג'פרסון, תשמע את somebody to love-זה רוקנרול !!!

אהמ...

הבירדז לא קשורים לג'ימי פייג'. פייג' היה בלהקת היארדבירדז האנגלית, בעוד הבירדז (Byrds) היו להקת פולק-רוק אמריקאית. ואגב, מומלץ מאוד להכיר אותה; זו אחת מהלהקות הטובות ביותר בשנות השישים, לטעמי, ובעלת השפעה רבה. ג'פרסון איירפליין היתה להקה חביבה, והאלבום שציינתם הוא חביב - אך לטעמי, לא יותר מכך. הלהקה - והאלבום - זוכים להייפ רציני בפורומים כאן בחודשים האחרונים, קצת יותר ממה שמגיע להם. אבל את התקופה הזו כדאי להכיר. אגב, אם אתם רוצים לראות קצת (קצת הרבה) תמונות מהתקופה, של אמנים, היפים, פעילים חברתיים וסתם תמהונים מאזור סן פרנסיסקו, ס'תכלו במאגר הענקי הזה (יש גם תמונות של הפלויד!): http://www.cityofhills.nl/1960-1970.htm

itaikuskus

New member
את צודקת

פעם תפסתי יותר מהסוריאליסטיק פילו...היום זה סתם אלבום חביב ואני מאשים את העובדה שגרייס סליק שרה שם בפחות מדי קטעים והצפרדע שהתחתן איתה שר ביותר מדי. חוסר טעם משווע. גיל, בחייך "תשמע את somebody to love"?!? לרגע חשבת שלא שמעתי אותו? ואולי זה יותר מחוספס, אבל האם אתה שמעת את כל האלבום? today,she has funny cars וכו' הם שירים שקטים ומתקתקים, ולא שירי רוק מחוספסים סטייל הקינקס המוקדמים או המי המוקדמים וכו'.

vegetable man

New member
אני מסכים

לגמרי לגבי jefferson airplane. לבד האלבום Surrealistic Pillow מ-1967, אני לא חושב שהם עשו משהו יוצא דופן במיוחד...

One Echoe

New member
חח, התבלבלתי.

ואני ממש אוהב את ג'פרסון. האמת שלא שמעתי יותר מדי שירים, איתי. אני צריך לשמוע עוד.

vegetable man

New member
המלצה

קודם כל - ההמלצה של ציף נהדרת (אגב, שמעת בטעות את אלבום המחווה האלטרנטיבי שעשו לו לפני כמה שנים כל מיני אמנים? ממולץ!). אני רוצה להמליץ השבוע על המלצתו של רוג'ר ווטרס - Ray LaFontane סתאאאאאם (ולא, אני לא אפסיק עם הבדיחה הזאת, אני נקרע מזה כל פעם מחדש). האמת - בירור קל הראה לי שהוא התכוון לאמן בשם Ray LaMontagne , אולי אני באמת אשמע את הדיסק זה דווקא מעניין. אני אמליץ הפעם לא על מוסיקה: היות ויש לי שריטה קשה להסתכל על מפות באופן אובססיבי, ממליץ על התוכנה Google Earth (ומראש סליחה שאני מגלה לחלק את אמריקה פה, אבל יש כאלה שלא גילו אותה), תוכנה מדהימה שבעזרתה אפשר לטייל בכדור הארץ, ולצפות מקרוב ומרחוק בכל מקום בעולם, לפרטי פרטים - כלומר, לשם הדגמה, אפשר לראות רחובות ומכוניות במנהטן, "לטוס" מהל הרים ובקעות, לראות את תחנת הכוח בברטסי, לראות רחובות בישראל, ולראות כל מיני חורים שלא נגיע אליהם בחיים בעולם. אפשר "לרחף" איתה מעל איזורים שלמים, במבט תלת מימדי אמיתי לחלוטין, לפרטי פרטים שזה מדהים. התפעול פשוט ומהנה ביותר! אפשר להוריד אותה ב- http://earth.google.com והרי הודעה שהגיעה זה עתה: Massive Attack ו-Radiohead יוציאו דיסק ב-2006! ממליץ כבר מעכשיו! ואגב, מישהו שמע בטעות משהו שהמלצתי עליו?

חרטושה

New member
../images/Emo13.gif

יש לי חוסר מזל אדיר עם גוגל הזה. כמה פעמים ניסיתי להכנס ל- Google earth כי כולם אומרים שזה מדהים וחייבים לראות, ואף פעם לא הצלחתי מסיבות שונות ומשונות (בעיקר כי המחשב שלי, אלברט, כבר פקקטן). זה כבר ממש לא הוגן, זה כמו איזה סוד ששייך לחבורה מובחרת שלא נותנת לי להכנס. אני אנסה שוב, ואני מזהירה אותך, אם זה לא הולך לי הפעם מעגלים חשמליים יעופו! ומסיב אטאק ורדיוהד? בטוח? וואו, זה בהחלט נשמע מעניין.

yotamn9

New member
תוכנה מצויינת! מאוד מומלצת!

מצאתי את בית המלון ששהיתי בו בארה"ב.

נראה לי

שאי אפשר לראות את ישראל בבירור כמו בשאר המדינות, חוץ מירושלים וגם היא לא משהו, נראה לי שהסיבה בטחונית לא משהו אחר. יותר מזה אפשר לסמן מסלולים של טיול רכוב והתוכנה מראה את זה יופי יופי, שכחתי עוד מלא דברים כי שכחתי מתי ישבתי מול מחשב פעם אחרונה

oribarak

New member
סיבה בטחונית אה?

בסוף קרייזי הוא לא סתם עוד לוחם, הוא יהיה הרמטכל עוד שנה

נשמעתי כמו דובר צה"ל!

חחח רמטכ"ל? עזוב אותך אחי תן להשתחרר עוד 4 וחצי חודשים אהיה סמל ראשון (במיל`). עד מתי??

yotamn9

New member
יכול להיות שזו הסיבה

אבל אני מצאתי את הכור בדימונה
. טוב, אני לא בטוח שזה הוא, אבל יש מבנה גדול באמצע המדבר...

אם אני לא טועה התוכנה היא בטא,

משמע היא עדיין לא גמורה. ישראל היא לא המדינה היחידה שלא רואים בבירור.

חרטושה

New member
Fאנק

הוא סגנון מוסיקלי שאני מחבבת, אבל אף פעם לא התעמקתי בו בעיקר בגלל שתמיד נראה לי שהדגש בו הוא על הצד הטכני שבמוסיקה , וכתוצאה מזה נפגעים דברים אחרים בביצוע, כמו המילים בשירים ואז מתקבל שיר מהורמן (תנסו להגיד את זה במבטא פולני) מעובד, מבוצע ומתוזמר בצורה מושקעת, אבל בינוני לגמרי מכל בחינה אחרת. יחד עם זה, אם לא איכפת לכם להתמכר קצת למוסיקה נטו ובא לכם פשוט משהו שעושה מצב רוח טוב לא יותר ולא פחות מזה, הרשו לי להמליץ על הרכב פאנק שנקרא Brooklyn Funk Essentials באלבום שנקרא In The BuzzBag. BFE הם הרבה אנשים, חלקם אמריקאים מניו יורק וחלקם תורכים מתורכיה. באלבום הספיצפי הזה הם מארחים את לצ'ו טיפה,שזה הרכב טורקי שמשלב במוסיקה שלו השפעות צועניות. לדעתי ממש אפשר לשמוע את המקצב של ניו יורק ואיסטנבול בשירים (וגם קצת של ג'מייקה).

המלצתי ../images/Emo13.gif

leonard cohen i`m your man. דיסק מדהים של ליאונרד, ספק רוק קל עם ליווי זמרות ספק ג'אז קיצבי, אבל מדהים. לא אוסיף מילים כי צריך לשמוע את כולו בכדי להבין

oribarak

New member
כמה דיסקים שנזכרתי, וחדשים

בשביל הפרוגרים שבכם, gentle giant- giant, נזכרתי בו לאחר ששכב בספרייה שלי הרבה זמן, וזה באמת דיסק מיוחד מושקע, החבורה הזו הם חבורה של אומנים, אני יכול להגיד שyes היו יומרניים ועשו הכול בשביל הגדולה וכל ה"שיט"(מצוין ציף?) הזה, אך החבורה של הענק העדין הפיקו מוזיקה ,בשקט בשקט, בלי שאף אחד יבחין, מוזיקה פשוט משובחת פרוג שני- king crimson-red, ספק פרוג מטאל, ספק פרוג, דיסק מצוין קצבי וצומרני!!!ונגמר באחד השירים הגדולים בכל הזמנים, גם לא לפרוגרים..starless בשביל אלו שאוהבים יותר רוקנרול: jefferson airplane-surialstic pillow רוקנרול משובח, בלאדות אקוסטיות מעניינות, וירטואוזיות על האקוסטית כמו שלא שמעתי הרבה זמן מאז ניק דרייק, קטעי רוקנרול אדירים מקפיצים ומרגשים, וקטעים פסיכדליים ובלוזיים(בגירסא המחודשת עם הבונוסים) אחלה אלבום

למעלה