שבת שלום לכולם

dave gilmour

New member
האודיסאה!

שתי המלצות יש לי: 1) הופעה של "אינפקציה" במועדון ה"גלה" בחיפה (היום! ואני נכנס חינם!) 2) להקה ששמעתי עליה לאחרונה. בדרך כלל אני לא אוהב מטאל, אבל זה מה שהכניס אותי לשמוע מטאל פרוגרסיב (רק פרוגרסיב): symphony x עם דגש על האלבום: THE ODESY אני לא בטוח שככה כותבים את זה.. (האודיסאה). עם דגש על השיר הראון: INFERNO או בשמו השני UNLEASH THE FIRE

Coon Jew

New member
back to save rock 'n' roll

ב28 בנובמבר הוציאו הדארקנס את האלבום השני שלהם- one way ticket to hell..and back, מי ששמע את האלבום הראשון יודע שיש למה לחכות..ומי שבאמת מודאג ממצב הרוקנרול בעולם יכול להתנחם בלהקה הטובה בעולם כיום.. אפשר לשמוע חלקים מהאלבום באתר של הלהקה: www.thedarknessrock.com להקה פשוט ענקית..סולן כריזמטי ושני גיטריסטים ענקיים.. אני מתכוון לטוס להופעה שלהם בפברואר בעזרת הה'.. חוץ מזה ששיר הנושא של האלבום החדש די מזכיר לי משום מה את sheep..

Elinor BC

New member
|כן" מסכימה. להקה ענקית , להקה מדהי

מדהימה. "בלהקה הטובה בעולם כיום.." טוב לא להיסחף.. אבל כן, היא מצויינת ומה יש לי אני, מצטרפת לכל ההמלצות היום?! טוב נו, כי אם ההמלצות מצויינות השבת הזו כל מה שלי יש להמליץ זה על מיץ רימונים. זה באמת ה-דבר הכי אהוב עלי בעולם . ברמות מטורפות מיץ כזה עושה אותי מאושרת ל-כל היום ! שבת שלום לכולם

Ulver

אני לא מתמצא במוזיקה אלקטרונית, אז קצת קשה לי להגדיר את היצירות של הלהקה הזאת. אני מניח שתיאור די קרוב יהיה dark avant garde ambient. ובמילים שלי, אלה יצירות מורכבות, יפות ואפלות, משלבות מוזיקה אלקטרונית ואינסטרומנטלית עם יציאות מוזרות ומקוריות. אלבומים טובים: a quick fix of melancholy EP; perdition city. עמכם הסליחה על הניסוח הגרוע, איני במיטבי היום. ואף על פי כן - תנסו את אולבר, הם באמת מצויינים.

new revolution1

New member
אומנם יש זמן..

אבל יש שתי הופעות מעניינות בקרוב.. ב23.12 יהודית רביץ- בבית גבריאל החל משעה 20:00 חושבת, 85 ש"ח יש אפשרות שאבוא לשם כי זה באיזור
סליפ נוט- חברה המליצה לי עליהם ורצתה שאבוא איתה, אבל לפי מה שהבנתי הם מטאל אז זה לא הטעם שלי, אז חבל לבזבז ככה סתם כסף וזמן.. משם מה, אני תמיד לא מצליחה לחשוב על המלצה לסופ"ש.. אני כבר אחשוב על משהו.. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים וקליל
**התנים משתגעיםםםםםםם, פאטימההההה תברחי!!!!!!**

vegetable man

New member
היי חברה :)

בימים אלה יצאה הודעה רשמית לתקשורת על ביטול החיים שלי עקב עומס בלימודים. אי לכך ובהתאם לזאת אני מעדיף יותר לקרוא בלי להגיב מאשר להגיב בצורה לקונית בפורום האהוב עלי. אני ממליץ לכולם לשמוע את האלבום החדש של Ladytron. אלקטרוניקה ורוק משובחים. האלבום נקרא Witching Hour. שתהיה שבת נפלאה לכולם :)

אלבום השבוע שלי

Led Zepplin II - פשוט ענק! אפשר להקשיב בלופים כל היום וזה פשוט לא יימאס. חוצמזה היה לי שבוע עמוס במוסיקה טובה (חורף, מה לעשות). אלבומים שעשו לי את השבוע: Radiohead - The Bends Radiohead - O.K Computer Jimi Hendrix - Electic Laydyland Eric Clepton -The Crim of Clepton ובנוסף שלושה אלבומים ששמעתי אבל לא ממש התעמקתי בהם: Guns N'Roses - Use Your Illusion 1 Queen - Greatest Hits Yes - Fragile ועקב חרישת כל הדיסקים שברשותי לא היה לי ברירה אלא לשמוע את שני הדיסקים של ההופעה של מטאליקה עם הסמפוניה של סן פרנסיסקו מה שנקרא S&M. חוץ מכמה סולואים, נזכרתי למה הפסקתי לאהוב את המוזיקה הזאת. שבת שלום ומבורך.

למעלה