שבת שלום לכולם

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
דייי!!!שיווו!!!אסה יופי../images/Emo99.gif!!!!!

לשמוע את Animals וWYWH בחורף
!!!!@#$*()%@
בעע זה כל כך טוב! יאאייי איך התגעגעתי!!!

../images/Emo183.gif אכן ../images/Emo188.gif

החורף הגיע מוקדם השנה, ואני דווקא שמחה על כך. נמאס מהקיץ! Animals ו-WYWH, אתה אומר? ננסה. אילו עוד אלבומים מתאימים לעונה, לדעתכם?

vegetable man

New member
אההה....זה ברור

Meddle. בגלל: -העטיפה והחוברת הירוקה כחולה שעושה לי אסוציאציה לחורף. -ההתחלה של OFTD שנשמעת כמו רוחות סערה. -a pillow of winds נשמע לי ממש כמו שיר חורפי בתוך בית חמים וכמובן, echoes קטע חורפי בהחלט. נוסיף את השירה המלנכולית של גילמור בכל השירים שהוא שר באלבום הזה, לכן זה האלבום הכי חורפי שלהם. בהזדמנות, אני אספר על האלבום הכי קייצי

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif המ? ../images/Emo12.gif

אצלי זה דווקא מתקשר לאביב, בריאה, פריחה, ים טורקיזי ביום של שמש..

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif המ, OFTD [?] -

OFTD [?] - סוף החורף. a pillow of winds ערב אביבי שעדיין לא החליט אם הוא חם או קר. פירלס, שהוא באמת אביב, ותעוזה, ולטפס על הרים מורירים. [ככה אני רואה אתזה. ><] סאן טרופז - חופשה קיצית, על איזה חוף נידח ושלווה. שיימוס - טוב המנגינה שלו עליזה כזאת, לאדעת, הוא לא מוגדר. אבל בטוח יותר לכיוון קיץ מאשר חורף, כי חורף מתקשר לי לעצוב יותר, שקט. וEchoes - בטח ובטח שאביב. אופטימיות כזאת, תיאורים של בוקר שמשי [!] בריאה..

avki

New member
אוקי, אני אעבור על האלבומים שלי...

אז המתאימים ביותר הם ככה: Jose Feliciano - Light My Fire Coldplay - A Rush Of Blood To The Head Radiohead - OK Computare Cranberries - The Faithful Departed Creed Demian Rice - 0 David Bowie - Ziggy Stardust Deep Purple - The Book of Talysiman Depache Mode - Exicter Radiohead - Kid A Dire Straits - Comminoque Dido אהוד בנאי - קרוב Elton John - Made In England Eminem - 8 Mile Evanescence - Fallen (ככה קוראים לחדש לא?) Genesis - Selling England By The Pound Gillbert O'Sulliven Goo Goo Dolls - Dizzy Up The Girl Green Day - Nimrod Guns N' Roses - Use Your Illusion II HIM Howard Shore - The Lord of the Rings - The Two Towers Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son Jethro Tull - Aqualung Jhon Williams - Harry Potter & the Sorcerer's Stone John Lennon - Acoustic King Crimson - In the Court of the Crimson King (שנוי במחלוקת לגבי עונת השמיעה
) Led Zeppelin - IV (four simboles) Leonard Cohen - Songs of Leonard Cohen Linkin Park - Hibrid Theory Loreena McKennitt - The book of secrets Lou Reed - Berlin Marilyn Manson Maroon 5 - Songs About Jane Metallica - Master of Puppets Metallica - MEtallica Metallica - And Justice For All Nickleback - Silver Side Up NIrvana - Unplugged In New York Orphand Land - Sahara Pearl Jam - Ten Peter Gabriel Pink Floyd - WYWH Pink Floyd - Animals Pink Floyd - The Wall Pink Floyd - DSOTM(למרות שהוא מתאים לכל מצב בשבילי
) Pink Floyd - The Final Cut Roger Waters - Amused To Death Porcupine Tree - Light Bulb Sun Queen - A Night At The Opera R.E.M Reamonn Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute Salem - A Moment Of Silence Santana - As Years Go By Simon Ang Gurfankel Staind Syd Barret - Madcup Laughs Symphony X - Oddysee The Doors - The Doors The Doors - Waiting For The Sun The Doors - L.A. Woman The Eagles - Hell Freezes Over )הופעה חיה) U2 Within Temptation - The Silant Force אביב גפן - III אביב גפן - לילות לבנים אביב גפן - המכתב אביב גפן - אור הירח אביב גפן - עכשיו מעונן אביתר בנאי - אביתר בנאי אהוד בנאי - עוד מעט (שנוי במחלוקת) אושיק לוי - קצת שקט איפה הילד אלג'יר - נאמנות ותשוקה אלג'יר - מנועים קדימה (שנוי במחלוקת) אריאל הורביץ ברי סחרוף - האחר ברי סחרוף - קלרה הקדושה ברי סחרוף - נגיעות דניאל סלומון היהודים - מציאות נפרדת המכשפות - זמנים מוזרים יזהר אשדות כנסיית השכל מוניקה סקס - יחסים פתוחים מוניקה סקס - חיות מחמד מטרופולין - מטרופולין (שנוי במחלוקת) החברים של נטשה ארקדי דוכין משינה - מפלצות התהילה נמרוד והבודדים - רשימת שיקלר עדי רן - אל תכה בסלע (בחלקו) הפרוייקט של עידן רייכל - הפרוייקט של עידן רייכל ערן מדר - אל תפתח פה לשטן קורין אלאל רוקפור תיסלם ועוד רבים וטובים, שאני לא זוכר עכשיו, כשאני אזכר אני אכתוב.

מעולהההה! ../images/Emo99.gif

אבל EMINME?! WTF?! אתה קולט שיש פה איזושהי סתירה?! לכתוב שמות של להקות ואלבומים גאוניים ואז להרוווס ולכתוב אמינם?!.. אייף מזכיר לי שאני צריכה לשרוט\ להעלים לאח שלי את כל ה50 סנט ואמינם וכל החרא שהוא שומע.. כי בסיס טוב כבר יש לו.. הוא מסתובב לי בבית ושר דורס ופינק פלויד.. ולפעמים מזמזם אביב ודיפ פרפל..

כל אחד והטעם שלו

אם הוא חושב שאמינם זה טוב, זכותו. זה לא "להרוס" את הרשימה. כמו כן, להזכירך, אנו שומרים כאן בפורום על שפה נקיה. אנא שימי לב, להבא.

שפה נקיה..

קיללתי? :\ אניוואי, את צודקת כל אחד והטעם שלו.. אף על פי שלא התכוונתי ברצינות.. שבת שלום

holo

New member
אני שומע ברגע זה את האוסף

של הרולינג הסטונס, 40 licks שהמלצת לי עליו, ובינתיים אני מרוצה מאוד!

holo

New member
חחח אוקיי,

עכשיו הגעתי לסימפטיה לשטן. לא יודע למה אבל השירים שלהם מעלים לי חיוך על הפנים, שירים שמחים ומקפיצים, ועוד הקול של ג'אגר שבכלל מטריף. ענק! pleasd to meet you hope you get my name

Coon Jew

New member
כן רק חבל שהשיר הזה מסמן סוף...

של להקה גדולה...דרך אגב סלאש אפילו לא מנגן בשיר הזה

למעלה