שבת שלום לכולם

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

vegetable man

New member
אני מקשיב עכשיו ל...

Roseland NYC - אלבום הופעה של Portishead. הופעה מצויינת של ההרכב בנ"ל עם כלי מיתר, מרגש וסוחף. ואולי, אם כבר, אני ממליץ על אלבום חובה, אחד החזקים של הניינטיז, Dummy, שהם הוציאו בשנת 94 (בתמונה). בהזדמנות צריך לכתוב על Portishead, Massive Attack, Lamb, Hooverphonic כולם תוצר של סצינת הטריפ-הופ של בריסטול, אנגליה.

כמה שהחורף טוב, הוא מבאס

אתה כל הקיץ רק מחכה לו, ואז הוא מגיע, ואיתו מגיעה הנזלת. וכל האף סתום כזה, ואז אתה מתבאס. סעמק הייתי חולה, הבראתי, ועכשיו אחרי כמה ימים אני חולה שוב!

NIR Y

New member
עכשיו הכל ברור

כבר כמה זמן שאני חושב מה הסיבה שיש אנשים שאוהבים את החורף ויש שלא, פינק פלויד. זאת הסיבה הם הוכלים ביחד. ועכשיו ביותר רצינות אולי זה קשור למי שאוהב מוזיקה, ועכשיו תוך כדי חשבתי שאולי ה קשור בכלל לפורומים קיצר זה לא משנה...

itaikuskus

New member
אני אוהב את פינק פלויד

פינק פלויד היא אולי הלהקה האהובה עלי. אני לא סובל תחורף. מתעב. אני לא יכול לתאר לך את זה בכלל. איכסה.

emmily plays

New member
כבר מזמן רציתי להמליץ

לכל מי שאוהב רוק בריטי סבנטיז- סיקסטיז איכותי שופע בגיטרות - שמזכירות הרבה פעמים את גילמור- wishbone ash. להקה שהחלה לדעתי בסוף הסיקסטיז והמשיכה בסבנטיז. משום מה הלהקה המעולה הזו נשארה יחסית אלמונית. הם עושים רוק מצויין במגוון סגנונות, מבלוז גיטרות, לרוק נסיוני עם גיטרות גילמוריות, לדברים שנשמעים כמו יס ורוק מתקדם, ואפילו קצת גלאם רוק בסגנון טי רקס. מומלץ- השיר pheonix.

למעלה